Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Συνελήφθησαν τελικά και οι 3 αλλοδαποί δολοφόνοι του Μανώλη!


Τρεις αλλοδαποί, οι δύο Αφγανικής και ο τρίτος Πακιστανικής καταγωγής, είναι οι δολοφόνοι του Μανώλη Καντάρη, του Έλληνα που έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης 10 Μαίου.
Την ώρα που σύσσωμο το πολιτικό και δημοσιογραφικό κατεστημένο προσπαθούσε να διαστρεβλώσει την εικόνα των δραστών, καθώς πάντοτε πιθανολογούσαν και ποτέ δεν ήταν βέβαιοι, την ώρα που δημοσιογράφοι και γελωτοποιοί ανέφεραν πως δεν πρέπει να σταθούμε στην καταγωγή των δραστών αλλά στην πράξη, ξεγυμνώθηκαν και φάνηκε η δίκαιη αγανάκτηση τόσων χιλιάδων Ελλήνων που βγήκαν ανεξέλεγκτα και αυθόρμητα στο δρόμο για να εκφράσουν την οργή τους. Από τη μεριά μας εμείς θα σταθούμε στην καταγωγή των συγκεκριμένων και όχι μόνο στην πράξη.
Δεν θα σταθούμε μόνο στην πράξη διότι αναμφισβήτητα δεν αποτελεί ένα μεμονωμένο περιστατικό αλλά απτή καθημερινότητα των κατοίκων του κέντρου των Αθηνών. Πακιστάν και Αφγανιστάν είναι οι χώρες που προέρχεται το μεγαλύτερο μέρος των λαθρομεταναστών στη χώρα μας.
Μιλάμε για δύο χώρες σκοταδιστικές όπου η ανθρώπινη ζωή δεν αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός αλλά αντίθετα δεν έχει καμία αξία.
Αντ αυτού στο σημερινό Ελλαδιστάν και ενώ τα ποσοστά εγκληματικότητα, ειδικότερα στις συμμορίες των λαθρομεταναστών που προέρχονται από αυτές τις χώρες βρίσκονται στα ύψη, υπάρχουν Αφγανοί που ζητούν πολιτικό άσυλο. Φυσικά και η λέξη «άσυλο» είναι μια παρεξηγημένη έννοια στην Ελληνική πραγματικότητα. Σχετικά με τους Πακιστανούς που ζουν στη χώρα μας έχουμε να κάνουμε με αρκετές υποθέσεις του ποινικού κώδικα. Ληστείες δολοφονίες, ακόμα και ο ίδιος ο πρόεδρος της Πακιστανικής κοινότητας κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απαγωγές συμπατριωτών του. Παρόμοιο περιστατικό συνέβη προ ημερών στην πόλη του Άργους όπου όπως αναφέρει η αστυνομία σε έλεγχο ρουτίνας αυτοκινήτου ανακάλυψαν πως ο ένας πακιστανός που επέβαινε είχε αρπαχτεί από την περιοχή της Ελευσίνας και οι συμπατριώτες του ζητούσαν από την οικογένεια του στο Πακιστάν 5.000 ευρώ για να μην τον σκοτώσουν. Η εγκληματική φύση των λαθρομεταναστών και ειδικότερα των συγκεκριμένων χωρών είναι δεδομένη. Καμία ανοχή λοιπόν στις επιθέσεις τους. Το ότι εξιχνιάστηκε η υπόθεση του Μανώλη Καντάρη αποτελεί μια μικρή δικαίωση στη μνήμη του. Τόσο μικρή όσο μεγάλη είναι η ανευθυνότητα του Ελληνικού κράτους. Οι κάτοικοι του κέντρου έχουν «ξυπνήσει»! Αλλά το «ποτάμι» που έχει ξεχειλίσει δεν μπορεί πλέον κανείς μα κανείς να το σταματήσει.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: