Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Δελτίο Τύπου του ΠΑΜ: Σε λίγες μέρες έτοιμο το ανταλλακτήριο αγροτικών προϊόντων «Αλληλέγγυο», στο κέντρο της Αθήνας.

Αθήνα, 20 Μαΐου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε λίγες μέρες έτοιμο το ανταλλακτήριο αγροτικών προϊόντων «Αλληλέγγυο», στο κέντρο της Αθήνας. Μετά την εφαρμογή στην πράξη, διαδικασιών Άμεσης Δημοκρατίας στο Αίγιο, το Πατριωτικό Μέτωπο, υλοποιεί και την πρότασή του, για επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης.

Έτοιμο θα είναι σε λίγες μέρες και το ανταλλακτήριο αγροτικών προϊόντων, που οργανώνει το Πατριωτικό Μέτωπο στην καρδιά της Αθήνας, με στόχο την σε πρώτη φάση, άμεση επαφή του Έλληνα αγρότη με τον Έλληνα καταναλωτή, χωρίς μεσάζοντες και σε τιμές χωραφιού.

Με την κίνησή του αυτή το Κίνημα, υλοποιεί πιλοτικά και την πρότασή του για επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης, αμέσως μετά την υλοποίηση διαδικασιών Άμεσης Δημοκρατίας στο ιστορικό Αίγιο, ο Λαός του οποίου με αποφασιστικότητα, γύρισε την πλάτη του στους νεοταξίτες και στους σχεδιασμούς τους, στο δημοψήφισμα της 15η Μαΐου.

Αποδεικνύοντας έτσι για μια ακόμη φορά, πως μικρές, πολιτικές αλλά ηθικές δυνάμεις του Λαού, με όραμα και στόχους, χωρίς ακρότητες και αριστεροδέξιες φανφάρες, χωρίς μεγάλα λόγια και εμφυλιοπολεμικούς «τσαμπουκάδες», μπορούν να βρουν διεξόδους, στο ασφυκτικό κλίμα που έχει επιβάλλει στην Πατρίδα μας, η κατοχική συμμαχία των επαγγελματιών πολιτικών, των τοκογλύφων, των νεοταξιτών και των κρατικοδίαιτων εργολάβων, ιδιοκτητών των αθηναϊκών ΜΜΕ.

Οι στόχοι του ανταλλακτηρίου, στην πρώτη του, πιλοτική φάση είναι:

1. Να έλθουν οι Έλληνες αγρότες στην καρδιά της πρωτεύουσας και να προσφέρουν σε τιμές χωραφιού τα προϊόντα τους, στους καταταλαιπωρημένους από την οικονομική κρίση Έλληνες καταναλωτές της Αθήνας.
2. Να δοθεί η ευκαιρία στους Έλληνες αγρότες να ανταλλάξουν προϊόντα με τους ανά την Ελλάδα συναδέλφους τους.
3. Να επαναπροσδιορισθεί ο προσανατολισμός των Ελλήνων καταναλωτών στα ποιοτικότατα ελληνικά προϊόντα, μακριά και πέρα από τον διατροφικό εφιάλτη που έχουν επιβάλλει στη χώρα μας οι πολυεθνικές με τις σκουπιδοτροφές που πωλούν στα σούπερ μάρκετ τους.
4. Να προσφερθούν στο πρατήριο του ανταλλακτηρίου 100% ελληνικά προϊόντα, τα οποία αυτήν την στιγμή δέχονται μαζική και μετωπική επίθεση από την εισβολή των αγνώστου ταυτότητας ξένων προϊόντων.
5. Να αναπτυχθούν και πάλι εκείνοι οι κώδικες κοινωνικής αλληλεγγύης που κράτησαν όρθιο τούτον τον τόπο και τον Λαό του, στην τρισχιλιετή του ιστορία.

Καλούνται όλοι οι Έλληνες αγρότες που επιθυμούν να διαθέσουν τα προϊόντα τους, χωρίς καμία επιβάρυνση, μέσω του ανταλλακτηρίου, να επικοινωνήσουν με το Κίνημα στα τηλ. 2103311642, 6980292626 και 6977871498, στο email pametopo@gmail.com και στο φαξ, 2103311652.

Επίσης, καλούνται όλοι όσοι επιθυμούν να προσφέρουν εθελοντική εργασία, να επικοινωνήσουν με το Κίνημα, γνωρίζοντας ταυτόχρονα πως το Πατριωτικό Μέτωπο, αυτό καθεαυτό, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εκμεταλλευθεί μικροπολιτικά το ανταλλακτήριο, μια δέσμευση που ως γνωστό κράτησε και στην περίπτωση του Δημοψηφίσματος στο Αίγιο, ικανοποιώντας έτσι το σύνολο του Αιγιώτικου Λαού, συμπεριλαμβανομένων και των όποιων πολιτικών κλπ δυνάμεων της Πόλης, οι οποίες εξέφρασαν την ευαρέσκειά τους, για την υπερκομματική στάση του ΠΑΜ.

Να υπενθυμίσουμε εδώ πως:

1. Το ανταλλακτήριο, είναι νομικό πρόσωπο «Μη κερδοσκοπικού-καταναλωτικού συνεταιρισμού», με δικό του καταστατικό και δημοκρατικές διαδικασίες, όπως προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία.
2. Σε καμία περίπτωση το ανταλλακτήριο, όπως εξ’ άλλου σαφώς ορίζεται από το καταστατικό του, δεν έχει κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Όλες του οι πράξεις, γίνονται με γνώμονα και μόνον την ανάπτυξη κωδίκων αλληλεγγύης του Ελληνικού Λαού.
3. Το πρατήριο του ανταλλακτηρίου, θα λειτουργήσει μέσα σε καθεστώς πλήρους νομιμότητας και πιστοποίησης (HASP, ISO κλπ προδιαγραφές).
- Εμπρός να σχεδιάσουμε ένα μέλλον, αντάξιο των οραμάτων των παππούδων μας, φιλόξενο σπίτι των παιδιών μας.
- Όποτε εμείς, οι απλοί Έλληνες πολίτες, πήραμε την υπόθεση μας στα χέρια μας, κάναμε θαύματα. Και σήμερα, για μια ακόμη φορά, είναι η ώρα να αναλάβουμε τις ιστορικές μας ευθύνες.
- Για να μην πεινάσει κανείς στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε και στις σκοτεινότερες που έρχονται.
- Για να αποδείξουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε χωρίς πάτρωνες, μεσσίες, ινστρούχτορες και γκαουλάϊτερς.

Ας αφήσουμε στην άκρη της μισαλλοδοξίες, τους «ξερολισμούς», τα «εγώ θα σώσω την Ελλάδα», τις «επαναστατικές» παρεούλες, αυτά που μας χωρίζουν. Τώρα είναι η ώρα να βρούμε αυτά που μας ενώνουν. Και αυτά που μας ενώνουν είναι πάρα πολλά και μπορούν να μας δέσουν στον κοινό αγώνα, μακριά και πέρα από ιδεοληψίες και υστεροβουλίες.

Ας μην ξεχνάμε πως πρώτοι από όλους, τα στελέχη του Κινήματος, δεν ζητούν, δεν θα ζητήσουν την ψήφο κανενός. Δεν θα διεκδικήσουν καμία «καρέκλα», ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον. Το μόνο που διακαώς επιθυμούν, είναι να γίνουν γέφυρα για να περάσουν οι νέες γενιές, σε ένα μέλλον, με αξιοπρέπεια και περηφάνια και όχι σαν δουλοπάροικοι του κάθε λογής Στρος Κάν.

Για να μπορούμε να πούμε κάποτε στα παιδιά μας, ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ. Για να πάρουν εκδίκηση, τα όνειρα του Ελύτη μας.

Πατριωτικό Μέτωπο
Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα
Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ. Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr, pametopo@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: