Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ξεπουλάνε την Ελλάδα στους δολοφόνους των παππούδων μας.Τα ελληνικά λιμάνια θέλουν να αγοράσουν οι Τούρκοι.


ΜΑΝΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
 
Η έγκυρη τουρκική εφημερίδα Radikal στο πρωτοσέλιδο της έχει ως βασικό θέμα την απόφαση του ξεπουλήματος τις κρατικής περιουσίας που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση για τη μειωση του δημόσιου χρέους.
" Κελεπούρι απο τη γείτονική χώρα " είναι ο βασικό τίτλος της εφημερίδας που γράφει "η Ελλάδα που παλεύει με την οικονομική κρίση αποφάσισε να πουλήσει τα πάντα. Εχει μπει πωλητήριο απο λιμάνια μέχρι και στους αυτοκινητοδρόμους".
Η τουρκική εφημερίδα αποκαλύπτει οτι ήδη τουρκικές εταρείες ενδιαφέρονται να αγοράσουν κάποια απο τα λιμάνια που θα βγουν προς πώληση. " Θα εξετάσουμε τους όρους της πώλησης και ισως εντός 15 ημερών πάρουμε την απόφαση της επένδυσης στα λιμάνια.
Η Ελλάδα είναι δύσκολη αγορά, ισως συνεργαστούμε με ελληνική εταιρεία" δηλώνει ο Νιχάτ Οζντεμίρ, διευθυντής της τουρκικής εταιρείας Limak που διαχειριζεται πολλά τούρκικα λιμάνια. Η εταιρεία θα ενδιαφερθεί πιθανότατα για το λιμάνι της Θεσσαλονίκης και του Πειραιά.

onalert.gr

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: