Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Αρχίζει η μάχη για το ελληνικό πετρέλαιο στη Βουλή



του Κώστα Χαρδαβέλλα
Σεισμικές έρευνες για τον εντοπισμό κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου νότια της Κρήτης και στην ευρύτερη λεκάνη του Ιονίου πελάγους αρχίζουν εντός του Μαϊου πιθανότατα από μεγάλη νορβηγική εταιρεία αναζήτησης υδρογονανθράκων.

Μετά από 20 χρόνια αδιαπέραστου τείχους σιωπής οι αποκαλύψεις στο newsbomb.gr και στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» από τον Κώστα Χαρδαβέλλα έφεραν επιτέλους το ποθούμενο αποτέλεσμα για όλους τους Έλληνες, να αρχίσουν οι πρώτες έρευνες για τον ορυκτό μας πλούτο.

Οι δύο νορβηγικές εταιρίες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για έρευνες στην Ελλάδα είναι Petroleum Geo Services (PGS) TGS Nopel Geophisical Company. 

Η πρώτη έχει ήδη κάνει έρευνες στην Κύπρο και είχε δηλώσει προ διετίας το ενδιαφέρον της για έρευνες στην Ελλάδα, αλλά τότε είχε συναντήσει τις κλειστεί πόρτες της ελληνικής κυβέρνησης.

Την άλλη εβδομάδα έρχεται στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Ενέργειας για τη δημιουργία του Φορέα που θα δώσει τις άδειες στις ενδιαφερόμενες ξένες εταιρείες να αρχίσουν έρευνες στο ελληνικό υπέδαφος.
newsbomb
 
Aπο  
http://ellinilatris.blogspot.com/2011/05/blog-post_2314.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: