Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Tο ζήτημα Στρος Καν... και το ΑΙDS

Δημοσιεύω εδώ σε μετάφραση το κείμενο από το περιοδικό "Ζωή με μέλλον"( Leben mit Zukunft) του Klein Klein Verlag μιας και παρουσιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα διάσταση που σίγουρα δεν θα μάθουμε από κανένα ΜΜΑ... (μέσο μαζικής αποβλάκωσης) και από καμία πολιτικο-κομματική εκτίμηση... και αξίζει ιδιαίτερα λόγω του ζητήματος του AIDS...

γράφει ο Christoph Hubert Hannemann
μετάφραση Βίκυ Χρυσού

"Προφανώς κάποιος ενδιαφέρεται για το πολιτικό κεφάλι του Ντομινικ Στρος Καν, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος διευθυντής του ΔΝΤ. Σε κάθε περίπτωση η Γαλλία και οι ΗΠΑ εργάζονται επιμελώς για να του κόψουν το "πολιτικό" του κεφάλι.

Ίσως να όφειλε κανείς να ερευνήσει, εάν ο Στρος Καν είπε κάτι κρίσιμο σχετικά με το διεθνές νομισματικό σύστημα τον τελευταίο καιρό λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης ολοένα και περισσότερων Ευρωπαϊκών κρατών από τη θέση κλειδί που κατείχε ως διευθυντής του ΔΝΤ.

Αυτό μου θυμίζει άμεσα τον  Horst Köhler, πρώην ομοσπονδιακό πρόεδρο. Αφότου μίλησε ο Horst κατά την Χριστουγεννιάτική ομιλία του για την ανάγκη περισσότερης αλήθειας, περισσότερης δικαιοσύνης και σχετικά με ένα χρηματικό σύστημα που να υπηρετεί (τον άνθρωπο) - (που αποτελεί τον πυρήνα του σχεδίου των τριών επιπέδων, που ο ίδιος ο Stefan Lanka είχε δώσει προσωπικά στον Horst λίγο καιρό πριν), ο καλός Horst έφυγε εντελώς από την πολιτική σκηνή κατά περίεργο τρόπο λίγο μετά.

Αυτό για μένα αποτελεί σημάδι πως τουλάχιστον με την παρούσα κατάσταση δεν είναι ακόμη δυνατό να επέλθει μια αλλαγή "μαλακά" μέσα από την πολιτική (εκτός κι αν πρόκειται για τον τόκο, αυτό είναι εξακριβωμένο). Εάν μπορεί να συμβεί σήμερα μια σοβαρή και διαρκής αλλαγή αυτή τη στιγμή, τότε αυτή μπορεί να γίνει μόνον μέσα από ένα αστραπιαίο βρόντο, ο οποίος δεν θα επιβληθεί από τα εσώτερικά της πολιτικής, αλλά από έξω, από εμάς τους ίδιους τους πολίτες. Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος για τον οποίο εγώ σήμερα (πρώην υποψήφιος βουλευτής στο Βερολίνο) δεν είμαι μέλος καμίας πολιτικής δομής και αυτή τη στιγμή δεν θα πήγαινα και σε κανένα κόμμα. Προτιμώ καλύτερα να είμαι ενεργός μαζί με τον Στέφαν Λάνκα και μερικούς πολίτες σε μια εξωτερική πολιτική κίνηση. (Βλέπετε? δεν είναι μόνο στην Ελλάδα τα πράγματα τέτοια που να ωθούν σε κινήσεις πλιτών... πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο είναι το γεγονός... -τοξότισσα)

Ας γυρίσουμε όμως στον Στρος Καν (που είναι Στράους Καν ορθώς... Strauss-Kahn, αλλά ας όψεται η αγγλίζουσα ηχητική μετάφραση...)  Στα ΜΜΕ αναφέρθηκε πως ήταν κύριος αντίπαλος του γάλλου προέδρου Sarkozy στις επόμενες εκλογές. Για τα ΜΜΕ μια σύμπτωση, για εμένα ακούγεται σαν κίνητρο. Όμως αυτό βρίσκεται στον τομέα των υποθέσεων.  

Αυτά που δεν αποτελούν υποθέσεις είναι τα ψέματα για τον HIV. Οι γάλλοι έχουν δημιουργήσει ένα τυχαίο εργαστηριακό κατασκεύασμα και η κυβέρνηση των ΗΠΑ  σε μία συνέντευξη τύπου το ανέφερε ως ιό- ΗΙ (αναφέρετε στον δήθεν ιο του AIDS), και σχεδόν όλοι τους πίστεψαν, ενώ πολλοί περισσότεροι το πλήρωσαν αυτό ακριβά. 

Τώρα λέγεται πως ο Strauss-Kahn απειλείται από τον ΗIV, επειδή το υποτιθέμενο θύμα κατοικεί εδώ και χρόνια σε διαμερίσματα που προορίζονται για ανθρώπους που αποδείχτηκαν θετικοί στον ιο  HIV. Τι μας λέει αυτό? Λοιπό εμένα μου λέει μόνο, πως η Γαλλία προφανώς έχει δημιουργήσει γκέτο HIV, που ασφαλώς πλασάρεται ως κοινωνικό πρόγραμμα, όπου απομονώνονται από την υπόλοιπη κοινωνία άνθρωποι που χαρακτηρίστηκαν ως θετικοί στον ιό του HIV.

Για να σβήσει κανείς πολιτικά κάποιον είναι βέβαια πολύ ραφινάτο να του προσάπτεται μια μόλυνση με HIV ως αποτέλεσμα ενός βιασμού. Δεν θα μας εξέπληττε εάν θα μας ανακοίνωναν στο άμεσο μέλλον και επίσημα πως είναι οροθετικός.  

Γιατί είναι ανοησίες όλα αυτά με τον τάχα ιό του AIDS μπορείτε να τα διαβάσετε αναλυτικά στο βιβλίο μας "AIDS ist das VERBRECHEN" ("το AIDS είναι το έγκλημα").

Όποιος επιβιβάζεται στο πολιτικό παιχνίδι με τους εκεί επικρατούντες (μη)κανονισμούς, μπορεί να αποκεφαλιστεί πολύ εύκολα, επειδή και εκείνος εναρμονίστηκε πλήρως με τις ανάλογες επιπτώσεις αυτού του παιχνιδιού εξουσίας. "

 http://www.klein-klein-verlag.de


_____________
Φαντάζομαι πως θα θυμάστε ποιος είναι ο Στέφαν Λάνκα και δεν χρειάζεται συστάσεις! Μετά τα αφιερώματα μας στο έργο του όπου αποκαλύπτει τα ψεύδη περι ιών κτλ...
Αν δε θυμάστε Ρίξτε μια ματιά στα περί "ιών"... και AIDS...

 http://vickytoxotis.blogspot.com/2011/05/t-ds.html#ixzz1MvZi4Bf6

Δεν υπάρχουν σχόλια: