Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 8 Μαΐου 2011

Το μυστήριο της Θεσσαλίας λύθηκε!

Δυο μετεωρίτες χτύπησαν την Ελλάδα ... και έφτιαξαν λίμνες!

Μπορεί το σημείο να είναι γνωστό για την αρχαιολογική του σημασία καθώς κατοικείται από τη νεολιθική εποχή, όμως τώρα αποκτά νέα σημασία καθώς αποδεικνύεται ότι είναι ένα από τα μόλις 178 σε ολόκληρο τον πλανήτη! Το μυστήριο της Θεσσαλίας λύθηκε, λένε οι επιστήμονες. Οι δίδυμες λίμνες στην περιοχή Μαγούλα-Ζερέλια έξω από τον Αλμυρό δεν προήλθαν από κάποια ηφαιστειακή δράση όπως πίστευαν ως τώρα, αλλά από δύο μετεωρίτες που χτύπησαν την περιοχή πριν από περίπου 10.000 χρόνια. Οι μετεωρίτες πρέπει να είχαν διάμετρο από 10 ως και 30 μέτρα. Η πτώση τους πρέπει να ήταν καταστροφική καθώς αντιστοιχεί με τεράστια έκρηξη. Τότε, 10.000 χρόνια πριν, τα πάντα εξαφανίστηκαν. Σήμερα όμως έχει δημιουργηθεί ένα φανταστικό τοπίο, τόσο γήινο όσο και... εξωγήινο. Η μια λίμνη έχει διάμετρο 150 μέτρα και βάθος 6 μέτρα και η άλλη έχει διάμετρο 250 μέτρα και βάθος 8 μέτρα. Οι επιστήμονες βρήκαν υλικά που αποδεικνύουν πως ... γεννήθηκαν οι λίμνες και πλέον η περιοχή κατατάσσεται στις μόλις 40 της Ευρώπης και στις συνολικά 178 σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Πηγή: http://www.newsit.gr, 6/5/2011 

Δεν υπάρχουν σχόλια: