Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Οι «φωστήρες» της τρόϊκας σε πλήρη πανικό….


Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα πρώτα εκκαθαριστικά φόρου που αποστέλλονται, 4 στα 10 έχουν επιστροφή φόρου. Δηλαδή, όχι μόνο δεν θα αυξηθούν τα έσοδα του κράτους, όπως ανέμενε η τρόϊκα, αλλά αντίθετα υποχρεούται το κράτος να κάνει μεγάλες επιστροφές χρημάτων, από...
εκείνα που ήδη έχουν καταχωρηθεί ως έσοδα και έχουν μειώσει αντίστοιχα και το δημόσιο έλλειμμα.

Οι φωστήρες της τρόϊκας (δηλαδή οι εκπρόσωποι των δανειστών μας) βρίσκονται ήδη σε πλήρη πανικό, γι’ αυτό οι πανικόβλητες εντολές που δίνουν είναι για πιο πολύ σκληρή φορομπηχτική πολιτική. Όπως όμως αντιλαμβάνεστε, αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω οικονομική ύφεση και σε νέα μείωση των εσόδων. Φαύλος κύκλος δηλαδή. Ακούγεται ότι θα εξαγγελθεί νέο χαράτσι στα ακίνητα, νέα αύξηση αντικειμενικών αξιών, έκτακτες εισφορές στα ακίνητα, νέα αύξηση του ΦΠΑ κ.λ.π.

Όπως έχουμε πει κατ’ επανάληψη, αλλά πολλοί δεν δίνουν σημασία, κάποια στιγμή θα…. αρχίσουν να μειώνονται οι ατομικές μας περιουσίες, είτε αυτές είναι χρήματα, είτε ακίνητα κ.λ.π. Δηλαδή θα αρχίσει να λιώνει το «λίπος» που διαθέτει ο καθένας μας και θα οδηγηθούμε στην εξαθλίωση και φυσικά στη ζούγκλα.

Σταματήστε επιτέλους τώρα αυτό το κακό, όσο διαθέτει ο καθένας μας ένα κεφάλαιο για να ξαναξεκινήσουμε, διαφορετικά, όταν θα έχουμε εξαθλιωθεί, θα είμαστε απλά δούλοι.

Ήδη ο πρωθυπουργός χθες είπε ότι είμαστε σε δουλεία, αν σας λέει κάτι αυτό.

Τουλάχιστον προαναγγέλλει τις συνέπειες.

Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/05/blog-post_2447.html
http://olympia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: