Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Γιώργο... αυτές είναι οι επιλογές σου!

Γεια σου Γιώργο μου!.. δεν έχω προλάβει καν να κοιμηθώ από χθες… φαντάζομαι και εσύ έμεινες ως αργά στις τηλεοράσεις μαζί μας, ε;..!


 
Κοίτα να δεις… χθες μας είδες!.. δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλη την Ελλάδα. Μεγάλοι, μικροί, άνεργοι, φτωχοί, όλοι αξιοπρεπείς, μερικοί πλούσιοι και καλοβαλμένοι, έφηβοι, οικογένειες με μικρά παιδιά, παππούδες, γιαγιάδες… Χθες ένα πολύ αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινωνίας κατέβηκε στο δρόμο για να σου δώσει ειρηνικά και ψύχραιμα… ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. Το πήρες;…
Επειδή δεν είμαι καθόλου σίγουρος… να σου το κάνουμε λίγο πιο λιανά!!!

Το χθεσινό μήνυμα που σου έστειλε χαλαρά η κοινωνία είναι ότι πρέπει να μας δώσεις το ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ!!! Ένα Δημοψήφισμα εδώ και τώρα, συγκεκριμένο όχι κάποιο άλλο, στο οποίο – όπως οι Ισλανδοί που το έχουν ήδη κάνει – έτσι και εμείς θα αποφασίσουμε αν… :

  1. Αναγνωρίζουμε ή απορρίπτουμε το μνημόνιο και το ΔΝΤ
  2. Αναγνωρίζουμε ή όχι το χρέος εκατοντάδων δισεκατομμυρίων με το οποίο μας αλυσοδέσατε για 30 γενιές
  3. Μας αρέσει η όχι η Ε.Ε. και το ευρώ, ή προτιμάμε να γυρίσουμε στη δραχμή για να τυπώνουμε νόμισμα και να πληρώνουμε μισθούς, συντάξεις και ανάπτυξη…
  4. Θέλουμε ή όχι συντακτική εθνοσυνέλευση προκειμένου να φτιάξουμε – εμείς οι πολίτες – νέο Σύνταγμα, νέο πολιτικό σύστημα και νέο εκλογικό νόμο (το κάνουν οι πολίτες της Ισλανδίας, δεν θα το κάνουμε εμείς οι πολίτες της Ελλάδας, που γέννησε τη Δημοκρατία;..)
Γιώργο μου, ΑΥΤΟ είναι το ΜΗΝΥΜΑ: Πρέπει να μας δώσεις το Δημοψήφισμα ΤΩΡΑ!!!

Είδες πόσο ειρηνικά και ευγενικά στο θέσαμε!.. Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες*, δες τα πρόσωπα μας… αξιοπρεπή, ψύχραιμα, με αυτοπεποίθηση… και δεν τα λες πρόσωπα που μασάνε κουτόχορτο…!
Επειδή όμως οι συμβουλάτορες σου εξ Αμερικής και κάποιοι λίγοι εκ Βρυξελλών μάλλον θα προσπαθήσουν να σε εμποδίσουν, πρέπει να σου χτυπήσουμε λίγο το καμπανάκι!!!
.
Η επόμενη μαζική και συντονισμένη συγκέντρωση μας ΜΠΟΡΕΙ να είναι έξω από τις Τράπεζες!… Ξέρεις τώρα (το είχε πει κι ο φίλος σου ο Λοβέρδος…) “δεν υπάρχει σάλιο”…
.
Και για να μην παρεξηγηθούμε Γιώργο μου… το ξέρουμε πια και εσύ αλλά και εμείς ότι οι τράπεζες που παρέχουν “οξυγόνο” στο διεφθαρμένο πολιτικό σου σύστημα είναι άδειες από τις δικές μας καταθέσεις!!! Και έτσι, αν ζητήσουμε μαζικά και συντονισμένα τα λεφτά μας, δημιουργούμε μια τεχνητή “παλίρροια” που θα ξεβρακώσει εσένα και τις τράπεζες χορηγούς σας… ενώ κολυμπάτε όλοι σας γυμνοί!!! Και ξεπουλάτε και τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ χώρα (γιατί μεταξύ μας… ειδικά εσύ, δεν είσαι Έλληνας… “Αμερικάνος” είσαι, έτσι δεν είναι;..)
.
Γιώργο μου, όπως κάποιος που πάσχει μακροχρόνια από σοβαρές ασθένειες καταλήγει στο τέλος να γνωρίζει περισσότερα απ’ το γιατρό του, έτσι και όλοι εμείς, που πάσχουμε από τη σκλαβιά του τεχνητού και παράνομου χρέους και του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος έχουμε γίνει οικονομολόγοι!… Ψαχτήκαμε, επιμορφωθήκαμε, καταλάβαμε το παιχνίδι και τις φάμπρικες σας… Ξέρεις μερικά πράγματα που γνωρίζουμε καλά;… καλύτερα κι απ’ την υπουργική σου ομάδα;..
Πρώτο και κύριο, γνωρίζουμε ότι η εθνική μας κυριαρχία, μας επιτρέπει να αποκηρύξουμε όλο το εξωτερικό μας χρέος, ΟΛΟΚΛΗΡΟ. Το έχουν κάνει και άλλες χώρες Γιώργο μου…!

Γνωρίζουμε ότι η επιστροφή στη δραχμή θα μας δώσει την ευκαιρία να τυπώσουμε χρήμα για να καλύπτουμε τις εσωτερικές μας ανάγκες (δηλ. μισθούς και συντάξεις) και για να κάνουμε κι ανάπτυξη. Η δική σου λύση (δική σου… λέμε τώρα!) απλά μας κάνει αέναους σκλάβους!!!
Για τις τράπεζες που έχουν καταστρέψει ένα στα δυο νοικοκυριά και οδηγούν τους ανθρώπους στην αυτοκτονία;… ξέρεις τι μάθαμε Γιώργο μου;…
Ότι το 90% των δανειακών συμβάσεων είναι παράνομες και εν δυνάμει ακυρώσιμες (υπάρχει πληθώρα δικαστικών αποφάσεων για αυτό)…
Ότι το χρήμα που χορηγούσαν, πάντα ήταν και εξακολουθεί να είναι πέτσινο, γιατί ποτέ δεν το είχαν στο ταμείο τους…!!!

Και το σημαντικότερο, ξέρουμε ότι ΑΝ ΕΜΕΙΣ οι ΠΟΛΙΤΕΣ, αποκηρύξουμε το εξωτερικό μας χρέος και αποκαλύψουμε την απάτη των τραπεζών που έχουν φάει όλες μας τις καταθέσεις, τότε δικαιούμαστε ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ… Τι σημαίνει σεισάχθεια;… ΓιώΩΩΩΩΡγοοο!!!.. χρειάζεσαι επειγόντως φροντιστήριο..!!! Σεισάχθεια, όπως στην αρχαία Ελλάδα, έτσι και στην Ελλάδα του 2011 σημαίνει ΧΑΡΙΣΜΑ όλων των χρεών των πολιτών και επανεκκίνηση της ελληνικής Κοινωνίας και Οικονομίας. Γεμάτη η παγκόσμια ιστορία από τέτοια παραδείγματα Γιώργηηηη!!!…
Και ξέρουμε καλά ότι η πατρίδα μας έχει όλα τα καλά του κόσμου. Μυαλά, θέση στο χάρτη, πόρους, πλουτοπαραγωγικές πηγές, περιουσία… πολλά ασημικά!!! Με τις δυνάμεις μας μπορούμε να τα καταφέρουμε, αν όμως κάποιοι ξεπουλήσουν τις δυνάμεις μας, η Ελλάδα, δηλαδή ΟΛΟΙ μας καταστρεφόμαστε για πάντα!.. Δεν θα το αφήσουμε!!!
Γιώργη, πρέπει να κλείσω… έχουμε και δουλειές εδώ στην Ελλάδα ξέρεις… αγωνιζόμαστε για την επιβίωση μας, τη δική μας και των οικογενειών μας…
Σκέψου τα…
.
Και θα σου πω κάτι τελευταίο… Ξέρουμε ότι το όνειρο σου είναι να γίνεις Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ!!! Σου το ευχόμαστε αγόρι μου…
Δώσε μας το Δημοψήφισμα (το συγκεκριμένο όμως… όχι κάποιο άλλο!!!) και εμείς θα σε αφήσουμε να πάρεις το ελικόπτερο σου για τη Νέα Υόρκη!!!
Αν καθυστερήσεις λίγο παραπάνω… τότε οι μηχανές του ελικοπτέρου Γιώργο μου, δεν θα ανάψουν ποτέ! Και επειδή οι Απριλιανοί που σάπισαν στον Κορυδαλλό ήταν παρθένες μπροστά σου, μάντεψε που θα κάνεις βασική εκπαίδευση για ΟΗΕ… στον Κορυδαλλό Γιώργο μου…!!
Η μπίλια γυρνάει ακόμα… και όπου να’ναι κάθεται…!!!
.
Φιλάκια,
Μερικοί (ΑΡΚΕΤΟΙ θα έλεγα) από τους 11.000.000 Έλληνες ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΣΟΥ…!!!
_______

Από το φίλο Φώτη Μπόμπολα

Δεν υπάρχουν σχόλια: