Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Σάλος με τις επιστολές για ΔΝΤ που έχει στα χέρια του ο Καραμανλής



Είναι βέβαιο πως γι αυτό το ζήτημα θα στηθούν ειδικά δικαστήρια

Τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά και τις αποκαλύψεις για τις υπόγειες συνομιλίες του Παπανδρέου με τον Στρος Καν, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα δραματικό παρασκήνιο με επίκεντρο τον Κ. Καραμανλή.

Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αδ. Γεωργιάδης στην εκπομπή του Πρετεντέρη ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός τον Φεβρουάριο του 2009 είχε συναντηθεί με τον Καρατζαφέρη και του είπε πως αν δεν βάλει πλάτη η αντιπολίτευση για την εφαρμογή νέων μέτρων τότε η χώρα θα οδηγηθεί μοιραία στο ΔΝΤ σε διάστημα ενός έτους.

Ο Πρετεντέρης σχεδόν έκοψε στον «αέρα» τον Γεωργιάδη και έβαλε διαφημίσεις αλλά...
η αναφορά του βουλευτή του ΛΑΟΣ δεν διαψεύστηκε από το περιβάλλον του Καραμανλή, δηλαδή από τον κ. Αντώναρο.

Αντίθετα από χθες ακούγεται έντονα ότι ο πρώην πρωθυπουργός έχει στα χέρια τις επιστολές που έστειλε σε όλους τους αρχηγούς των κομμάτων, την επίμαχη εκείνη περίοδο (Δεκέμβριος 2008-Μάρτιος 2009) όταν ξέσπασε η διεθνής οικονομική κρίση, με τις οποίες τους ζητούσε να πάρουν θέση ξεκάθαρη απέναντι στο ενδεχόμενο της επιβολής πρόσθετων μέτρων ώστε να σωθεί η Οικονομία.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο Παπανδρέου αρνήθηκε και επέλεξε από τότε να διαπραγματευτεί μόνος του με το ΔΝΤ, λόγω του σοσιαλιστή Στρος Καν.

Όταν ανοίξει αυτό το «κουτί της Πανδώρας» είναι βέβαιο πως θα στηθούν ειδικά δικαστήρια. Γι΄ αυτό αν έχετε παρατηρήσει, ο πρωθυπουργός δεν τολμάει να κατηγορήσει τον Καραμανλή παρά μόνο για «ξεκάρφωμα».
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: