Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Οι ‘Έλληνες στο τέλος θα γελάνε…


«Θέλω να βγω να ουρλιάξω , να διαδηλώσω ,να αποτρέψω, να καθηλώσω, να στείλω τους πραγματικούς υπεύθυνους εκεί που πρέπει……..Αλλά δεν έχω ηγέτη…….»
Αυτό ήταν ένα σχόλιο που διάβασα πρόσφατα σε γνωστό site για τα γεγονότα των τελευταίων ημερών…..
Και συμφωνώ απολύτως…..
Ηγέτης….. βαριά λέξη……. Κι εμείς τι έχουμε εδώ ;……..
Άλλος απόγονος πρωθυπουργού….. άλλος απόγονος υπουργού…. άλλος απόγονος δικτάτορα…. άλλος δοσίλογου… άλλος αρχαιοκάπηλου…..
Γεμίσαμε σκατά…. Αυτή είναι η αλήθεια…. τα σκατά βγήκαν στην επιφάνεια και κάνουν κουμάντο στην χώρα….. και ξέρετε ποια είναι μια από τις ιδιότητες τους; Να βρωμάνε ….
Αυτό γίνεται σε αυτή την χώρα….. έχει βρωμίσει….. και μεταφορικά και κυριολεκτικά….
Πριν κάποια  χρόνια βρέθηκα στην Αμερική….. και μου έκανε τρομερή εντύπωση ότι στα προάστια μένανε σε πολύ όμορφα σπίτια με αυλές γεμάτες πράσινο  και δέντρα  δίπλα σε  μεγάλους  δρόμους χωρίς κίνηση….. αλλά δεν έβλεπα κανέναν έξω  παρόλο που  ήταν επτά το απόγευμα……  ήταν όλοι κλεισμένοι σαν τα ποντίκια μέσα στα σπίτια τους από τον φόβο τους και βλέπανε τηλεόραση….
Τότε  είπα στους υπόλοιπους μέσα στο αυτοκίνητο «Αυτές οι γειτονιές αν ήταν στην Ελλάδα θα έβλεπες πιτσιρίκια να τρέχουν με τα ποδήλατα ,  γιαγιάδες να κουτσομπολεύουν και παρέες να πίνουν μπύρες και να γελάνε δυνατά……
Μπούρδες….. υιοθετήσαμε τον δυτικό τρόπο ζωής….. γίναμε κι εμείς σαβούρα….. κρυβόμαστε…..
Δεν πρόκειται να καταλάβουμε ότι εμείς ήμασταν πάντα το πρότυπο της ζωής και ότι οι άλλοι έπρεπε να είναι σαν και μας ….και όχι το αντίστροφο….
Κι εδώ κάπου θυμήθηκα το ανέκδοτο με τον Αμερικάνο και τον Έλληνα ψαρά. Ο Αμερικάνος  τουρίστας παρατηρεί τον Έλληνα που με την μικρή βαρκούλα του  ψαρεύει μόνο ένα ψάρι κάθε μέρα… και αφού βγει στην στεριά το ψήνει και το τρώει συνοδεία σαλάτας και ούζου μαζί με την παρέα του…
Όταν μετά από μέρες ο Αμερικάνος  δεν αντέχει  άλλο να βλέπει τον Έλληνα του κάνει την εξής παρατήρηση…….  «Αντί να βγάζεις ένα ψάρι γιατί δεν ψαρεύεις περισσότερα , και όσα δεν τρως να τα πουλάς ώστε στο τέλος να πάρεις ένα μεγάλο ψαροκάικο;»… και όταν τον ρωτάει ο Έλληνας «μα γιατί να το κάνω αυτό ;»  ο Αμερικάνος του λέει : «Για να ψαρεύεις πιο πολλά ψάρια και μετά θα προσλάβεις  και εργάτες  να δουλεύουν  για σένα και θα αγοράσεις και άλλα ψαροκάικα….»
Ο Έλληνας όμως απορεί ακόμα…. και τον ξαναρωτάει «Γιατί;»
Και ο  έξυπνος Αμερικάνος του λέει……
«γιατί μετά από χρόνια  θα γίνεις πλούσιος και θα κάθεσαι!!!!»….
και τότε ο Έλληνας  του απαντά:…
«Και τώρα τι κάνω ρε βλάκα; Δεν κάθομαι;»
Οι δικοί μας όμως φέρονται σαν αμερικανάκια γιατί εκεί σπούδασαν …εκεί έζησαν…. και έτσι έμαθαν…. να είναι βλάκες… να είναι γραφικοί..…να μπερδεύουν ακόμα και την μητρική τους γλώσσα….. να θεωρούν ότι η ευτυχία του ανθρώπου είναι αυτό που έχουν μέσα στα αρρωστημένα μυαλά τους… στις οικονομίες τους στα παράγωγα στα spreads στα ομόλογα και στα αϊ σιχτίρ τους…..
Ο γνήσιος  Έλληνας όμως θα είναι πιο έξυπνος πάντα….. ακόμα και μέσα στον εγωισμό του και μέσα στην ξεφτίλα  του και μέσα στην ξεροκεφαλιά του……
Να είστε σίγουροι ότι  και τώρα θα στο τέλος θα σωθούμε. ‘Έχουμε περάσει πολύ χειρότερα ως Έθνος για να χάσουμε τώρα τις ελπίδες μας… Ηγέτης θα εμφανιστεί όταν φύγουν τα αμερικανάκια….. και τότε θα έρθει Έλληνας ηγέτης..… Ακόμα και αν είναι φτωχός και αγράμματος…. ρακένδυτος και μεροκαματιάρης…….. θα είναι σίγουρα πιο αγνός αν αναδειχθεί  μέσα από την πραγματική Ελλάδα……
Και τι θα πρέπει να κάνει αυτός ο ηγέτης; Εκτός φυσικά από το να γεμίσει με ελπίδα τον κάθε Έλληνα;
Σίγουρα θα έχει περισσότερες λύσεις από όλους αυτούς τους κουραμπιέδες και τους σαχλαμάρες….…. μόνο που αν τα αμερικανάκια φύγουν  ο νέος ηγέτης θα πρέπει να ξεβρομίσει την χώρα για να την κάνει να ορθοποδήσει…..
Θα πρέπει να  αρχίσει από αυτούς …..όλους….. και ξέρετε ποιο θα είναι το αποτέλεσμα;
θα γεμίσουν οι φυλακές με γραβάτες και πολιτικάντηδες που ξεπουλάνε την χώρα μας και κατακλέψανε τα πάντα……..
Με  φασιστοειδή   που λυμαίνονται την ελπίδα ψηφίζοντας μνημόνια..….
Με ψευτοαριστερούς  που έχουν κότερα και ζουν σε βίλες και βάζουν τα τσιράκια τους να κάνουν φασαρίες και να παριστάνουν τους προοδευτικούς …….
Ξεπεσμένους υπαλληλίσκους που γεμίσανε οι τσέπες τους μίζες….
Γιατρούς,  που την ώρα της προσευχής των συγγενών με δάκρυα και σπαρακτικούς λυγμούς  για την σωτηρία του ασθενούς, τους ζητούσαν λεφτά…
Άρρωστα μυαλά που νομοθετούν την υποχρεωτική δωρεά οργάνων…
Επιχειρηματίες κάθε είδους και δημοσιογράφους που επένδυαν και στήριζαν  την σαπίλα…..
Πουτανάκια και ψωροgayδες που ξεμυαλίζουν αθώες ψυχές παιδιών και θέλουν να γίνονται πρότυπα στα παιδιά μας…..
Θα ρημάξει με εξοντωτικές τιμωρίες  φονιάδες , βιαστές , παιδόφιλους , κλπ…..
Θα συνειδητοποιήσει  και ο τελευταίος παράνομος λαθραίος της χώρας να μας σέβεται και ότι είναι καλύτερα χιλιάδες φορές να τσακιστεί να φύγει παρά να τολμήσει να παρανομήσει όσο ζει έστω και παράνομα στην χώρα αυτή….. και  μετά θα πάρουν  κι αυτοί τον δρόμο τους  μακριά από εδώ….
Εξωτερικοί εχθροί θα καταλάβουν ότι έχουν να κάνουν με Κράτος και όχι με μπουρδέλο…
Θα ξυρίσει ανάξιους κληρικούς που βγάζουνε λεφτά από τους γάμους και τα βαφτίσια  και κτίζουν σπίτια και κυκλοφορούν με λιμουζινες….αντι να σώζουν ψυχές….
Ανθέλληνες θα ντρέπονται να βγουν από τα σπίτια τους γιατί θα είναι στιγματισμένοι για μια ζωή…… θα ζουν μέσα στην ντροπή…..
θα τιμωρηθούν παραδειγματικά Μπάτσοι που θέλουν να αποκαλούνται  Αστυνομικοί  επειδή στρέψανε τα όπλα τους σε πολίτες….. θα ξεφτιλιστούν όσοι γίνανε ψευτόμαγκες επειδή τους βάλανε ένα καπέλο… και επειδή προστατεύουν ανδρείκελα αντί για τους πολίτες….
Δειλοί στρατιωτικοί θα ξηλωθούν επειδή  κάθονται και χαζεύουν στα σύνορα τις βόλτες των παράνομων λαθρομεταναστών…. και κάνουν αλισβερίσια μαζί τους….
Ξεφτιλισμένα κομματόσκυλα που θα είναι περίγελοι στα καφενεία….
Και θα τιμηθούν όσοι κάνανε το καθήκον τους….. το πραγματικό τους καθήκον στην πατρίδα και στην δύσμοιρη αυτή χώρα… ακόμα και με την υπομονή τους στην αδικία αλλά και την αντίδρασή τους σε κάθε κακό …. σε όποιο πόστο  κι αν τους ανέδειξε η ζωή…
Και…..ποιοι θα είναι αυτοί;…
…………οι  Έλληνες που στο τέλος θα γελάνε…….
ΙΩΑΝΝΗΣ
αἰέν ἀριστεύειν
ΠΗΓΗ 

1 σχόλιο:

ΓΣΧ είπε...

Πάρτε τα μέτρα σας όσον αφορά τα μπλογκς, μπορούν απ'ότι φάνηκε να τα σταματήσουν όποια ώρα θέλουν..Ας υπάρχουν εφεδρείες,σε άλλες σελίδες εκτος μπλογκσποτ, και βέβαια κάποιοι εναλλακτικοί τρόποι να συνεχιστεί οπωσδήποτε η ενημέρωση του κόσμου, εαν τελικά το επιχειρήσουν..