Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

KTHNH! Πήγαν να τη βιάσουν ομαδικά την ώρα που έβγαινε από εκκλησία! Τα ΜΜ"Ε" αποκρύπτουν φρικτά εγκλήματα κατά γυναικών και παιδιών.


Ξαναγύρισαν την Ελλάδα σε κατάσταση οθωμανικής κατοχής.

Εφιαλτικές στιγμές φέρεται να έζησε μία νεαρή κοπέλα προχθές τα ξημερώματα την ώρα που ανέβαινε τις σκάλες της Αγιου Νικολάου στο κέντρο της Πάτρας.


Σύμφωνα με το dete.gr, αλλοδαποί της επιτέθηκαν με άγριες διαθέσεις. Οπως καταγγέλλει η ίδια, αποπειράθηκαν να την βιάσουν, και μάλιστα εξαιτίας του σοκ που υπέστη νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά αρκετοί αλλοδαποί φέρεται να έπεσαν πάνω της, η ίδια όμως άρχισε να ουρλιάζει με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να φύγουν ενώ διερχόμενοι ακούγοντας τις φωνές έσπευσαν στο σημείο.

Η κοπέλα στην κυριολεξία έχασε τη μιλιά της και από το σοκ υπέστη αφωνία και χρήζει ιατρικής φροντίδας. Πρόκειται για ένα ακόμη κρούσμα απόπειρας βιασμού στην Πάτρα. Πριν από λίγες ημέρες μία γυναίκα είχε δεχθεί επίθεση ενώ περπατούσε έξω από το Αρχαίο Ωδείο της πόλης (κοντά στις σκάλες της Αγίου Νικολάου) και μάλιστα οι αλλοδαποί είχαν καταφέρει να της βγάλουν το εσώρουχο.

(Newsit.gr – Dete.gr)

olympia
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: