Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. οι Ελληνες αποφασίζουμε για Δημοκρατία Πολιτών!



















•.œ.•.™.£. ¿¹ •»»·½µÂ ±À¿Æ±Ãί¶¿Å¼µ ³¹±
”·¼¿ºÁ±Äί±  ¿»¹Äώ½!Ο τραγικός απολογισμός

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την αποφράδα ημέρα που ο υποτιθέμενος πρωθυπουργός της Τρόϊκας συμφερόντων και όχι της Ελλάδας ανακοίνωσε από το ελληνικό Καστελλόριζο, που ήδη διατίθεται δωρεάν στις ορέξεις γειτόνων μας, την άμεσα επικείμενη νέα κατοχή της Ελλάδας στους χρηματοοικονομικούς της δυνάστες. Ένας χρόνος μαρτυρίων και αηδιαστικών ειδήσεων, κύρια φορορεισπρακτικής φύσεως, σχετικών με την αφαίμαξη των νεοελλήνων, από αυτούς τους δυνάστες μας, που απλόχερα η δήθεν κυβέρνηση της ελληνικής δημοκρατίας, που σαφώς και δεν μας αντιπροσωπεύει πλέον, προσφέρει γην και οσονούπω αίμα Ελλήνων, ενδίδοντας προδοτικά και αντισυνταγματικά σε κάθε μορφής διαταγές τους. Στη διάρκεια αυτού του χρόνου αποκαθηλώθηκε πλήρως η όποια εναπομείνασα νομιμοποίηση του στυγνού καθεστώτος της δήθεν αντιπροσωπευτικής κοινοβουλευτικής και ταυτόχρονα κληρονομικής «δημοκρατίας» μας, αφού με παράνομους τρόπους που αποκάλυψαν πρόσφατα περίφημοι καθηγητές νομικών σχολών, σκλάβωσαν τη χώρα και το λαό μας χωρίς αιδώ, δημιουργώντας το μεγαλύτερο άγος της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας και υποδουλωνοντας την Ελλαδα στα αλλοδαπά συμφέροντα.

Πρώτιστα, θα πρέπει άμεσα οι κάθε μορφής συλλογικότητες αντίδρασης στο Μνημόνιο και οι υγιώς σκεπτόμενοι και συνειδητοποιημένοι Έλληνες πολίτες να συναρθρώσουν ένα εναλλακτικό κοινοβούλιο πολιτών, που το Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας αποκαλεί «Δημοβούλιο», ως ένα νέο σώμα εθιμικής έκφρασης της λαϊκής κυριαρχίας, που θα αποτελέσει το νέο πολιτικό υποκείμενο όλων των Ελλήνων που εφαρμόζουμε την ακροτελεύτια διάταξη του Συντάγματος για αντίστασή μας στην επιχειρούμενη κατάλυση της Δημοκρατίας, πέρα από πολιτικά κόμματα και τα λοιπά κομματιάσματα της κοινωνίας των Ελλήνων πολιτών.


Η απαράδεκτη αδράνεια του Προέδρου της Δημοκρατίας και η αναγκαιότητα εφαρμογής εναλλακτικών προτάσεων

Αυτό το «Δημοβούλιο» αποτελεί αναγκαίο όρο πλήρωσης του συνταγματικού κενού που υφίσταται μετά τις αναθεωρήσεις του αρχικού Συντάγματος του 1975 της μεταπολίτευσης, που προέβλεπε στις τότε αρμοδιότητες του Προέδρου της Δημοκρατίας, ως ρυθμιστή του πολιτεύματος, τη διαπίστωση της δυσαρμονίας μεταξύ του εκλογικού σώματος και της υφιστάμενης κυβέρνησης και την πρόκληση εκλογών προς επίλυση των εθνικά κρίσιμων προκυπτόντων ζητημάτων. Δυστυχώς, το ισχύον αναθεωρημένο Σύνταγμα, μεταξύ πολλών άλλων πλημμελειών και παραλείψεών του, όπως η σκόπιμη βουλευτική ασυλία και οι έντεχνες σύντομες παραγραφές όλων των αδικημάτων που μας οδήγησαν στη σημερινή ελληνική κρίση, δεν προσφέρει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας πλέον αυτή τη δυνατότητα. Εξάλλου και ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, για άγνωστους και ενδεχομένως ύποπτους λόγους, κωφεύει στα συνεχή αιτήματα να ενεργοποιήσει τις ελάχιστες εναπομένουσες αρμοδιότητές του. Συγκεκριμένα αδράνησε και σιώπησε παντελώς στο επίσημα πρωτοκολλημένο τον περασμένο Ιούλιο αίτημα τουΕλληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας για αναπομπή του πρώτου ψηφισμένου από τη Βουλή μετά το Μνημόνιο νομοσχεδίου περί κοινωνικής ασφάλισης, προς νέα επεξεργασία και ενδεχόμενη βελτίωση έστω κάποιων άδικων, παράνομων και καταχρηστικών εις βάρος όλων των Ελλήνων πολιτών προβλέψεών του, ώστε να δημιουργήσει τουλάχιστον τις αναγκαίες εντυπώσεις και στους αλλοδαπούς δυνάστες μας. Όμως, η συνταγματική τάξη επιβάλλει το κενό που αφήνουν τόσο οι κατατμημένες αρμοδιότητες του ρυθμιστή του πολιτεύματος όσο και ο ίδιος ο σημερινός ενσαρκωτής αυτού του θεσμού, να το καλύψουν κατά τις προβλεπόμενες από το Σύνταγμα αξίες, οι λοιποί παράγοντες του δημόσιου βίου και συγκεκριμένα ο λαός, αφού κατά το άρθρο 1 παρ. 2 του Συντάγματος «θεμέλιο του πολιτεύματος είναι η λαϊκή κυριαρχία».

Σε αυτό ακριβώς το σημείο οφείλει να δράσει το «Δημοβούλιο Πολιτών» ως αυθεντικός εκφραστής ή έστω «συνεκφραστής» της λαϊκής κυριαρχίας μαζί με την προκύπτουσα από εκλογονοθευτικούς νόμους «Βουλή των Ελλήνων», που σε καμμιά περίπτωση δεν εκφράζει το πλειοψηφικό σήμερα ρεύμα των Ελλήνων πολιτών που εκφράζονται πολιτικά με την αποχή από τις εκλογές και τη συνειδητά άκυρη ή λευκή ψήφο, για να καταδειχθεί η έλλειψη πολιτικής νομιμοποίησης της σημερινής κυβέρνησης και το ανυπόστατο, άλλως η ακυρότητα όλων των επικείμενων νομοθετημάτων που εκτελούνται κατά τις επιταγές αλλοδαπών συμφερόντων εις βάρος του ελληνικού λαού.


Η αυθεντική έκφραση της Λαϊκής Κυριαρχίας

Δηλαδή, το «Δημοβούλιο Πολιτών» να λειτουργεί ουσιαστικά κατά τον ρόλο που είχε η «Βουλή των 500» κατά τους κλασικούς χρόνους προς την «Εκκλησία του Δήμου», όταν προετοίμαζε προβουλεύματα για τα ψηφίσματα αυτής. Επειδή θεωρούμε ότι οι πετυχημένοι αυτοί θεσμοί της κλασικής Ελλάδας μπορούν να εμπνεύσουν και την σύγχρονη φαντασιακή θέσμιση της Ελληνικής κοινωνίας. Έτσι επιπλέον του αναγκαίου αυτού κοινωνικού ελέγχου σε κάθε τομέα της δημόσιας ζωής θα αναλαμβάνει να διατυπώνει και νομοθετικές πρωτοβουλίες πολιτών που θα εισάγει είτε προς την «Βουλή των Ελλήνων» ως νομοθετικό σώμα, είτε να προτείνει ακύρωση νόμων της συμβατικής Βουλής όταν είναι προφανής η καταχρηστικότητα και το άτοπο των ρυθμίσεων που οι νόμοι αυτοί αναφέρονται ή είναι ήδη ξεπερασμένοι από την κοινωνική πραγματικότητα.

Στην φάση δημιουργίας του «Δημοβουλίου Πολιτών» που προτείνουμε και που ήδη αποφασίστηκε να επιχειρηθεί ηέναρξη της λειτουργίας του την Παρασκευή 11/11/11 με βάση τις υπαρκτές και τις προκύπτουσες συλλογικότητες Ελλήνων που ονομάζουμε Κοινότητες Ελλήνων που ονομάζουμε Κοινότητες Άμεσης Δράσης (Κ.Α.ΔΡΑ.). Αυτές είναι οι ενεργές δημιουργικές και συλλογικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται στην Ελληνική κοινωνία είτε με μορφή εθελοντικών οργανώσεων για οικολογικά, πολιτιστικά ή άλλα ζητήματα, είτε μελειτουργούσες ομαδοποιήσεις στα κοινωνικά δίκτυα του διαδικτύου (blogs, ομάδες στο facebook), είτε με κάθε μορφής μη κερδοσκοπικές ή επιστημονικές σωματειακής φύσεως συλλογικότητες. Σ' αυτές ανήκουν και όσοι αρνούνται την υποδούλωση της Ελλάδας στα τοκογλυφικά κεφάλαια που μας επιβλήθηκαν.

Αυτοί ουσιαστικά θα λειτουργήσουν ως μία εναλλακτική έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας, όχι ίσως όπως μονοδιάστατα εκφράζεται κατά το ισχύον Σύνταγμα αποκλειστικά από την «Βουλή των Ελλήνων», αλλά ως μία «Κάτω Βουλή» των προαναφερθεισών Ελληνικών κοινοτήτων, όπως πολλά Συντάγματα προηγμένων χωρών προβλέπουν.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε η δημιουργία αυτού του προτεινόμενου νέου σώματος έκφρασης της λαϊκής κυριαρχίας στη χώρα μας που εφόσον λειτουργήσει επιτυχώς, να αποτελέσει τον καταλύτη στο αναμφισβήτητο δημοκρατικό έλλειμμα της Ελλάδας και ταυτόχρονα το νέο ενιαίο πολιτικό υποκείμενο όλων των υγιών και δημιουργικών δυνάμεων του Ελληνισμού που επιτέλους θα μπορέσουν να συναντηθούν ως ένα βουλευόμενο σώμα παρά τις συμπληρωματικές ή και αντιθετικές αφετηρίες όλων των συμμετεχόντων. Αν συνεπώς επιμείνει η Βουλή των Ελλήνων να παράγει ανεφάρμοστους κατά το πλείστον νόμους, όπως τελευταία συνεχώς αποδεικνύεται κατά τις επιταγές των πρόσφατων αλλοδαπών μας δυναστών, το υφιστάμενο κενό θα δύναται να συμπληρώσει επαξίως με την δημιουργία εθιμικού δικαίου το προτεινόμενο «Δημοβούλιο Πολιτών» που πέραν όλων των άλλων θα προκαλεί συστηματικά ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα, απόλυτα νομιμοποιημένα, ώστε να αποδεικνύεται ότι η λαϊκή κυριαρχία αποτελεί πραγματικά θεμέλιο του πολιτεύματος της δημοκρατίας και δεν αναγράφεται στο Σύνταγμα μόνον κατ' επίφαση, όπως δυστυχώς συμβαίνει μέχρι σήμερα.


Το Λαϊκό Δικαστήριο

Επιπλέον του «Δημοβουλίου Πολιτών», το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας πρότεινε και ήδη λειτούργησε με επιτυχία με την μορφή της «Δημωδίας», το Λαϊκό Δικαστήριο απονομής του κοινού περί δικαίου αισθήματος που αποκαλούμε «Νέα Ηλιαία» και την 25η Μαρτίου καταδίκασε, μετά από συγκροτημένη διαδικασία τους 172 βουλευτές που ψήφισαν το μνημόνιο, σε πολιτική ατιμία, αειφυγία(δηλαδή, ως μη επιθυμητά πρόσωπα στην χώρα μας) και αειφορτία (δηλαδή, με επιφόρτιση των προσωπικών περιουσιών στις ζημίες που προκαλούν τα δεινά που μας επέβαλλαν). Βέβαια οι προσομοιώσεις της «Νέας Ηλιαίας» που στην επόμενη συνεδρίαση της θα ασχοληθεί με τις ευθύνες από παράλειψη των λοιπών συμβατικών πολιτικών δυνάμεων και ιδίως με την καταδίκη όσων δεν προέβαλλαν μέχρι τώρα την ένσταση συμψηφισμού των Γερμανικών Αποζημιώσεων με τα δήθεν Ελληνικά χρέη προς τους τοκογλύφους διεθνείς τραπεζίτες, δίνει μια άλλη διάσταση στην αυθεντική δημοκρατική λειτουργία των παράλληλων θεσμών που το Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας προτείνει. Έτσι ώστε να «μετέχομεν (δικαστικής) κρίσεως και (πολιτικής) αρχής» , δηλαδή να βασίσουμε την δημοκρατία μας στους δύο πραγματικούς πυλώνες συμμετοχής των πολιτών στα κοινά κατά το αρχαιοελληνικό έθος και να ξαναβιώσουμε στην χώρα που γέννησε την αυθεντική δημοκρατία την σημασία του αποφθέγματος «έδοξε τη βουλή και τω δήμω» για να μην συνεχίσει να λειτουργεί ακρωτηριασμένη ως αντιπροσωπευτική ρεπούμπλικα αποκλειστικά με την Βουλή των Ελλήνων!

Το Δημοβούλιο Πολιτών ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ στη συγκρότησή του για πρώτη φορά την Παρασκευή 11/11/11, προκειμένου Ε.Μ.Ε.Ι.Σ. -η Ενωτική Μαχητική Ελληνικών Ιδεών Σύζευξη- να πάρουμε αποφάσεις για να αντιμετωπίσουμε τη σημερινή δίνη της παγκοσμιοποίησης, προτάσσοντας τις αιώνιες αξίες του πνεύματος που συγκινούν την Οικουμένη και κατευθύνουν την ανθρωπότητα σε κάθε κρίσιμη καμπή της ιστορίας της, όπως ακριβώς συντελείται και σήμερα.

Μέχρι τότε συνεχίζουμε να διαδίδουμε την έννοια και τις αρχές της δημοκρατίας και να διεμβολίζουμε το πολιτικό μας σύστημα με τις μεθόδους που εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη εφαρμογή της.


«Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημοκρατίας»

www.dimopolis.gr για το «ΔΗΜΟΒΟΥΛΙΟ» !

www.3ddemocracy.eu για τη 3/Δ Δημοκρατία !

www.heliaia.gr για τη «ΝΕΑ ΗΛΙΑΙΑ» !

Ιπποκράτους 42, 106 80 Αθήνα

Τηλ: 210 3632000 - 6944 545888

Φαξ: 210 3610882

e-mail: geoko@otenet.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για Διευκρινίσεις και Έναρξη Εφαρμογών(Άμεσης) Δημοκρατίας !

Πηγή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: