Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Λαθρομετανάστευση: Κύριοι της κυβέρνησης σε ποιά χώρα ζείτε;


Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου - Οικονομολόγος
Προχθές σε διυπουργική σύσκεψη υπό την προεδρεία του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου αποφασίσθηκε σειρά μέτρων που αφορούν την υποτιθέμενη αναβάθμιση του κέντρου της Αθήνας. Μετείχε δε της συσκέψεως αυτής μεταξύ άλλων και ο Υπουργός Προστασίας του πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής.
Η κυβέρνηση του μνημονίου, μεταξύ άλλων αποφάσισε, πως όσοι εκ των λαθρομεταναστών θέλουν οικιοθελώς να αποχωρήσουν από την χώρα μας, θα πριμοδοτούνται με τα ναύλα τους και με ένα επίδομα 200 ευρώ καθώς επίσης, να δώσουν κίνητρα, κυρίως προς νέα ζευγάρια προκειμένου να ενθαρρυνθούν για αγορά ή ενοικίαση ακινήτων στο κέντρο της Αθήνας.
Όλες οι κυβερνήσεις από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα, αλλά κυρίως οι κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με την αλλόφρονα και νεοταξική πολιτική τους «άνοιξαν τα σύνορα» μετατρέποντας την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι και εισήλθαν στην χώρα χιλιάδες λαθρομετανάστες που έχουν ήδη μεταβάλει την δημογραφική της σύνθεση.
ΠΟΤΕ σαν κόμμα το ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν είχε μεταναστευτική πολιτική και προσπάθησε με ημίμετρα να αντιμετωπίσει το οξύτατο αυτό Εθνικό ζήτημα.
Σε όλους τους Έλληνες αυξάνει καθημερινά η ανασφάλεια, που ως θηλιά σφίγγει το λαιμό τους από την αυξημένη εγκληματικότητα που οφείλεται κυρίως στους λαθρομετανάστες. Οι λαθρομετανάστες βιάζουν καθημερινά το πάλαι ποτέ υψηλό επίπεδο ζωής μας και είναι κίνδυνος πλέον για την ίδια μας την ζωή.
Στο κάθε φωτεινό σηματοδότη στους δρόμους κυρίως της πρωτεύουσας, υπάρχουν όλες οι φυλές του Ισραήλ και έχουν μετατρέψει τον πέριξ των φαναριών χώρο σε μικρά mini market από προϊόντα που προέρχονται από το παραεμπόριο.
Ολόκληρες συνοικίες ( Αγ. Παντελεήμων Αθηνών, κέντρο Αθηνών) και πόλεις όπως (Πάτρα, Ηγουμενίτσα) καθημερινά βιώνουν πολεμικές καταστάσεις Λιβύης και Αφγανιστάν.
Έτσι λοιπόν αυτή η Κυβέρνηση αποφασίζει να επαναπροωθήσει τους λαθρομετανάστες στους χώρους εισόδου τους, πριμοδοτώντας τους κι όλας.
Δεν μας εξηγούν όμως οι κύριοι της κυβέρνησης από πού θα βρουν τα χρήματα προκειμένου να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους . Από την υποθηκευμένη Εθνικά και εξαθλιωμένη οικονομικά Ελλάδα;
Κύριοι της κυβέρνησης σε ποια χώρα ζείτε;
Βγείτε τελικά από το χρυσό κλουβί και βιώστε, έστω για λίγο, τους κινδύνους που δέχονται στο πετσί τους οι πολίτες αυτής της χώρας.
Επαναδιαπραγματευθείτε άμεσα την συνθήκη του Δουβλίνου II !!!
Είναι δυνατόν να θεωρείτε πως είναι εφικτό να αποδεχθούν πολίτες αυτής της χώρας να επενδύσουν τα όσα χρήματα πιθανώς τους έχουν απομείνει και να κατοικήσουν σ’ αυτό το κέντρο της Αθήνας, που δεν τους παρέχει καμία ασφάλεια και μετά την δύση του ηλίου κυριαρχεί ο φόβος και ο θάνατος;
Κε Υπουργέ της Μη προστασίας του πολίτη ποιόν πρέπει να πιστέψουμε επιτέλους, εσάς και την κυβέρνησή σας με τις βαρύγδουπες εξαγγελίες σας ή την Ελληνική Αστυνομία, που προ ημερών στην εγκύκλιο περί προστασίας πολιτών που κυκλοφόρησε, στο εδάφιο για την προστασία των γυναικών αναφέρει: «να φροντίσετε να μείνετε μακριά από στενά σοκάκια ή σκοτεινούς δρόμους. Να μην πηγαίνετε με τα πόδια σας μετά την δύση του ηλίου. Πάρτε ένα ταξί ή ζητήστε από ένα φίλο να σας μεταφέρει».
Είναι δυνατόν σε μια δημοκρατική χώρα, η Αστυνομία της να εκδίδει τέτοιες εγκυκλίους;
Διότι τέτοια υποβάθμιση της αξιοπρέπειας των πολιτών και τέτοια αδυναμία της ασφάλειάς τους συναντάμε μόνο σε τριτοκοσμικές χώρες.
Επιπρόσθετα, κε Υπουργέ, σεις δεν είστε ο φυσικός προϊστάμενος της Ελληνικής Αστυνομίας;
Άλλα αποφασίζετε στο Υπουργείο και άλλα στην Αστυνομία;
Όλα τα παραπάνω, κύριοι της Κυβέρνησης αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά την αδυναμία και την ανικανότητα σας, να κυβερνήσετε αυτή τη χώρα .
Και όταν κάποιος δεν μπορεί, αποχωρεί !!!

 http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/05/blog-post_8685.html#ixzz1M2iNI8Nj

Δεν υπάρχουν σχόλια: