Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ Νο2 ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.... ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

Kάτι πολύ σοβαρό – σε έρευνες για πραξικόπημα και σχέδιο επίθεσης στην Ελλάδα, στιλ «Βαριοπούλας» αναφέρεται ο τουρκικός Τύπος - αποφεύχθηκε την τελευταία στιγμή στο Αιγαίο, όπως όλα δείχνουν την περασμένη Δευτέρα το βράδυ. 

Όταν αιφνιδιαστικά ακυρώθηκαν από τουρκικής πλευράς οι τελικές φάσεις των δύο ασκήσεων «Εfes 2011» και «Denizkurdu-2011» τη νυχτα της Δευτέρα, αλλά και η απόβαση την Τρίτη το πρωί (την ίδια ώρα τις διεξαγωγής των ασκήσεων) του ηγέτη του κεντροδεξιού «Δημοκρατικού Κόμματος», Ναμίκ Κεμάλ Ζεϊμπέκ, ήταν σαφές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Πριν λίγες ώρες πριν αλέκτωρ φωνήσαι, πέντε εν ενεργεία στρατηγοί και ένας συνταγματάρχης κληθησαν να καταθέσουν από την Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης.

Το εκπληκτικό: Και οι έξι οι οποίοι καταθέτουν σήμερα ως ύποπτοι, συμμετείχαν στον σχεδιασμό και την εκτέλεση των δύο ασκήσεων «Εfes 2011» και «Denizkurdu-2011», και οι τρεις από αυτούς είναι φίλοι τοτυ Κεμάλ Ζεϊμπέκ! Ενώ στην Ελλάδα οι ... αρμόδιοι κυριολεκτικά αιφνιδιάστηκαν απόλυτα σε πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο (και εν συνεχεία προσπάθησαν με ανόητες διαρροές στο Τύπο να υποβαθμίσουν το γεγονός ότι είχαν «μαύρα μεσάνυχτα» για τις τουρκικές κινήσεις και έμαθαν τις εξελίξεις από το ... ΑΠΕ) στην Τουρκία παιζόταν ένα δράμα που θα μπορούσε για άλλη μια φορά να οδηγήσει σε ανάφλεξη.


Η Χουριέτ μιλάει, για «ακύρωση το τελευταίο λεπτό δύο στρατιωτικών ασκήσεων-κλειδιά» - «The last-minute cancellation of two key military drills». Πολλά θυμίζουν την ελληνική "μη αντίδραση" και απόλυτη άγνοια της επιχειρησιακής κατάστασης του 1996 και του 2003. Αργά την Τετάρτη το βράδυ ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Işık Koşaner κλήθηκε εσπευσμένα στο προεδρικό μέγαρο σε σύσκεψη με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Α.Γκιούλ σε μία νυχτερινή συζήτηση από αυτές που δεν συνηθίζονται και την Πέμπτη συναντήθηκε με τον Ρ.Τ.Ερντογάν.

Το πιο εντυπωσιακό απ’όλα είναι ότι όταν ερωτήθηκε «Τι συμβαίνει, τελικά;» ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Cemil Çiçek απάντησε «αν έχετε κάποια ερώτηση καλύτερα να την απευθύνετε στον αρχηγό του Επιτελείου» (“If you have a question, you better pose it to the Chief of General Staff,”). Όλα δείχνουν ότι είχαμε απόπειρα εφαρμογής μιας νέας «Βαριοπούλας» και μιας νέας «Suga» στο Αιγαίο. Και βέβαια από την Τουρκία μπορεί κανείς ανά πάσα στιγμή, παρά τις ουτοπικές ιδεοληψίες κάποιων Ελλήνων πολιτικών – να τα περιμένει όλα. Το εξοργιστικό είνα ότι στην Αθήνα κοιμόνουσαν ύπνο βαθύ! Πεπεισμένοι ότι η Τουρκία δεν πρόκειται να μας απειλήσει γιατί το λέει ο Ρ.Τ. Ερντογάν! Το εντυπωσιακό είναι ότι και το επεισόδιο στο Φαρμακονήσι, την περασμένη εβδομάδα πολιτική και στρατιωτική ηγεσία το αγνούσαν ή στην καλύτερη γι’αυτούς περίπτωση, δεν το είχαν αξιολογήσει σωστά.

Απλά το υποβάθμιζαν (όταν το έμαθαν) και αυτό θέλοντας να δικαιολογήσουν την άγνοιά τους! Αλλά εμείς αναμέναμε η «Βαριοπούλα» να έχει γίνει μάθημα σε στρατιωτική και πολιτική ηγεσία όταν από τύχη η χώρα δεν υπέστη βαιρά ήττα και να μην περιμένουν να μάθουν από ειδησεογραφικά πρακτορεία τις εξελίξεις. Όπως έμαθαν από την τουρκική τηλεόραση το 1996 την κατάληψη της δυτικής Ίμια. Νομίζαμε ότι τα παθήματα έχουν γίνει μαθήματα. Αλλά φαίνεται ότι η γενική διάλυση έχει προχωρήσει επικίνδυνα βαθιά...

defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: