Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Κανένα νέο μνημόνιο χωρίς δημοψήφισμα…


Οι άνθρωποι της τρόικας, αλλά και οι εδώ εντολοδόχοι τους είναι απίστευτοι. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε κάφρους!!!
Εντάξει, μπορεί το πρώτο μνημόνιο να μας έπιασε στον ύπνο. Μπορεί να πέσαμε θύματα αισχρής προπαγάνδας, κυρίως από την πλευρά της κυβέρνησης, πάντα όμως και με την ένοχη σιωπή της αντιπολίτευσης. Αλλά ως εδώ.
Τώρα ξέρουμε.
Τώρα ξέρουμε ότι υπήρχαν και άλλες εναλλακτικές λύσεις οι οποίες αποσιωπήθηκαν για να περάσει το δίλημμα «μνημόνιο ή πτώχευση». 
Τώρα ξέρουμε ότι ο πρωθυπουργός της χώρας δούλευε «υπογείως» με το ΔΝΤ, ενώ άλλα έλεγε σε μας.
Τώρα ξέρουμε ότι με το μνημόνιο και τον συναφή δανεισμό από την τρόϊκα, απλά μετατρέπονται τα χρέη μας προς τους τοκογλύφους σε χρέη προς τους άλλους φορολογούμενους λαούς και αυτό δεν το ανεχόμαστε. Ούτε θέλουμε να είμαστε υπόδουλοι σε… άλλους λαούς. Το θέλετε άραγε αυτό;;
Τώρα ξέρουμε ότι το μνημόνιο απέτυχε και οδηγεί στη μόνιμη εξάρτηση της Ελλάδας και στην εξαθλίωση του λαού.
Τώρα ξέρουμε ότι όλα γίνονται για να διασωθεί το απόλυτα υπεύθυνο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό καθεστώς, προκειμένου  να συνεχίζει να υπάρχει και να μας εκμεταλλεύεται.
Τώρα λοιπόν που τα ξέρουμε όλα αυτά, έρχονται και μας ζητάνε και από πάνω νέο μνημόνιο και μάλιστα με άμεση υποθήκευση της χώρας.
Τι λέτε; Θα καθίσουμε πάλι στον καναπέ;; Δεν θα πρέπει να αντιδράσουμε; Δεν θα πρέπει να ζητήσουμε να αποφασίσουμε εμείς με ένα δημοψήφισμα;;
Όχι απλά εκλογές.
Μέσα σ’ αυτό το κλειστό ελιτίστικο και αντιδημοκρατικό πολίτευμα όπου είμαστε εγκλωβισμένοι, οι εκλογές αφορούν μόνο την τακτοποίηση ισορροπιών και συμφερόντων μέσα στο καθεστώς και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν το λαό, τον οποίο χρησιμοποιούν μόνο ως ντεκόρ ή εκλογική πελατεία..
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ λοιπόν τώρα, για να αποφασίσουμε εμείς.
Διαφορετικά η μεν προδοσία της πολιτικής ηγεσίας θα είναι μεγάλη, αλλά και η δική μας απάθεια και η ευθύνη μας απέναντι στους απογόνους μας και στην Ιστορία θανάσιμη. 

Πηγή:   http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/05/blog-post_7200.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: