Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο, 28 Μαΐου 2011

ΗΑΑRP: EΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΝΕΑ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ;

Υπάρχουν στοιχεία ότι το HAARP έχει ανοίξει και πάλι...
Aυτή τη φορά στόχος του είναι η σεισμογενής περιοχή της Νέας Μαδρίτης στις Η.Π.Α. (Ιντιάνα, Ιλλινόις, Αρκάνσας, Κεντάκυ, Μισσούρι, ή Tennessee).

Αν υπάρχουν στον...
ουρανό λαμπερά σύννεφα, αυτά σηματοδοτούν
ότι το HAARP έχει δραστηριοποιηθεί και η ενέργειά του κατευθύνεται μέσα από αυτά σε.....
μια συγκεκριμένη τοποθεσία...

Υπάρχουν πλέον ισχυρά στοιχεία...
που προέρχονται από το μαγνητόμετρο επαγωγής HAARP που δείχνει πολλές διαφορετικές δέσμες που μεταδίδονται στην περιοχή, στο διαπασών.

Τα σήματα αυτά παρατηρήθηκαν στον σεισμό στην Αϊτή, όπου σαράντα ώρες αργότερα υπήρξε ένας καταστροφικός σεισμός.

Οι ενδείξεις του επαγωγικού μαγνητόμετρου στην Ιαπωνία προέβλεψαν ένα ανησυχητικό μέλλον που επιβεβαιώθηκε πενήντα πέντε ώρες αργότερα: Την πρόσφατη ιαπωνική καταστροφή.

Τώρα τα σήματα αυτά εμφανίζονται και πάλι, μόνο που τώρα υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά τα οποία βγαίνουν εκτός κλίμακας.

Ό,τι κι αν πρόκειται να συμβεί, αυτή τη φορά θα είναι κάτι πολύ μεγάλο.

Εάν αυτή η απόπειρα είναι επιτυχής, πολύ σύντομα θα δούμε ένα τεράστιο σεισμό, και είναι αυτονόητο ότι θα είναι στην σεισμογενή περιοχή της Νέας Μαδρίτης.

Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA: Federal Emergency Management Agency)
διεξάγει επίσης μια μεγάλη άσκηση μίας εβδομάδας στη περιοχή της Νέας Μαδρίτης που θα προσομοιώνει έναν καταστροφικό σεισμό.

Ένα απόσπασμα από την ιστοσελίδα της FEMA αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η λειτουργική άσκηση NLE 11, η οποία θα δημιουργήσει ένα καταστροφικό σεισμό στην σεισμική ζώνη της Νέας Μαδρίτης, έχει προγραμματιστεί να λάβει χώρα κατά τόπους στα εθνικά περίχωρα της πρωτεύουσας και σε όλη την κεντρική ΗΠΑ.

Οι δραστηριότητες αυτές αποτελούν αντικείμενο άσκησης που σταθμίζονται προσεκτικά με τις σημερινές καταστροφικές πλημμύρες και ανεμοστρόβιλους τις οποίες η FEMA και οι εταίροι της αντιμετώπισης, έκαναν προσαρμογές για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια αυτά, ανάλογα».

Λάβετε, επίσης, υπόψη ότι μόλις πριν την 9/11, η κυβέρνηση απλά έτυχε να διεξάγει ασκήσεις προσομοίωσης για μια παρόμοια επίθεση (σεισμού) στην περιοχή.
Όλα τα σημάδια δείχνουν μια (σεισμικού τύπου) επίθεση στην Νέα Μαδρίτη κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον.
..........................................................................................................................................................
Το πρόγραμμα HAARP αποτελεί αμερικανικό «υπερόπλο» μαζικής καταστροφής, το οποίο μέσω εσκεμμένης διέγερσης της ιονόσφαιρας επιτυγχάνει επιλεκτική διακοπή των επικοινωνιών σε συγκεκριμένες γεωγραφικές περιοχές,
εξουδετέρωση των κατοίκων θέτοντάς τους σε κατάσταση λήθαργου/αδράνειας (ψυχοτρονικό όπλο), την πρόκληση καιρικών φαινομένων, σεισμών (περιβαλλοντικό/γεωφυσικό όπλο), κτλ.

υψηλής ισχύος (της τάξης των μερικών MW) στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας (πχ υψηλής ενέργειας ηλεκτρόνια), προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ.

Επισημαίνεται, ότι οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος (εφαρμογές τομογραφίας).

http://wwwtrito-mati.blogspot.com/

1 σχόλιο:

terranova είπε...

Ναι είναι αλήθεια ότι η σκοτεινή ελίτ χρησιμοποιή το HAARP και άλλα υπέρόπλα για σεισμούς καί άλλα πολλά. Επίσης είναι όμως και αλήθεια ότι ένα μεγάλο μέρος τών σεισμών και καταστροφών της γης, ειναι εκφράσεις εξυγείανσεις της ίδιας της γαίας στην άνοδό της για την 5. διάσταση. Με αυτόν τον τρόπο διώχνει απο το σώμα της την παλιά απο τον άνθρωπο χρησιμοποιούμενη για κατάχρηση ενέργεια τών τελευταιων 5000 ετών. Αλήθεια επίσης ειναι ότι η άλλη δύναμη, η Γαλαξιακή Ομοσπονδιά του Φωτός στο ηλιακό μας σύστημα δεν αφήνει το ελίτ του σκότους να τινάξουν τον πλανήτη στο αέρα, κάτι που στο παρελθόν έχουν προσπαθήσει επανελημένος. Το παράξενο είναι ότι καθώς ήδη γινεται η μετάβαση αυτή του πλανήτη μαζί με το ανθρώπινο είδος και τά άλλα ορατά και αόρατα βασίλεια της, στην Ελλάδα επικρατεί ακόμα μαυρα μεσάνυχτα για το θέμα αυτό σε σύγκριση με άλλα κράτη του κόσμου. Δέν κατάλαβαν ακόμα ότι αυτά που συμβαίνουν στο τόπο μας και παγκοσμίως είναι η κατάρευση του παλιού κόσμου, της παλιάς ενέργειας και είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ η αλλιώς γνωστή και σαν 5.διάσταση. Όσο γρήγορα το συνηδειτοποιήσουν τόσο το καλύτερο διότι το σοκ που θά πάθουν όσο πλησιάζουμε την πύλη της εισόδου θά είναι τόσο βαρύ που πολλοί θα αποχαιρετίσουν τον πλανήτη.