Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Συνεχίζονται οι μαζικοί θάνατοι ζώων, πουλιών και ψαριών. Τι στο καλό συμβαίνει;



Άρθρο
 από το Economic Collapse Blog
Το στο καλό συμβαίνει στον κόσμο; Κοπάδια ζώων πέφτουν νεκρά, χιλιάδες πουλιά πέφτουν από τον ουρανό νεκρά και εκατομμύρια νεκρά ψάρια ξεβράζονται στην ξηρά σε όλη την υδρόγειο. Κάτι συμβαίνει. Μήπως κάποιος από εσάς γνωρίζει τι προκαλεί όλα αυτά, γιατί εγώ δεν ξέρω. Όλο αυτό φάνηκε να ξεκίνησε περί τα τέλη του Δεκεμβρίου, όταν μαζικοί θάνατοι πουλιών και μαζικοί θάνατοι ψαριών άρχισαν να αναφέρονται σε όλο τον κόσμο. Κανονικά "παράξενες" ειδήσεις αυτού του είδος ξεθωριάζουν μετά από έναν χρόνο, αλλά οι αναφορές για θανάτους πουλιών και ψαριών συνεχίζουν να έρχονται και τώρα υπάρχουν ακόμη αναφορές για μεγάλες ομάδες και από άλλα ζώα που πέφτουν νεκρά ξαφνικά. Δεδομένου ότι αυτές οι αναφορές από όλο τον κόσμο συνεχίζουν να συσσωρεύονται, δεν χρειάζεται να είσαι «συνωμοσιολόγος» για να καταλάβεις ότι κάτι πολύ ασυνήθιστο συμβαίνει. Δυστυχώς, μέχρι τώρα, έχουμε πάρα πολύ περισσότερες ερωτήσεις από ό, τι απαντήσεις.
Αναφορές στους μαζικούς θανάτους πτηνών και ψαριών που είδαμε κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων της παρούσας κρίσης μπορείτε να δείτε εδώ και εδώ (Στον ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΥΡΑΝΟ ΕΔΩ). Δυστυχώς, μεγάλες ομάδες ζώων, πτηνών και ψαριών συνεχίζουν να πεθαίνουν. Το παρακάτω είναι μόνο μια χούφτα από αναφορές που έχουν γίνει σε όλο τον κόσμο κατά την τελευταία εβδομάδα, έτσι ....
Αν ήταν μία ή δύο ειδήσεις «μαζικών θανάτων» το θέμα θα το προσπερνούσαμε, αλλά όταν συνεχίζουν να καταφθάνουν κάθε μέρα, τότε αρχίζει πραγματικά να τραβάει την προσοχή μας.
Έτσι λοιπόν, ξέρει κανείς γιατί συμβαίνουν όλα αυτά ξαφνικά;
Λοιπόν, σίγουρα υπάρχουν πολλές θεωρίες έτοιμες να δώσουν απαντήσεις. Σε τέτοιες καταστάσεις οι άνθρωποι αρχίζουν να σκέφτονται (και να πιστεύουν σε) κάθε λογής απάντηση. Παρακάτω είναι μια λίστα με μερικές από τις πιο κοινές θεωρίες σχετικά με αυτούς τους μαζικούς θανάτους. Μερικές από τις θεωρίες φαίνεται να έχουν κάποια βάση, ενώ άλλες φαίνονται απλά εντελώς αλλόκοτες.
Ιδού οι θεωρίες που έχουν αναφερθεί ως εξήγηση του τεράστιου αριθμού των νεκρών ζώων, νεκρά πτηνών και νεκρών ψαριών σε όλη την υδρόγειο
* Αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο της Γης
* Ακραία καιρικά φαινόμενα
* Μετακίνηση του Πόλου της γης
* Φυτοφάρμακα
* HAARP
* Άλλα μυστικά κυβερνητικά προγράμματα
* Ο κρύος καιρός
* «Υπερθέρμανση του πλανήτη»
* Η προσέγγιση στο 2012
Μεθάνιο
* Δυνατοί θόρυβοι
* Ασθένειες
* Τα UFO είναι υπεύθυνα
* Επιπτώσεις της πετρελαιοκηλίδας της BP Oil
* Η Δευτέρα Παρουσία του Χριστού
Τα πτηνά πεθαίνουν λόγω δυσπεψίας
* Αυξημένη ακτινοβολία από τον ήλιο
Μεγάλες ομάδες ζώων πάντα πεθαίνουν και όλα αυτά είναι όλα φυσιολογικά...
Τώρα, πρέπει να σημειωθεί ότι κάποια από τα πρόσφατα "επεισόδια μαζικών θανάτων" μπορούν στην πραγματικότητα να εξηγηθούν. Για παράδειγμα, η αμερικανική κυβέρνηση παραδέχθηκε ότι ευθύνεται για τον θάνατο πολλών εκατοντάδων πουλιών στη Νότια Ντακότα.
Αλλά τι γίνεται με τα δεκάδες άλλες αναφορές «μαζικών θανάτων» που έχουν καταφθάσει από όλη τη γη; Πώς μπορούμε να τα εξηγήσουμε όλα αυτά;
Αυτό είναι κάτι που θέλει σκέψη.
Ας ελπίσουμε ότι όλη αυτή η ιστορία θα αποδειχθεί ότι δεν είναι τίποτα.
Ας ελπίσουμε ότι θα αποδειχθεί ότι όλα αυτά μπορούν να εξηγηθούν εύκολα.
Αρκετά προβλήματα έχουμε.
Όπως έγραψα για την άλλη μέρα, ολόκληρο το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης. Σε αυτό το σημείο κάθε είδους σημαντικό γεγονός θα μπορούσε να είναι το "κρίσιμο σημείο" που θα ωθήσει την παγκόσμια οικονομία στο χάος.
Ο κόσμος όπως τον ξέρουμε μπορεί να αλλάξει εν μία νυκτί. Σήμερα, ένας αναγνώστης μέσω e-mail μου έστειλε το παρακάτω βίντεο. Έχει τίτλο «Η Επόμενη Ημέρα από την Κατάρρευση του Δολαρίου», και εισάγει τον δείχνει στον θεατή πως μπορεί να μοιάζει μια πιθανή διαλεύκανση του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος (σχ. ΚΟ:αναφέρεται σε μία απότομη παγκόσμια χρηματιστηριακή κρίση που οδηγεί στο απόλυτο χάος και στην επιβολή ενός Παγκόσμιου Νομίσματος ως λύση. Ίσως επανέλθουμε). Καθώς θα το βλέπετε, να έχετε κατά νου ότι κάθε είδους "μεγάλο γεγονός" θα μπορούσε να ξεσηκώσει έναν πανικό όπως αυτόν ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: