Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Οι ΜΚΟ ξεσηκώνουν τους Αφγανούς λαθρομετανάστες στην Κέρκυρα


200111-kerkyra
Τρόπο να «ξεφορτωθούν» τους τρεις Τούρκους δουλεμπόρους, οι οποίοι συνελήφθησαν μετά το ναυάγιο στα ανοικτά της Κέρκυρας, ψάχνουν σύμφωνα με πληροφορίες, κυβερνητικοί παράγοντες (που δεν κατάφεραν να μετατρέψουν το αδίκημα της δουλεμπορίας από κακούργημα σε πλημμέλημα), ώστε να μη δυσαρεστηθεί η τουρκική κυβέρνηση. 

Σημειώνουμε ότι ξύλινο δουλεμπορικό με περίπου 270 λαθρομετανάστες, βυθίστηκε την περασμένη Κυριακή 30 μίλια νότια της Κέρκυρας. 

Δύο λοιπόν εκ των δουλεμπόρων περισυλλέγησαν στη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης, ενώ ο τρίτος συνελήφθη στην Αθήνα (είπαμε, ξέφραγο αμπέλι είμαστε, έρχονται εδώ άνετα για να «συντονίσουν»), καθώς «λάλησαν» στην ανάκριση οι δύο διασωθέντες. 

Την ίδια ώρα, στην Κέρκυρα έφτασε κλιμάκιο της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ, που επισκέφθηκε τους διασωθέντες Αφγανούς λαθρομετανάστες στο ξενοδοχείο «Αλέξανδρος» στο Πέραμα, όπου φιλοξενούνται, με έξοδα των Ελλήνων φορολογουμένων και άκουσε τα... «αιτήματά» τους, όπως αυτά μεταφέρθηκαν στους τελευταίους από τους υποβολείς τους, τις διάφορες ΜΚΟ και τις «αντιρατσιστικές» οργανώσεις. 

Για λόγους που ουδείς γνωρίζει, απαγορεύτηκε οποιαδήποτε πρόσβαση στο σημείο, στους ανθρώπους του Τύπου αλλά και στα στελέχη των ΜΚΟ, ειδικά μετά το συμβάν με την ανάρτηση από τους λαθρομετανάστες σεντονιού στα παράθυρα του ξενοδοχείου, με συνθήματα για... δικαιοσύνη (!!!), αυτοί οι οποίοι την έκαναν «σουρωτήρι» με την παράνομη είσοδό τους στη χώρα, και... ελευθερία, λες και τους τη στέρησε η Ελλάδα!
 
Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, στους κόλπους των λαθρομεταναστών υπάρχει κλίκα, η οποία υποχρεώνει τους υπόλοιπους, να συμμετάσχουν σε απεργία πείνας, κατόπιν σχετικής προτροπής από στελέχη ΜΚΟ που προσέγγισαν τους Αφγανούς, λίγο πριν την απαγόρευση για την επαφή μαζί τους... 

Σύμφωνα με τους «εκπροσώπους» των Αφγανών, πρέπει να τους επιτραπεί η μετάβασή τους στην Ιταλία, καθώς περισυλλέγησαν στα διεθνή ύδατα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: