Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΑ THΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ




Ας μιλήσουμε επιτέλους ξεκάθαρα και να σταματήσουμε να εξωραΐζουμε την εικόνα της Αριστεράς στην Ελλάδα. Θα μιλήσουμε με στοιχεία που ουδείς μπορεί να αμφισβητήσει.
Ας δούμε όμως πρώτα, τα γεγονότα ένα ένα.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΠΟ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

1. Από την Κρήτη επιβιβάσθηκαν οι λαθρομετανάστες με την συνοδεία του ΣΥΡΙΖΑ σε καράβι, με λίστα ονομάτων των λαθρομεταναστών και πληρωμένα εισιτήρια !!

2. Έφτασαν στον Πειραιά το βράδυ της Δευτέρας 24/01 όπου τους υποδέχθηκε με συνθήματα η νεολαία του Σύριζα και λοιποί αριστεριστές. Κατευθύνθηκαν οργανωμένα προς την Νομική με λεωφορεία, συνοδεία μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου και νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

3. Παραβίασαν τις πόρτες της Νομικής και εισέβαλαν στο υπό ανακαίνιση κτίριο.

4. Ο Πρύτανης της Νομικής κ.Πελεγρίνης καθώς και ο πρόεδρος της Νομικής κ. Φορτσάκης, γνώριζαν εδώ και μία εβδομάδα και είχαν ειδοποιήσει από το Σάββατο 22/01 για την επικείμενη κατάληψη και την άφιξή των λαθρομεταναστών στον Πειραιά από την Κρήτη, και είχαν ειδοποιηθεί εγκαίρως τόσο η αστυνομία όσο και το υπουργείο παιδείας, αλλά κανείς δεν κινητοποιήθηκε ώστε να το αποτρέψει!!! (ΓΙΑΤΙ;;)

5. Δεν υπήρξε απόφαση Γενικής Συνελεύσεως των φοιτητών για την είσοδό των λαθρομεταναστών στο κτίριο της Νομικής, άρα μιλάμε για κατάφορη παραβίαση των νόμων. Σύμφωνα με καταγγελία της παρατάξεως της ΔΑΠ (επίσης η ΠΑΣΠ και η ΚΝΕ δεν το διέψευσαν), έγινε πλαστογράφηση της αποφάσεως της Γενικής Συνελεύσεως των φοιτητών από τους Συριζαίους φοιτητές!!

6. Την Νομική φρουρούσαν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και αριστεριστές δηλ. οι μπράβοι των λαθρομεταναστών

Από τα παραπάνω αλλά και από τα ακόλουθα στοιχεία καθίσταται ηλίου φαεινότερων ότι η όλη επιχείρηση ήταν πλήρως υποκινούμενη και καθοδηγούμενη από ΣΥΡΙΖΑ - ΜΚΟ και αντιεξουσιαστές.

> Η καθημερινή σε δημοσίευμα της (27/01) αναφέρει «Πηγές του αρχηγείου της Αστυνομίας υποστηρίζουν, εξάλλου, ότι τους αλλοδαπούς συνόδευαν ομάδες αντιεξουσιαστών και ως εκ τούτου υπήρχε φόβος ότι παρέμβαση της Αστυνομίας ενδεχομένως να πυροδοτήσει κύκλο επεισοδίων. Το ενδεχόμενο μάλιστα της από κοινού δράσης αντιεξουσιαστών και μεταναστών, κυρίως από τις χώρες του Μαγκρέμπ (Αργερία, Μαρόκο), φέρεται να προβληματίζει έντονα τις διωκτικές αρχές της χώρας.»

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_politics_1_27/01/2011_4303057/01

> ο αιγύπτιος Αβντούλ Χατζί που εμφανίζεται στα τηλεπαράθυρα ΜΟΝΟ σαν "εκπρόσωπος του ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ" είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ!

> ο Μάρκος Χατζησάββας που εμφανίστηκε στην εκπομπή της Στεφανίδου "Αξίζει να το Ζεις" ΜΟΝΟ σαν "εκπρόσωπος ΦΟΡΟΥΜ ΚΡΗΤΗΣ και αλληλεγγύης" είναι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Μάλιστα παραδέχθηκε ότι ήταν μια οργανωμένη κίνηση και το ΦΟΡΟΥΜ συνέβαλε μαζί με "άλλους αλληλέγγυους" στην οργάνωση και την μετακίνησή τους από 5 διαφορετικές πόλεις στην Αθήνα!!

> οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αλαβάνος και Δρίτσας ανέλαβαν τις διαπραγματεύσεις με τους εισαγγελείς ως εκπρόσωποι των λαθρομεταναστών


ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε αγαστή συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους αναρχικούς, έστησαν την όλη επιχείρηση αδιαφορώντας για το ότι η Ελλάδα δίνει 55,7 εκ. ευρώ επιδότηση στις χώρες  προέλευσης των λαθρομεταναστών για να παραμένουν και να εργάζονται εκεί ( δήλωση βουλευτή του ΛΑΟΣ Αϊβαλιώτη στο ΜΕGA ) αλλά και για την ανεργία που καλπάζει στο 15%. Η συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ,  πέρα από τις δημοτικές εκλογές, δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο και στον παρακρατικό χώρο των κουκουλοφόρων, εφόσον γιοί βουλευτών και των δύο κομμάτων, του Νιώτη του ΠΑΣΟΚ και του Κουράκη του ΣΥΡΙΖΑ, έχουν συλληφθή με μολότοφ και τσεκούρια (βλ. http://www.thebest.gr/news/index/viewStory/5595.


Το ΠΑΣΟΚ ως κυβέρνηση όφειλε να συλλάβει τους δολοφόνους της Μαρφίν αλλά δεν άγγιξε τα δικά τους παιδιά με εντολές άνωθεν, αφού οι κουκουλοφόροι ενορχηστρώνονται από μυστικές υπηρεσίες. Σημειωτέον, η διακίνηση λαθρομεταναστών συνιστά κακουργηματική πράξη και η κυβέρνηση όφειλε να συλλάβει όλους τους καθοδηγητές.


ΠΟΙΟΙ ΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ


Ο ΣΥΡΙΖΑ και εν γένει η Αριστερά μαζί με τις επιδοτούμενες ΜΚΟ ( http://gr.altermedia.info/?p=590 ) έχουν αναλάβει εργολαβία την προώθηση της παγκοσμιοποίησης και των υπεραντλαντικών σχεδίων για μετάλλαξη της Ευρώπης σε πολυπολιτισμικό μόρφωμα. Διαβάστε τις δηλώσεις που κατά καιρούς δημοσιεύθηκαν σε εφημερίδες του ημερησίου τύπου, αλλά αποσιωπήθηκαν από το δημοσιογραφικό κατεστημένο των ΜΜΕ. Ιδού όλα στοιχεία.


ΒΗΜΑ 7/11/200

«Υπάρχουν κάποιοι που θα επιχειρήσουν να εκμεταλλευτούν τις μετακινήσεις του πληθυσμού που συνεπάγεται η παγκοσμιοποίηση για να διεγείρουν τον φόβο και το μίσος. Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε κατά του αντισημιτισμού, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας». Ποιανού δηλώσεις είναι αυτές; Tης κα Παπαρήγα, του κ. Αλαβάνου ή Τσίπρα ; Όχι, είναι του κ. Τόνι Μπλέρ πρωθυπουργού της καπιταλιστικής Αγγλίας και δεξί χέρι των Αμερικανών. Πλήρη εναρμόνιση με το ιδεολογικό ύφος της εν Ελλάδι Αριστεράς.


ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ 23/04/2000
Διαβάστε δηλώσεις

« Έννοιες όπως η εθνική κυριαρχία και η εθνική ταυτότητα εξακολουθούν να δεσπόζουν στο  παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Παρ' όλα αυτά, τα πιο επιτυχημένα μοντέλα κρατών θα είναι οι δημοκρατίες που εκμεταλλεύονται τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης αντί να τις απορρίπτουν. Θα εμφανιστούν περισσότερα τέτοια κράτη σε εκείνες τις περιοχές της γης που έχουν αναπτύξει τους κατάλληλους μηχανισμούς για την δημιουργία πιο ανοικτών κοινωνιών και συνόρων, την προστασία των μειονοτήτων, την προώθηση των διμερών συνεργασιών και την εμπέδωση της αρχής που υπαγορεύει ότι οι γλωσσικές και οι πολιτισμικές διαφορές στους κόλπους του ιδίου του κράτους μπορούν να αποτελέσουν πηγή δύναμης και πλούτου.

Οι ΗΠΑ έχουν ιδιαίτερη υποχρέωση να προωθήσουν αυτά τα ιδεώδη. Η χώρα μας είναι η κοιτίδα τους και συγχρόνως αυτή που εκμεταλλεύεται σε σημαντικό βαθμό το δυναμικό και τις ιδέες της παγκοσμιοποίησης.

Αυτό ακριβώς το δυναμικό, θα προσφέρει λύσεις κάθε φορά που οι δυνάμεις οι οποίες διεκδικούν την αυτοδιάθεση θα συγκρούονται με τις δυνάμεις που επικαλούνται την εθνική κυριαρχία. Οι ΗΠΑ διευκολύνοντας την καλύτερη ένταξη των μειονοτήτων στο πλαίσιο ενός ευρύτερου κράτους και την μεταξύ τους συνεργασία με βάση τις αρχές της δημοκρατίας, προωθούν ταυτόχρονα τις δικές τους αξίες και τα συμφέροντά τους».

Ποιανού δηλώσεις είναι αυτές; Tου αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α. Στρόουμπ Τάλμποτ σε άρθρο του στην «Βoston Globe» που αναδημοσίευσε η Ελευθεροτυπία  στις 23 Απριλίου 2000. Δηλ. η πολιτική των ανοιχτών συνόρων και της παγκοσμιοποίησης προωθείται ξεκάθαρα από τις ΗΠΑ και τα φερέφωνά της όπως ο ΟΗΕ, Παγκόσμια Κεντρική Τράπεζα, ΟΟΣΑ, ΟΑΣΕ, Ε.Κ.Τ., ΝΑΤΟ, Ε.Ε, όπου τα  κόμματα της κοινοβουλευτικής και εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, στην Ελλάδα εναρμονίζονται πλήρως.

Και για να μην ξεχνιόμαστε.


ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Ποιοί πρωτοστάτησαν στο δικαίωμα ψήφου των λαθρομεταναστών; Μα φυσικά τα κόμματα της Αριστεράς και ιδίως ο ΣΥΡΙΖΑ. Από πού όμως ήρθε η απόφαση αυτή; Μα φυσικά από Ε.Ε. φερέφωνο των ΗΠΑ (όπως οι ίδιοι ομολογούν) και συγκεκριμένα, το 2006 η Επιτροπή Πολιτικών Δικαιωμάτων της Ε.Ε. υιοθέτησε έκθεση που προβλέπει διά νόμου χορήγηση ιθαγενείας στα παιδιά των μεταναστών και δικαίωμα ψήφου (δημοσιεύθηκε στην Καθημερινή 4/6/2006 και Ναυτεμπορική 13/6/2006). Το ίδιο ακριβώς νομοσχέδιο κατ΄ εντολήν της παγκοσμιοποίησης υπέβαλε ο Ραγκούσης.

Άρα ποιά κόμματα υιοθετούν ασμένως τις νόρμες της Ε.Ε. και ΗΠΑ ; Μα φυσικά τα κόμματα της Αριστεράς ο δούρειος Ίππος της παγκοσμιοποίησης.
Τα αριστερά κόμματα και πρώτη η κα Παπαρήγα έσπευσε να υιοθετήσει τις νόρμες της Ε.Ε με δηλώσεις της στις 28/12/2009 ζητώντας ψήφο για όλους χωρίς όρους καταγγέλλοντας τους διαφωνούντες ως ρατσιστές. Τι υποκρισία θεέ μου. Από την μία στις ευρωεκλογές να φωνάζει όχι στον ευρωμονόδρομο, έξω από την Ε.Ε. και από την άλλη να υιοθετεί τις νόρμες τις Ε.Ε..

(βλ. http://infognomonpolitics.blogspot.com/2010/01/h_4340.html )


ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ας μιλήσουμε ξεκάθαρα. Δυστυχώς όχι μόνο τα δύο μεγάλα κόμματα υπηρετούν την παγκοσμιοποίηση αλλά και η δυναμική, τρομοκρατική Αριστερά έχει αναλάβει εργολαβία την προώθηση της παγκοσμιοποίησης με θεμιτά και αθέμιτα μέσα, καταπατώντας κάθε έννοια δικαίου, και φυσικά το ίδιο το Σύνταγμα που ποτέ δεν πίστεψε ως μη αστικό κόμμα.

Η κατάληψη της Νομικής αλλά και άλλων Πανεπιστημίων (Πολυτεχνείο, Πανεπιστήμιο Πατρών κ.α.) από τους παρακρατικούς μπράβους της αριστεράς με προκάλυμμα μεταναστευτικής θολοκουλτούρας, προκαλεί το κοινό περί δικαίου αίσθημα, προκαλεί την ίδια την κοινωνία με ανεξέλεγκτες και απρόβλεπτες καταστάσεις που το κυβερνών κόμμα δεν θέλει να ελέγξει., διότι κράτος και παρακράτος είναι παραδομένο σε εξωθεσμικά κέντρα. Ετοιμάζονται κοινωνικές εκρήξεις στα πλαίσια της επελαύνουσας παγκοσμιοποίησης (Τυνησία, Αίγυπτος) που θα ναρκοθετήσουν την εθνική μας κυριαρχία. Η κατάληψη της Νομικής από καθοδηγούμενους λαθρομετανάστες είναι η κορυφή του παγόβουνου και ασκούν πίεση στην Ευρώπη μέσω Ελλάδας για την προώθηση των αμερικανικών σχεδίων. Οι λαθρομετανάστες μας απειλούν ότι θα τερματίσουν την ζωή τους, και "διεκδικούν" όχι μόνο τα δικαιώματά τους (ΠΟΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ;;) και την νομιμοποίησή τους άνευ όρων (!!!), αλλά και όλων των λαθρομεταναστών στην ΕΛΛΑΔΑ (!!!) δασκαλεμένοι καλά από τον αναπληρωτή υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α. Στρόουμπ Τάλμποτ μέσω των Μ.Κ.Ο. και Συριζοαριστεριστών.

Σας αποκαλύπτουμε το στημένο σκηνικό για να μην τρέφεται φρούδες ελπίδες για το κομματικό κατεστημένο που οδηγεί την πατρίδα μας στην εθνική αποδόμηση και στην φαλκίδευση των εθνικών μας κυριαρχικών διακαιωμάτων.

ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΣΤΟΛΟΓΟΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια: