Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Εκλογές στον ορίζοντα;



200111-sam-gapΌλο και εντονότερα ακούγονται οι φήμες τον τελευταίο καιρό, σύμφωνα με τις οποίες, οι επόμενες εθνικές εκλογές θα λάβουν χώρα την άνοιξη και συγκεκριμένα τον Απρίλιο. Η φημολογία ξεκίνησε από το Δελτίο Ειδήσεων του Alter, ήδη από τον Δεκέμβριο, όταν ο κεντρικός παρουσιαστής Νίκος Χατζηνικολάου έκανε λόγο για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών... με πιθανότερες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, το διάστημα μεταξύ 20 Μαρτίου και 7 Απριλίου.
Ακολούθησαν αρκετά δημοσιεύματα στον τύπο, όπως παραδείγματος χάριν στην εφημερίδα "Αυριανή" η οποία έγραφε: "Φουλ για εκλογές στις 3 Απριλίου πάει ο Πρωθυπουργός, κατατρεγμένος από τα εκτοξευμένα spreads των ομολόγων, την εκτίναξη του χρέους και των ελλειμμάτων, την κατάρρευση της αγοράς και τα πράσινα συνδικάτα, αλλά εντός νομοθετικών ορίων για την κατοχύρωση εθνικών ψηφοδελτίων με λίστα και αφού θα έχει περάσει από την Βουλή το νέο εκλογικό νόμο (στο συγκεντρωτικό πρότυπο του γερμανικού μοντέλου)".
Τις τελευταίες δε ημέρες, το θέμα έχει φέρει στην επικαιρότητα, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του Αντέννα είπε: "Πιστεύω ότι οδηγούμαστε σε εκλογές. Σχεδιάζει να τις κερδίσει ο κ. Παπανδρέου, αλλά εκτιμώ ότι υπάρχει και άλλη οδός που μπορεί να τις χάσει. Πιθανότατη ημερομηνία μου φαίνεται η 3η Απριλίου", κάνοντας σαφές άνοιγμα προς την Νέα Δημοκρατία, για μια πιθανή συνεργασία.
Το "τυράκι" των τόσο πρόωρων εκλογών, είτε για τον κ. Παπανδρέου, είτε για τον κ. Σαμαρά, είναι το ότι αυτές θα γίνουν με λίστα, δίνοντας την ευκαιρία στους δύο πολιτικούς αρχηγούς να "αντιμετωπίσουν" εσωκομματικά τους προβλήματα, που είναι φανερά τόσο στην ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ. Επιπρόσθετα, για το ΠΑΣΟΚ που βλέπει την διαφορά του με την ΝΔ να μειώνεται, αλλά παραμένει σταθερά μπροστά, σημαντική είναι και η πρόνοια του νέου νόμου, που δίνει το bonus των 40-50 βουλευτών


 http://www.elkosmos.gr/index.php

Δεν υπάρχουν σχόλια: