Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα, 3 Ιανουαρίου 2011

Ιδρυτής Wikileaks: Τρομάζει με νέες αποκαλύψεις αν δολοφονηθεί ή καταδικαστείΣε περίπτωση πρόωρου θανάτου ή φυλάκισης, για μεγάλο χρονικό διάστημα, του ιδρυτή του Wikileaks, Julian Assange, θα δημοσιοποιηθούν όλα τα έγγραφα τα οποία έχει στην κατοχή της η ομάδα του. Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του Κατάρ, Αλ Τζαζίρα.

«Αν ασκηθεί βία θα δημοσιεύσουμε όλα τα έγγραφα τα οποία έχουμε», προειδοποίησε ο Assange. Πρόσθεσε μάλιστα ότι 2.000 ιστοσελίδες είναι έτοιμες να κατακλύσουν το Διαδίκτυο με πληροφορίες, αν κριθεί αναγκαίο. Προς το παρόν, οι πληροφορίες αυτές προστατεύονται από έναν εξατομικευμένο κωδικό πρόσβασης.

Στη συνέντευξη, μέρος της οποίας μεταδόθηκε στον αραβικό κόσμο, ο ιδρυτής της ιστοσελίδας Wikileaks, είπε ότι πολλοί άραβες ηγέτες διατηρούν στενές σχέσεις με την CIA και τις ΗΠΑ και αρκετές αραβικές χώρες έχουν δημιουργήσει κέντρα βασανιστηρίων στα οποία η Ουάσιγκτον έχει τη δυνατότητα να στείλει υπόπτους της για ανάκριση.

Οι τελευταίες αποκαλύψεις του Wikileaks για τη Γαλλία προκάλεσαν σκάνδαλο αφού αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί έχει λάβει χρηματοδοτική στήριξη από τον πρώην πρόεδρο της Γκαμπόν, Ομάρ Μπόγκο.

Δημοσιοποίησε μάλιστα έγγραφα στα οποία εμφαίνεται ότι χρήματα έχουν καταβληθεί σε πολλά γαλλικά πολιτικά κόμματα, ορισμένα από τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την στήριξη του Σαρκοζί.

Το Μέγαρο των Ηλυσίων, δεν σχολίασε αυτόν τον ισχυρισμό.

--

Τίτλος άρθρου: «Асандж плаши с нови разкрития, ако бъде убит или осъден на затвор»
Δημοσίευση: βουλγαρικό «Дневник», 31.12.2010.
Βαλκανικό Περισκόπιο

Πηγή: Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος Σύνδεσμος στην Πηγή...Δεν υπάρχουν σχόλια: