Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Γιατί ενισχύει ο Στρατός τα νησιά του Αιγαίου εδώ και 5 μέρες;

Γράφει ο Γιώργος Γ. Αδαλής.

Τι συμβαίνει εδώ και πέντε μέρες στα νησιά του Αιγαίου και στον Εβρο και ο Ελληνικός Στρατός έχει τεθεί σε κατάσταση υψίστης ετοιμότητας; Την στιγμή που ξεκινάω να σας γράφω αυτές τις γραμμές, ένας σχηματισμός από αεροσκάφη της Π.Α. πραγματοποιούν πτήση πάνω από τη Μυτιλήνη και όλα δείχνουν ότι είχε προηγηθεί παραβίαση των Τούρκων στο....
Β.Αιγαίο.

Το θέμα είναι ότι τα νησιά του Κεντρικού και Ανατολικού Αιγαίου έχουν ενισχυθεί από επίλεκτες μονάδες του Ελληνικού Στρατού και στον Εβρο έχουν μεταφερθεί αυτοκινούμενες πυροβολαρχίες αρμάτων M-109 και M-110 με ιδιαίτερα μεγάλο βεληνεκές .

Σύμφωνα με απόρρητες πληροφορίες , στο ΓΕΕΘΑ, κρίνουν ότι η μεγάλη απόσταση στις δημοσκοπήσεις του Ερντογάν από τους Κεμαλικούς (CHP) έχει πυροδοτήσει σενάρια αποσταθεροποίησης της γειτονικής χώρας από τα απομεινάρια της οργάνωσης «Εργκένεκον» που υπάρχουν στον Τουρκικό Στρατό και στην Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές , οι Τούρκοι ετοιμάζουν ένα θερμό επισόδειο χρησιμοποιώντας και πάλι τα γνωστά κανάλια που έστησαν την ιστορία στα Ιμια . Ευτυχώς αυτή τη φορά , υπουργός Άμυνας ΔΕΝ είναι ο Πάγκαλος που ως γνωστόν «έκανε» τον Υπουργό όχι στον θάλαμο επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ αλλά στο … στούντιο του Mega Channel, αλλά ο Βενιζέλος που σαφώς ίναι πιο … υποψιασμένος από τον «αρχηγό» των «κοπριτών-πολιτικών» που διοίκησαν την χώρα μας.

Σε αυξημένη ετοιμότητα είναι και το πολεμικό ναυτικό καθώς και τα παράκτια παρατηρητήρια μιας και σε αρκετές στρατιωτικές μονάδες των Μικρασιατικών παραλίων εμφανίστηκε ασυνήθιστη κινητικότητα.
Παράλληλα, στον ορίζοντα υπάρχουν και τρεις τουρκικές στρατιωτικές ασκήσεις που θα γίνουν στο επόμενο διάστημα και ο φόβος για μια πιθανή προβοκάτσια των Τούρκων στο Αιγαίο είναι μεγαλύτερος.

Πάντως αυτή τη στιγμή, με τόση μεγάλη διαφορά που έχει ο Ερντογάν, το μόνο που θα ήθελε να αποφύγει είναι ένα θερμό επεισόδιο με την Ελλάδα. Ο ίδιος επιθυμεί να διατηρήσει το ήρεμο κλίμα των εκλογών και να συνεχίσει τις κινήσεις του αμέσως μετά τις εκλογές.

Φαίνεται πάντως ότι το πάθημα των Ιμίων έγινε μάθημα για πολλούς αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Jeffrey δεν είδε με καλό μάτι την κινητοποίηση του Στρατού. Ισως ο άνθρωπος να σκέφτηκε ότι … μπορεί να επιβαρύνει το … μνημόνιο και το ΔΝΤ να ζητήσει και άλλα μέτρα, μιας και οι μετακινήσεις του στρατεύματος κοστίζουν πανάκριβα !!!

http://www.lesvosnews.com

 http://anti-ntp.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: