Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Το τέλος της Πατρίδας μας.!



Πάρτε το χαμπάρι ρε παιδιά επιτέλους. 
Η Ελλάδα ΤΕΛΕΙΩΣΕ... 
Πρέπει να την μετατρέψουν στο σκουπιδότοπο της Ευρώπης. Σε λίγα χρόνια θα έχουμε πάνω από 5.000.000λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. Θα απαιτήσουν πράγματα και οι πουλημένοι-προδότες Ελληνάρες θα τους τα δώσουν όλα. 
ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! 
Δεν βλέπετε τι γίνετε; Αν εγώ ως Έλληνας πολίτης κλέψω την εφορία 1000 Ευρώ, θα πάω φυλακή, αν δεν πληρώσω εισιτήριο στα ΜΜΜ θα φάω πρόστιμο. Αλλά οι προδότες-απατεώνες νεο-Ελληνάρες ζουν μία ζωή στη χλίδα με τα κλεμμένα του Ελληνικού λαού και δε μιλάει κανείς. 
Οι λαθρομετανάστες μπαίνουν στα πλοία, μπουκάρουν στη Νομική, απειλούν όλο το κόσμο και στο τέλος τους δίνουμε και στέγη σε νεοκλασικό κτήριο.... 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!! 
Είδα και το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ντοκιμαντέρ στο ΣΚΑΙ για το 1821 και που ερχόταν να πάω στο ΣΚΑΙ και να τους πλακώσω όλους στο ξύλο. Στο τέλος θα μας πουν οι ..."ειδικοί" ότι Τουρκία ήταν εδώ και εμείς τους είχαμε σκλάβους. Στο τέλος θα πουν ότι η Κύπρος ήταν Τούρκικη και εμείς τους κάναμε εισβολή.
Έχω σκεφτεί να κάνω πολλά.... αλλά δεν αξίζει πλέον. Έχει γεμίσει αυτή η χώρα με τόσους προδότες που δεν αξίζει πλέον ούτε να στενοχωριέσαι για τις εξελίξεις. Εδώ και πολλά χρόνια ασχολούμαι με αυτά που γίνονται και με έχουν επηρεάσει αρνητικά. Στεναχωριέμαι, πονάω, αναρωτιέμαι γιατί γίντονται όλα αυτά.. Αλλά πλέον δεν αξίζει ούτε να στεναχωριέσαι, ούτε και να ασχολείσαι. 
Η Ελλάδα καταστρέφεται και κανείς δεν τον ενδιαφέρει. 
Άντε γεια Ελλάδα..... χάρηκα που σε γνώρισα. 
Νοιώθω τυχερός που είμαι τώρα 40, δεν έγινα ποτέ νεο-Ελληνάρας, μεγάλωσα με αρχές και τρόπους, δεν έγινα ποτέ απατεώνας και πρόλαβα να ζήσω την όμορφη και ελεύθερη Ελλάδα. 
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!

G.P.


http://gianniotis.blogspot.com/2011/01/blog-post_1152.html

http://newworldorder-wakeup.blogspot.com/2011/01/blog-post_529.html

1 σχόλιο:

aggelos είπε...

και που εισαι ακομα φιλε μου! δεν θα παει μακρεια η βαλιτσα! ερχονται ανακαταταξεις! θα θυμηθουμαι τσιπα και φιλοτιμο!