Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Άλλο ένα σχέδιο εξαπάτησης του εκλογικού σώματος από το ΠΑΣΟΚ σε πλήρη εξέλιξη...


Αυτό που πριν μερικές ημέρες είχαμε προβλέψει ότι θα κάνει η κυβέρνηση, δηλαδή να στήσει σκηνικό πρόωρων εκλογών, το επιβεβαιώνουν οι εφημερίδες του Σαββατοκύριακου. Γράφαμε ότι ο Γ. Παπανδρέου έχει καταστρώσει σχέδιο να πάει σε πρόωρες κάλπες έχοντας εξασφαλίσει κάποιες προϋποθέσεις. Έτσι, θα επιδιώξει να κερδίσει και πάλι τις εκλογές και ελεύθερος πια να πάρει νέα σκληρά μέτρα που θα είναι υποχρεωτικά καθώς η χώρα έχει πτωχεύσει αλλά δεν τον λένε ξεκάθαρα.

Ο διεμβολισμός του εκλογικού σώματος έχει τέσσερις βασικές συνιστώσες:

1. Ανεβάζουμε τους τόνους στην εξωτερική πολιτική και κυρίως στα Ελληνοτουρκικά. Γι’ αυτό και οι… μαγκιές στο Ερζερούμ με τις ευλογίες των Αμερικανών, γι’ αυτό και η Χάγη για το Δίστομο αν και ξέρουν ότι δεν πρόκειται να κερδίσουν τίποτε. Τι μένει; Πολύ σύντομα θα δούμε κυβερνητικούς να υψώνουν τους τόνους για το Σκοπιανό σε μια προσπάθεια να δείξουν στον κόσμο πόσο ανυποχώρητοι είναι αν και είναι έτοιμη μια λύση κι ένας επώδυνος συμβιβασμός.

2. Επιχείρηση «καθαρά χέρια». Ακολουθώντας το παράδειγμα του Ντι Πιέτρο, ο Γ. Παπανδρέου θυμήθηκε τώρα να διατάξει να μπουν κάποιοι πολιτικοί στη φυλακή. Πέραν του γεγονότος ότι κάτι τέτοιες αποφάσεις τις παίρνουν οι δικαστές κι όχι οι κυβερνήσεις, σας γράφαμε ότι στόχος είναι να «τελειώσουν»κάνα δύο «τελειωμένους» ΠΑΣΟΚους πρώην υπουργούς και να βάλουν στο εδώλιο γερά ονόματα από τη Νέα Δημοκρατία. Προφανής ο λόγος: Να ικανοποιήσουν το λαϊκό αίσθημα γέρνοντας την πλάστιγγα προς τα δεξιά.

3. «Ικανοποιείστε τους νοικοκυραίους με κάθε τρόπο». Αυτή είναι η εντολή της κυβέρνησης και γίνεται με πολλούς τρόπους.

α) με συλλήψεις τρομοκρατών, είτε πραγματικών, είτε μπαχαλάκηδων. Αρκεί μόνο η εικόνα με τα λευκά γιλέκα ώστε να ικανοποιηθεί ο κόσμος.

β) Ο φράχτης του Έβρου. Είχαμε προφητεύσει ότι μετά το πυροτέχνημα Παπουτσή θα βγουν και μερικά γκάλοπ που θα δείχνουν ότι συντριπτικά ο κόσμος συμφωνεί. Καθώς το μεταναστευτικό πρόβλημα παίρνει σοβαρές κι επικίνδυνες για την ελληνική κοινωνία διαστάσεις, η «κλοπή» της πολιτικής ατζέντας άλλων πολιτικών χώρων από το ΠΑΣΟΚ είναι το κόλπο για να πάρουν με το μέρος τους νοικοκυραίους. Δεν είναι τυχαία ούτε η αύξηση της αστυνόμευσης, ούτε το ξύλο που έπεσε στον Άγιο Παντελεήμονα σε βάρος των Χρυσαυγιτών για πρώτη φορά.

4. Μεταρρυθμίσεις στην οικονομία. Αν κι εκεί οι ελιγμοί είναι περιορισμένοι, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να περάσει το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων ως κοινωνικό μέτρο διότι θα μειωθούν οι τιμές στα φάρμακα, στις νομικές υπηρεσίες, στους μηχανικούς κ.λπ. Ψεύδος ασύστολο.

Βέβαια, στην οικονομία θα προσπαθήσουν να περάσουν ως μεγάλο επίτευγμα μια συμφωνία ενίσχυσης του μηχανισμού στήριξης αλλά και μια επιμήκυνσης. Ήδη βγαίνουν πρωτοσέλιδα ότι με την επιμήκυνση θα γλιτώσουν 60-70 δις και θα βγούμε στις αγορές πιο άνετοι. Μα με την οικονομία διαλυμένη ποιος θα μας δανείσει;

Υπάρχει, όμως, κι ένα κρυφό σχέδιο, αυτό που θα δικαιολογεί την προσφυγή στις κάλπες. Βάζουμε ορισμένους κυβερνητικούς βουλευτές να κάνουν σκληρή κριτική, βάζουμε και μερικούς πράσινους συνδικαλιστές που τώρα το θυμήθηκαν, να εξαπολύσουν επίθεση για αλλαγή στο DNA του ΠΑΣΟΚ κι έτσι πάμε στις εκλογές γιατί, όπως θα πει ο πρωθυπουργός «δεν εκβιάζομαι, θέλω καθαρή εντολή».

Κι αν όλα αυτά είναι αστεία, που να δείτε τα σοβαρά που θα έλθουν αν όντως πάμε σε εκλογές και το ΠΑΣΟΚ ξαναγίνει κυβέρνηση. Τότε θα ανακοινωθεί η χρεοκοπία, με όποιο όνομα κι αν χρησιμοποιηθεί (αναδιάρθρωση, νέο δάνειο, νέο Μνημόνιο), τότε θα ανακοινωθούν συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο και άλλες συμφωνίες που κρατούνται σαν επτασφράγιστα μυστικά.

Αυτό ακριβώς το σχέδιο αποτυπώνουν οι εφημερίδες και φυσικά δεν είναι καθόλου τυχαία και τα γκάλοπ που δείχνουν υπεροχή του Γ. Παπανδρέου.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: