Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

«Θα χυθεί αίμα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα»

mus2
Πυρήνα στην Ελλάδα στήνει η Αλ Κάιντα - Επιβεβαιώνουν οι Γερμανοί
ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ TCS ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΠ
Γιατί οι Αμερικανοί συνεχίζουν να επιμένουν ότι υπάρχουν στελέχη της Αλ Κάιντα στις τάξεις των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών
Οι λαθρομετανάστες φέρνουν την Αλ Κάιντα στην Ελλάδα. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές αρχές έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών. Η ίδια έκθεση προειδοποιεί για την υποκίνηση «εξέγερσης» των λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος. Αυτό που κάνει την έκθεση ιδιαίτερα σημαντική είναι ότι έχει διαβαστεί και ληφθεί υπόψη με κάθε σοβαρότητα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών. Στο παρασκήνιο λέγεται ότι επειδή ο Ντόναλντ Ράμσφελντ είχε γνώση της συγκεκριμένης μελέτης πριν ακόμη ολοκληρωθεί, από το 2005, επέστησε ο ίδιος την προσοχή στη Χίλαρι Κλίντον, τονίζοντας ότι είναι ίσως το σημαντικότερο θέμα που θα πρέπει να διαχειριστεί στη διατήρηση ισορροπιών στον πλανήτη.
Η έκθεση δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών. Γράφει ότι στη χώρα μας δραστηριοποιούνται ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που χρηματοδοτούνται από ξένες κυβερνήσεις και ότι υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί πυρήνας από στρατευμένα μέλη της Αλ Κάιντα.
Άραβες και Πακιστανοί εξτρεμιστές
Η αμερικανική μελέτη σημειώνει ότι στην Ελλάδα το μεταναστευτικό ρεύμα έχει δημιουργήσει μια διευρυμένη μουσουλμανική κοινότητα. Στην Αθήνα υπάρχουν 120.000 μουσουλμάνοι, ενώ συνολικά στη χώρα είναι πάνω από μισό εκατομμύριο. Το πρόβλημα το εντοπίζει στο γεγονός ότι στην πλειονότητά τους προέρχονται από χώρες όπου τα ακραία ισλαμικά στοιχεία έχουν έντονη δραστηριότητα. Ανάμεσά τους αναφέρει το Αφγανιστάν, το Πακιστάν και το Ιράκ.
Το πιο επικίνδυνο είναι, σύμφωνα με το TCS, ότι υπάρχουν και άλλες μεταναστευτικές ομάδες που είναι ακόμη πιο δεκτικές στην προπαγάνδα της Αλ Κάιντα, κυρίως Άραβες και Πακιστανοί. Σε αυτούς ποντάρουν περισσότερο οι ομοεθνείς τους εξτρεμιστές και αφού περνούν μαζί τα ελληνικά σύνορα, αρχίζουν τον προσηλυτισμό. Σκοπός τους είναι να δημιουργήσουν πυρήνα της Αλ Κάιντα στην Αθήνα που μπορεί να προκαλέσει «εξέγερση».
Ως μεγαλύτερο κίνδυνο θεωρεί την εξάπλωση του Wahhabism και στην Ελλάδα, που χαρακτηρίζει ως βίαια, αποκλειστική και φανατική ισλαμική θρησκεία, που αποτελεί την επίσημη θρησκεία της Σαουδικής Αραβίας. Πιστεύει ότι σπέρνει σε νέους και ηλικιωμένους το μίσος, την περιφρόνηση και δυσπιστία προς τους Εβραίους, τους χριστιανούς και στους μη Wahhabism μουσουλμάνους και ότι στα τζαμιά των Wahhabism μαζεύονται χρήματα για την τζιχάντ.
«Βλέπει» Αλ Κάιντα
Ήδη το ινστιτούτο έχει επιστήσει την προσοχή του στα αυτοσχέδια τζαμιά που λειτουργούν στην Αθήνα, τα οποία θεωρεί χώρους εκκολαπτόμενων τρομοκρατών. Σημειώνει ότι η Αθήνα είναι η μοναδική ευρωπαϊκή πρωτεύουσα στην οποία δεν υπάρχει επίσημος χώρος προσευχής των μουσουλμάνων και αυτοί αναγκάζονται να προσεύχονται σε δωδεκάδες αυτοσχέδια τζαμιά, γκαράζ και ιδιωτικά σπίτια.
Σημειώνει ότι με αυτό τον τρόπο οι μουσουλμάνοι νιώθουν πως βρίσκονται στο περιθώριο και ότι δεν γίνεται σεβαστό το πιο ιερό τους δικαίωμα, της προσευχής. Με αυτό τον τρόπο τα ιδιότυπα τζαμιά τροφοδοτούν τον φανατισμό και δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για τη διείσδυση στα μέλη της Αλ Κάιντα, που στρατολογεί νέα μέλη. Εκτιμά μάλιστα ότι βαθμιαία θα τεθούν όλα τους υπό τον έλεγχο της Αλ Κάιντα και εκεί η κατάσταση θα γίνει εκρηκτική.
Όμως, το TCS δεν θεωρεί λύση ούτε τη δημιουργία ενός μεγάλου τζαμιού στην Αθήνα. Αν και καταγράφει ότι οι Έλληνες αναλυτές εκτιμούν πως θα μείωνε τη διεισδυτικότητα της Αλ Κάιντα, υπενθυμίζει ότι οι τρομοκράτες που χτύπησαν στη Βρετανία, την Ολλανδία και την Ισπανία προσεύχονταν στα επίσημα τεμένη και ότι η στρατολόγηση εκεί συνεχίζεται.
Ανήσυχο το Βερολίνο
Γνώση της έκθεσης του αμερικανικού ινστιτούτου TCS έχει και το Βερολίνο, το οποίο την επεκτείνει με νέα μελέτη επί του θέματος. Την τελευταία έκανε η γερμανική Υπηρεσία Προστασίας Συντάγματος, η οποία διαπιστώνει έντονη δραστηριοποίηση ισλαμικών οργανώσεων στις μεγαλύτερες πόλεις της Γερμανίας: το Βερολίνο, τη Φρανκφούρτη, την Κολονία, το Ντούισμπουργκ και το Μανχάιμ. Κατέγραψε επίσης ότι στα 10 από τα 100 τζαμιά που λειτουργούν στο Βερολίνο γίνεται κήρυγμα υπέρ της βίας. Η έρευνα περιλαμβάνει και αριθμούς που ανησύχησαν τις γερμανικές αρχές. Μόνο στο Βερολίνο, 2.000 Τούρκοι και 550 Άραβες έχουν ασπαστεί ακραίες ισλαμικές πεποιθήσεις.
Αμερικανοί και Γερμανοί βλέπουν ότι η Αλ Κάιντα προσπαθεί να στήσει έναν πυρήνα στην Ελλάδα, για να τον χρησιμοποιήσει ως βάση και να εξαπλωθεί στην Ευρώπη. Αυτό αποδεικνύεται από τις συλλήψεις λαθρομεταναστών στην Αθήνα που αποδείχτηκε ότι ήταν μέλη της Αλ Κάιντα, όπως ένας Σύρος παλαιστινιακής καταγωγής, που μπήκε παράνομα από τα σύνορα με την Τουρκία ακολουθώντας τη ροή των λαθρομεταναστών και συνελήφθη. Κατά τη διάρκεια της ανάκρισης και της διασταύρωσης στοιχείων προέκυψε ότι συνδεόταν με ισλαμική τρομοκρατική οργάνωση.
Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την έκθεση του TCS έχουν θορυβήσει τη ΕΥΠ. Θεωρεί ότι ο κίνδυνος είναι υπαρκτός και έχει σημάνει γενικός συναγερμός.
Η ΕΥΠ πιστεύει ότι η τουρκική μυστική υπηρεσία ΜΙΤ στρατολογεί λαθρομετανάστες για κατασκοπεία στα ελληνικά νησιά και στις περιοχές του τελικού τους προορισμού. Επίσης, πράκτορές της δρουν στις περιοχές με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση των λαθρομεταναστών, προσπαθώντας να εμφανιστεί ως προστάτιδά τους.
Οι ελληνικές αρχές έχουν μπει σε κατάσταση συναγερμού και για τον ρόλο της Τουρκίας. Πιστεύουν ότι υποδαυλίζει το μεταναστευτικό ρεύμα των μουσουλμάνων προς την Ελλάδα, ενώ και οι μυστικές της υπηρεσίες έχουν αναλάβει δράση εντός και εκτός της χώρας. Σκοπός της γείτονος είναι να δημιουργήσει στην Ελλάδα μια διευρυμένη μουσουλμανική μειονότητα η οποία θα είναι υπό τον έλεγχό της.
ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ PRESS TIME
«Ο φράχτης δεν είναι λύση»
«Όταν έρχεται και παραβιάζει ένας άνθρωπος τα σύνορα της χώρας σου υπάρχουν τρεις επιλογές. Τον συλλαμβάνεις, τον αφήνεις ελεύθερο ή τον πυροβολείς εάν δεν υπακούσει» Κ. Βελόπουλος.
Μπορεί ένας φράχτης στα σύνορα να σταματήσει την ανεξέλεγκτη είσοδο λαθρομεταναστών και να λύσει το τεράστιο πρόβλημα της Ελλάδας; «Όχι», λένε οι Βρυξέλλες στην πρόθεση και την επιμονή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή να ορθώσει τείχος στα σύνορα. Η αλήθεια όμως είναι πως οι Βρυξέλλες δεν έχουν απολύτως κανένα δικαίωμα να ομιλούν γι’ αυτό το θέμα, γιατί η Ε.Ε. έστειλε ως «σωτήρα» την ομάδα Frontex να περιπολεί τα σύνορά μας, όμως και αυτή απέτυχε παταγωδώς.
Έτσι, λοιπόν, ο κ. Παπουτσής αποφάσισε να υιοθετήσει μια λύση που έχει εφαρμοστεί από τις ΗΠΑ στα σύνορά τους με το Μεξικό, αλλά και την Ισπανία στα σύνορά της με το Μαρόκο, ενώ προτιμήθηκε και από τους Ισραηλινούς που χτίζουν παρόμοιο φράχτη στα σύνορα με την Αίγυπτο. Οι Γερμανοί, κυρίως, επικρίνουν την απόφαση, ενώ οι Τούρκοι έχουν «παγώσει». Στην Ελλάδα, υπάρχουν μάλλον διαφωνίες. Ποια είναι όμως η εναλλακτική λύση για τους λαθρομετανάστες; Ρωτάμε εκπροσώπους των πολιτικών κόμματων για το θέμα. Κάποιοι λένε ότι η λύση είναι να χρησιμοποιεί ο Στρατός τα όπλα στα σύνορα, άλλοι απλά να προωθούνται προς την ΕΕ οι λαθρομετανάστες…
Χρήστος Ζώης, Ν.Δ.
«Τους προσκαλούν και μετά τους απειλούν»
«Το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης είναι ένα πρόβλημα που ταλανίζει τη χώρα μας, καθώς κάθε χρόνο φέρνει στην Ελλάδα μια ολόκληρη νέα πόλη. Η κυβέρνηση, αντιλαμβανόμενη ότι πρέπει να αντιμετωπίσει το φαινόμενο, καταφεύγει σε νέα μέτρα που μπορούν να κριθούν μη αποτελεσματικά. Είναι βέβαιο ότι δεν αντιμετωπίζεται το πρόβλημα με έναν φράχτη, καθώς εξακολουθεί να ισχύει ο νόμος που η ίδια η κυβέρνηση ψήφισε πέρσι για την ευκολότερη και γρηγορότερη απόδοση της ελληνικής υπηκοότητας. Αντιλαμβάνεται κανείς λοιπόν ότι από τη μία “φωνάζουν” και “προσκαλούν” έναν ολόκληρο κόσμο μεταναστών στην Ελλάδα όπου οι προϋποθέσεις απόκτησης ιθαγένειας είναι σχετικά ευνοϊκές και από την άλλη “απειλούν” ότι θα πατάξουν την παράνομη μετανάστευση με φράχτες και συρματοπλέγματα. Η κυβέρνηση πρέπει να ξαναδεί συνολικότερα και σε όλη της την έκταση την υπόθεση της παράνομης μετανάστευσης και να την αντιμετωπίσει με ενιαία άποψη».
Λίνα Κροκίδη, ΚΚΕ
«Ένα ακόμα απάνθρωπο μέτρο»
«Η κατασκευή φράκτη στον Έβρο θα είναι ένα ακόμη απάνθρωπο, κατασταλτικό μέτρο, χωρίς να λύνει το πρόβλημα της μεγάλης συγκέντρωσης μεταναστών στη χώρα. Τα μέτρα που διαδοχικά παίρνουν ή υποστηρίζουν τα κόμματα του κεφαλαίου (ΠΑΣΟΚ, Ν.Δ., ΛΑΟΣ) με αφορμή τη μετανάστευση έχουν μετατρέψει την Ελλάδα σε εργαστήριο εφαρμογής νέων μηχανισμών και μεθόδων καταστολής που δεν στοχεύουν μόνο στον έλεγχο της μετανάστευσης, αλλά στο λαϊκό κίνημα στο σύνολό του. Δε διστάζουν ούτε μπροστά στην εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, βάζοντας τη Frontex να φυλάει τα σύνορα. Αν η κυβέρνηση, όπως και η προηγούμενη της Ν.Δ., ήθελε να δώσει άμεση λύση στο πρόβλημα της συγκέντρωσης μεγάλου αριθμού μεταναστών στην Ελλάδα, θα απειθαρχούσε στον Κανονισμό του Δουβλίνου της Ε.Ε., θα απελευθέρωνε την έξοδό τους προς τις χώρες της Ε.Ε. και θα τους χορηγούσε ταξιδιωτικά έγγραφα, δεν θα μετέτρεπε τη χώρα σε στρατόπεδο συγκέντρωσης μεταναστών».
Κυριάκος Βελόπουλος, ΛΑΟΣ
«Να τους πυροβολεί ο Στρατός»
«Ο φράχτης δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να αμυνθεί ο Στρατός. Σε μια ακτίνα των 150 χλμ. τι μπορεί να κάνει ένας φράχτης 13,5 χλμ.; Αυτό δεν θα είναι τίποτα! Θα είναι μια... κουτσουλιά. Αν θέλουν να φτιάξουν φράχτη να το κάνουν σωστά. Δηλαδή, να βάλουν τείχος, όπως έκανε και η Ισπανία. Αν ήμασταν αποφασισμένοι και κάναμε “αποτροπή”, τότε και αυτός ο κόσμος που εισρέει παράνομα στη χώρα μας θα σταματούσε να το κάνει. Όταν βλέπει όμως ότι απλώς του λένε ένα “αλτ, τις ει” και μετά τον αφήνουν και περνά, λογικό να έρθουν και άλλοι μετά. Μπορεί να ακουστεί λίγο ακραίο όπως θα το πω, αλλά όταν έρχεται και παραβιάζει ένας άνθρωπος τα σύνορα της χώρας σου υπάρχουν τρεις επιλογές. Τον συλλαμβάνεις, τον αφήνεις ελεύθερο ή τον πυροβολείς εάν δεν υπακούσει. Την τρίτη επιλογή την εφάρμοσαν στην Ιταλία, στη Γαλλία, στο Ισραήλ, στην Αίγυπτο και πέτυχε. Δυστυχώς, μάλλον και εδώ αυτό πρέπει να γίνει».
Δημήτρης Παπαδημούλης, ΣΥΡΙΖΑ
«Θα μας κοστίσει ο κούκος αηδόνι»
«Αυτό που λείπει στη χώρα μας είναι μια συγκροτημένη και αποτελεσματική μεταναστευτική πολιτική και όχι σπασμωδικές κινήσεις. Η τελευταία φαεινή ιδέα για τον περίφημο φράχτη τους μόνους που θα ωφελήσει είναι όσους θα οικονομήσουν από την κατασκευή του, γιατί θα κοστίσει στους φορολογούμενους ο κούκος αηδόνι. Ο κ. Παπουτσής οφείλει να ξαναδιαβάσει όσα έλεγε το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά για τη μεταναστευτική πολιτική, γιατί έχουν τόση σχέση με όσα εξαγγέλλει όση έχει ο Φάνης με το ρετσινόλαδο».

http://www.press-time.com

Απο Φιλούμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια: