Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Wikileaks: Νέες αποκαλύψεις ελληνικού ενδιαφέροντος: “Μάπα η Ε.Υ.Π.” !!!


Δύο αποκαλυπτικά εμπιστευτικά έγγραφα από το διαβόητο αρχείο του wikileaks, φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας ο Βρετανικός Guardian.
Στο πρώτο, με ημερομηνία ΙΑΝ.2010 (φρέσκο!), με τίτλο Citizen Protection Minister Upbeat on Reorganization, Cooperation, ο τότε Αμερικανός πρέσβης Daniel V. Speckhard, αναφέρεται σε μία συνάντησή του με τον τότε Υπουργο Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο οποίος του..

…υπέβαλλε αναφορά για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών τάξης και ασφάλειας (“Chrysochoidis provided the ambassador with a status report”). Ο πρέσβης γράφει ότι ο κ.Χρυσοχοϊδης του είπε πως, η ελληνική αστυνομία γνωρίζει τα ονόματα των περισσοτέρων τρομοκρατών, αλλά αδυνατεί να τους συλλάβει και να τους απαγγείλει κατηγορίες (“The police know the identities of most of the members of Greece’s domestic terrorist groups, but lack the evidence to arrest and prosecute them”).
Μάπα η ΕΥΠ !
Ο Χρυσoχοϊδης (λέει ο Αμερικανός πρέσβης), μου είπε: Η ΕΥΠ δεν είναι τίποτα!  Δεν εκπληρώνει την αποστολή της να προστατέψει την Ελλάδα και στην πραγματικότητα είναι επικίνδυνη για την Εθνική ασφάλεια εξαιτίας των αδυναμιών της, όπως ο ..συνδικαλισμός (“EYP is nothing.” It does not serve its mission of protecting Greece and in fact is dangerous to national security because of its many shortcomings, not the least of which is a unionize d labor force.)
“Δεν έχουμε μυστικά από εσάς”
Σε άλλο σημείο ο Speckhard περιγράφει πως ο κ.Χρυσοχοϊδης -που σημειωτέον ήταν μόνος στη συνάντηση, ενώ οι Αμερικάνοι ήταν πολλοί- του δήλωσε ότι η Ελληνική πλευρά, δεν θέλει να έχει κανένα μυστικό από την Αμερικανική, στα ζητήματα της τρομοκρατίας.
(“He stated forcefully that he wanted outstanding cooperation with the United States and that the MCP did not want to have any secrets from the American side when it came to work against terrorists.”)
Τηλεφώνημα από τον Πρωθυπουργό, διακόπτει τη συνομιλία
Την ώρα που ο κ.Χρυσοχοϊδης, άρχισε να απαντά στην ερώτηση του πρέσβη των ΗΠΑ, σχετικά με την παράνομη διακίνηση ανθρώπων (trafficking), τη βιομηχανία του sex και θέματα σχετικά με τους παράνομους μετανάστες, χτύπησε το τηλέφωνό του (περιγράφει ο πρέσβης) στο οποίο του είπαν ότι τον ζητά επειγόντως ο Πρωθυπουργός και πρέπει να διακόψει την συνάντηση.
Ολόκληρο το έγγραφο, στον Guardian

Δεν υπάρχουν σχόλια: