Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

EΛΑ ΝΑ ΠΑ...ΡΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ.....ΕΛΑ ΝΑ ΠΑ...ΡΕΙΣ ΤΟ ΝΗΣΙ !!!


Πρόταση-σοκ του επικεφαλής γερμανικού Ινστιτούτου IWH, Ulrich Blum

Η Ελλάδα θα πρέπει να ασφαλίσει το χρέος της με τα αγαθά που διαθέτει, όπως τα νησιά, έτσι ώστε να πείσει τις αγορές ότι τα χρήματα που δανείζεται δε θα χαθούν, δήλωσε ο επικεφαλής του γερμανικού Ινστιτούτου IWH, Ulrich Blum στο.....
Reuters.

Συμπλήρωσε μάλιστα ότι το ίδιο έκανε και η Γερμανία λίγο μετά τον πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, «αυτό ακριβώς κάναμε και στη Γερμανία το 1923».
Όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Blum «ό,τι και να κάνει η Ελλάδα δεν μπορεί να πείσει τις αγορές ότι θα μπορέσει να ξεπληρώσει τα δάνεια, οπότε και ζητούν κάτι πιο χειροπιαστό», τα νησιά μας.
«Τα νησιά πάντα θα αξίζουν περισσότερα από τα χρέη της χώρα, έτσι δεν χρειάζεται να πουληθούν» λέει και εξηγεί ότι αν υποθηκεύσουμε τα νησιά τότε τα δάνεια θα γίνουν φθηνότερα καθώς δεν θα βασίζονται στην εικασία ότι τα χρήματα θα μαζευτούν από φόρους, αλλά θα είναι ήδη υποθηκευμένα!
 http://ksipnistere.blogspot.com/2011/01/e_490.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: