Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Σκόπια: " Η Στρατηγική της πΓΔΜ είναι η ‘Δημοκρατία της Μακεδονίας’! ; "



Σκόπια.
Το κράτος- η ηγεσία της κυβέρνησης, έχει μια καθαρή θέση για το όνομα, ανακοίνωσε σήμερα ο αναπληρωτής πρωθυπουργός για την Ευρωπαϊκή Ολοκλήρωση.

‘Το όνομα της χώρας είναι ‘Μακεδονία’. Αυτή είναι η θέση της ηγεσίας της κυβέρνησης και του κράτους», δήλωσε, συγκεκριμένα, ο Βάσκο Ναουμόφσκι (Васко Наумовски).

Ο Ναουμόφσκι αποκάλυψε πρόωρα τη θέση της χώρας, για ένα θέμα που ο αρχηγός του κράτους ακόμη δεν έχει μιλήσει.

« Η θέση μας θα γίνει γνωστή μετά από τη συνάντηση με το Μάθιου Νίμιτς», ήταν η απάντηση του προέδρου Ιβάνοφ όταν του ετέθη το ερώτημα ποια είναι η κυβερνητική θέση στις διαπραγματεύσεις για το όνομα.

Ωστόσο ο Ναουμόφσκι δήλωσε ότι δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τις 9 Φεβρουαρίου που θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις για να μάθουμε τη στάση της ηγεσίας της κυβέρνησης.

«Εκτός από το «Δημοκρατία της Μακεδονίας», είπε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ναουμόφσκι, δεν υπάρχει τίποτε άλλο.

Ωστόσο δεν απάντησε αν η συνταγματική ονομασία είναι για γενική χρήση ή για εσωτερική χρήση ή θα υπάρξει για διμερή χρήση με ένα όνομα διαφορετικό από το συνταγματικό, με αυτό που η χώρα θα μπει στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.

Αλλά το ερώτημα που δημιουργείται μετά τις δηλώσεις Ναουμόφσκι, είναι, τι σημασία έχουν οι διαπραγματεύσεις με την Αθήνα ή θα γίνουν μόνο απλά για να συζητήσουν;

Ο Ναουμόφσκι τόνισε ότι το όνομα θα επιλυθεί τη στιγμή που θα υπάρξει θέληση και από τις δύο πλευρές, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τέτοια διάθεση η Ελλάδα.

Οπωσδήποτε δεν έχουν δημιουργηθεί οι ιδανικές συνθήκες για τη συνάντηση των διαπραγματευτών υπό του Νίμιτς, στις 9 Φεβρουαρίου, όταν η Αθήνα έστειλε επιστολή στον Ban Ki-moon, κατηγορώντας τη χώρα μας για εθνικισμό και για πολιτική ‘αρχαιοποίησης’ με τη χρήση ελληνικών συμβόλων στην πλατεία των Σκοπίων, στο έργο ‘Σκόπια 2014’.

--

Τίτλος άρθρου: «Стратегијата на Македонија е Република Македонија?!»
Δημοσίευση: ALFA TV, среда, 12 јануари 2011, 15:49



Βαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

Δεν υπάρχουν σχόλια: