Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Πόλεμο με την Τουρκία προβλέπει κι η Αλέκα Παπαρήγα τού ΚΚΕ !


Εφημερίδα: ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΝΔΥΤΗ – ΣΕΛ.12 (15.01.2011) - “Αν οι αναθέσεις των εταιρειών οξυνθούν, τότε τα προβλήματα του ορυκτού πλούτου λύνονται με όπλα”. Η παραπάνω φράση της Αλέκας Παπαρήγα προκάλεσε έκπληξη σε όσους παρακολουθούσαν την πρόσφατη συνέντευξη της. Αφού υπονόησε πόλεμο στη Μεσόγειο! Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ εκτιμά πως στο Αιγαίο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, περιλαμβανομένης και της Κύπρου, «παίζονται μεγάλα οικονομικά και κατ' επέκταση τεράστια γεωστρατηγικά συμφέροντα». Στον Περισσό δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ενός «θερμού επεισοδίου», αφού το τελευταίο χρονικό διάστημα παρατηρείται μια «πίεση προς την τουρκική πλευρά». επιχειρηματικό επίπεδο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που φοβούνται πως η λογική των όπλων αποτελεί μια δοκιμασμένη μέθοδο στον δρόμο του πετρελαίου, που είναι στρωμένος με αίμα. Μόνο τυχαία λένε τα στελέχη του κόμματος, δεν ήταν η αναφορά της Αλέκας Παπαρήγα για τον ορυκτό πλούτο της χώρας. Τον χρυσό και το ουράνιο. Πλούτος που είναι γνωστός και στην αντίπερα όχθη της Μεσογείου, αλλά και στις μεγάλες πολυεθνικές.



Η Τουρκία, πιστεύουν στον Περισσό, «δεν πρόκειται να δεχθεί αμαχητί την οικονομική και πολιτική ανάπτυξη της Ελλάδας». Υπό προϋποθέσεις, θα προχωρήσει σε αναζήτηση ανταλλαγμάτων. «Οι πολυεθνικές εταιρείες κάνουν τους πολέμους. Και γι' αυτούς, με βάση το παρελθόν στη λεκάνη της Μεσογείου, δεν αποκλείεται να αναπτύσσουν και σχέδια όπλων». Σύμφωνα με εκτιμήσεις στελεχών του ΚΚΕ, ήδη υπάρχει σε εξέλιξη ένα σχέδιο για την ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου, πάνω στο οποίο έχουν συμφωνήσει Παπανδρέου και Ερντογάν και με βάση αυτό κινούνται.
Μόνον αθώα δεν ήταν, πιστεύουν, η επίσκεψη της Μέρκελ στην Κύπρο. Και, όπως είπε και η Αλέκα Παπαρήγα, “τα συμφέροντα των γερμανικών εταιριών όσον αφορά το φυσικό αέριο ήθελε να προωθήσει. Δε θυμήθηκε ξαφνικά των αγώνα των Κυπρίων”.

gdailynews
Eσχατη Γραμμή Ανασχέσεως























Δεν υπάρχουν σχόλια: