Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Νέες αποκαλύψεις του Κ. Χαρδαβέλλα για τα πετρέλαια

http://www.newsbomb.gr



Δημοσίευση 11/01/2011 14:03 Ανανέωση 11/01/2011 22:33
Για τα αποτελέσματα της έρευνάς του σχετικά με την ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου στην Ελλάδα, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη, «Καλημέρα Ελλάδα», ο Κώστας Χαρδαβέλλας.
Όπως αποκάλυψε, στην Ελλάδα υπάρχουν επιβεβαιωμένα κοιτάσματα πετρελαίου αξίας 30 δισ. ευρώ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «το 1/3 του δανείου που παίρνει η χώρα το έχουμε κάτω από τα πόδια μας και δεν το ελέγχουμε».
Παράλληλα, αποκάλυψε ότι στη Χαλκιδική και την Ανατολική Μακεδονία υπάρχουν και κοιτάσματα χρυσού και ουρανίου ύψους 30 δισ. ευρώ, ενώ νοτίως της Κρήτης υπάρχει φυσικό αέριο πολλών δισ. κυβικών μέτρων, το οποίο μένει ανεκμετάλλευτο.
Ο Κώστας Χαρδαβέλλας εξέφρασε την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι επιτέλους συστάθηκε ο φορέας που θα ασχοληθεί με την εξόρυξη του πετρελαίου.
Αναφορικά δε με την αναβλητικότητα της χώρας μας να αξιοποιήσει τις πηγές του ορυκτού πλούτου της, δημιουργώντας αποκλειστική οικονομική ζώνη, ο Κώστας Χαρδαβέλλας εξήγησε ότι αυτό οφείλεται στο δίπολο που βασίζεται αφενός μεν στο φοβικό σύνδρομο με την Τουρκία, αφετέρου στα διάφορα συμφέροντα που μπλοκάρουν τη διαδικασία.
Περισσότερες αποκαλύψεις για τον ορυκτό πλούτο της χώρας μας, απόψε στις 22:45 στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος», στο Alter, αλλά και στο DVD του Κώστα Χαρδαβέλλα «Η μεγάλη συνωμοσία για το πετρέλαιο» που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: