Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011

Ήρθε η σειρά των μπλόγκ ;;


Αφού καταλάβαμε ποιοι τα έφαγαν, αφού εμπεδώσαμε ποιοι είναι κοπρίτες και ποιοι αντιπαραγωγικοί, μιας και καταλάβαμε από που κρατάει η σκούφια μας και τέλος αφού μάθαμε ότι οι αυτοκράτορες του Βυζαντίου δεν ήταν όλοι Έλληνες..
Και αφού λύσαμε γενικά όλα τα προβλήματα της χώρας και της οικονομίας..
Ήρθε η σειρά των μπλόγκ.



O κ. Πάγκαλος σε σημερινή του συνέντευξη στην Καθημερινή , δήλωσε ότι χρειάζεται Επειγόντως νομοθετικό πλαίσιο για τα μπλόγκ.
Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα
– Αλήθεια, η γνώμη σας για τα δεκάδες ελληνικά μπλογκ ποια είναι;
– Τα μπλογκ είναι μια απελευθερωτική κατάκτηση για τον πολίτη με την έννοια της απολύτου δημόσιας ελεύθερης έκφρασης. Αλλά, όταν ένα μπλογκ μετατρέπεται σε χυδαιογράφημα με απειλές εγκληματικού χαρακτήρα ανακατεμένες με πολιτικές διαπιστώσεις, τότε πρέπει κάτι να κάνουμε. Διότι στην Ελλάδα δεκάδες μπλογκ έχουν μετατραπεί σε ηλεκτρονικές εφημερίδες. Η «zougla.gr», π.χ., είναι του γνωστού τηλεοπτικού δημοσιογράφου, το άλλο, το «tromaktiko», επίσης. Επομένως, είναι γνωστό ποιοι έχουν τις συγκεκριμένες ιστοσελίδες και δεν μπορούν αυτοί οι κύριοι να δημοσιεύουν ό,τι ήθελε προκύψει, χωρίς τις συνέπειες του νόμου. Χρειάζεται επειγόντως ένα νομοθετικό πλαίσιο και να υπάρχει σε αυτά τα μπλογκ-εφημερίδες τουλάχιστον ένας υπεύθυνος κατά τον νόμο.
– Την τελευταία επίθεση, πάντως, δεν τη δεχθήκατε ανωνύμως από μπλογκ, αλλά από το «Πρώτο Θέμα», επειδή διαμείνατε σε ένα κεντρικό ξενοδοχείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
– Το «Θέμα» συνηθίζει αυτή τη δημοσιογραφία, αλλά εν προκειμένω πρέπει να αποδείξει και όσα αναληθή δημοσίευσε. Διότι η συγκεκριμένη επίθεση στράφηκε κατά της προσωπικής και οικογενειακής μου αξιοπρέπειας και τιμής και θα κριθεί νομικά.
– Θα καταθέσετε αγωγή δηλαδή;
– Βεβαίως. Διότι είναι ψευδή όλα αυτά που εγράφησαν και γιατί, όταν γράφεις ψέματα, πρέπει να έχεις τη φιλοτιμία να τα διορθώνεις.
– Δεν νομίζετε ότι, και για συμβολικούς λόγους, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης θα μπορούσε να αποφύγει ένα ρεβεγιόν σε ένα ακριβό ξενοδοχείο και να κάνει ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς σπίτι του, όπως έκαναν φέτος –θέλοντας και μη– ίσως οι περισσότεροι Ελληνες;
– Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Με τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, όπως και με τον γαμπρό του, τον Νίκο τον Σηφουνάκη, είμαστε χρόνια γνωστοί. Συνέβη να είναι φίλοι και τα παιδιά μας. Και επειδή έχουμε πένθος και δεν θέλαμε να μείνουμε σπίτι, πήγαμε να δούμε τα πυροτεχνήματα του Συντάγματος και να φάμε. Πέρασε η ώρα και οι φίλοι μας μας πρότειναν να διανυκτερεύσουμε. Παρά τις εκκλήσεις τους μάλιστα, πλήρωσα και το δωμάτιο. Δεν μπορούσα να φανταστώ το μέγεθος της κακοήθειας στην επίθεση που δέχθηκα. Δημοσιεύθηκαν πλαστές φόρμες κρατήσεων, κατασκευασμένο μενού, που ουδέποτε φάγαμε, και άλλα τόσα άθλια, που εκθέτουν τη βορβορώδη ψυχή εκείνων που τα γράφουν στην κοινή χλεύη. Πήρα εκατοντάδες μέιλ από πολίτες, που μου εξέφρασαν τη συμπάθειά τους, όπως είχα λάβει και χιλιάδες υποστηρικτικά μετά τη φράση μου «όλοι μαζί τα φάγαμε» με επικρίσεις, μάλιστα, επειδή δεν είπα κι άλλα…

Δεν υπάρχουν σχόλια: