Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ανακοινώθηκε επίσημα από το Ισραήλ η συμφωνία με την Κύπρο για την ΑΟΖ.



Με μία πολύ λιτή αλλά και "θερμή" ανακοίνωση η πρεσβεία του Ισραήλ στη Λευκωσία ανακοίνωσε και επισήμως τη συμφωνία καθορισμού Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης μεταξύ Κύπρου και Ισραήλ. Η συμφωνία αυτή ,σύμφωνα με την ανακοίνωση "απεικονίζει τη πολύ στενή συνεργασία των δύο χωρών".

Το ερώτημα γιατί η Ελλάδα δεν προχωρά στο καθορισμό της ΑΟΖ με τη Κύπρο,ακόμη δεν έχει απαντηθεί. Πάντως για καλό δεν είναι.


ΣΧΟΛΙΟ
Μπράβο στους Κυπρίους. Μια καλή είδηση από τον Χριστόφια....
Ελπίζουμε φυσικά να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα των αδερφών μας....και να μην κρύβεται κάτι άλλο από πίσω, γιατί για να πώ και την αλήθεια οι σχέσεις με το Ισραήλ δεν είναι κι ότι καλύτερο....
Το σημαντικό φυσικά είναι ο εκνευρισμός των Τούρκων....

Τώρα το γιατί δεν έχουμε οριοθετήσει ακόμα τις ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδος και Κύπρου αυτό μάλλον έχει να κάνει με τον ραγιαδισμό της Ελλαδικής κυβέρνησης..... που φοβάται τους Τούρκους... κι αυτοί θέλουν να "φάνε" το Καστελλόριζο...

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: