Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Φιλοφρονήσεις της κυβέρνησης στους σιωνιστές...


avigdor-lieberman-wallΟ αντιπρόεδρος της κυβέρνησης του Ισραήλ, Avigdor Lieberman φτάνει στη χώρα μας για επίσημη επίσκεψη την προσεχή Τετάρτη. Μετά λοιπόν την επίσκεψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu στη χώρα μας, έρχεται και το νούμερο δύο για «τα περαιτέρω»... Θα συναντηθεί με εκπροσώπους της πλέον φιλοσιωνιστικής κυβέρνησης που πέρασε ποτέ από τον τόπο. Της κυβέρνησης, που προέβη σε μια εκ βάθρων αλλαγή της εξωτερικής μας πολιτικής σε φιλο-ισραηλινή κατεύθυνση, φτάνοντας στο σημείο να μην ψηφίσει την έκθεση του Νοτιοαφρικανού δικαστή Γκόλντουιν, για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη διάρκεια των συγκρούσεων στη Λωρίδα της Γάζας και να εξαγριώσει τον αραβικό κόσμο.

Φυσικά, Ελλάδα και Ισραήλ κάνουν λόγο για συνεργασία στους τομείς της ενέργειας και του τουρισμού. Η ουσία έγκειται στο ενεργειακό. Η κυβέρνηση Παπανδρέου θα προσπαθήσει να «καθησυχάσει» τους Ισραηλινούς, μετά το «θέατρο» (του παραλόγου) στο Ερζερούμ, που θορύβησε το εβραϊκό κατεστημένο, το οποίο μέσω της Goldman Sachs και των τοκογλύφων συνοδοιπόρων της της τρόικα, λυμαίνεται τον πλούτο της χώρας μας. Οι δεσμεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης έναντι του σιωνιστικού χρηματοπιστωτικού κατεστημένου, τον αναγκάζουν να ακροβατεί... Την ώρα που οι σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ δοκιμάζονται, ο Γιώργος Παπανδρέου σπεύδει να «καθησυχάσει» το εβραϊκό στοιχείο, ότι θα συνεχίσει να στηρίζει τις επιλογές του σιωνιστικού κατεστημένου.
Ταυτόχρονα, φαίνεται ότι αρχίζουν και στην Αθήνα σιγά σιγά να δημιουργούνται διάφορες δομές, οι οποίες θα λειτουργήσουν ως "μοχλοί" που θα φέρουν πιο κοντά την Ελλάδα με το Ισραήλ. Έτσι σχεδόν ταυτόχρονα με την επίσκεψη του Lieberman στην Αθήνα θα λάβει χώρα και ένα "Συνέδριο" για τις "σχέσεις μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ".
 
 
Κύριες θεματικές ενότητες θα είναι οι: Οι κυριότερες πλευρές των ολοένα και περισσότερων βελτιωμένων πολιτικών διμερών σχέσεων μεταξύ της Ελλάδας και του Ισραήλ , η οικονομία του Ισραήλ και οι προοπτικές των οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων της Ελλάδας με το Ισραήλ, οι επιπτώσεις από τις πρόσφατες εξελίξεις των τουρκο - ισραηλινών σχέσεων στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου αλλά και το πως επιδρά το τρίγωνο των σχέσεων Ελλάδας - Τουρκίας - Ισραήλ στην μεσογειακή πολιτική της ΕΕ καθώς και η ενεργειακή ασφάλεια και ενεργειακή συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα- Κύπρο - Ισραήλ.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου στην αίθουσα διαλέξεων του Ινστιτούτου Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων (οδός Πανεπιστημίου αριθ. 16, β΄ όροφος). Από ό,τι φαίνεται αυτού του είδους τα "συνέδρια" θα πυκνώσουν και πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν και κάποιοι "οργανισμοί" που θα προωθούν την ελληνο-ισραηλινή φιλία, με σκοπό την επιρροή στην κοινή γνώμη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: