Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Το σχέδιο της εξουσίας για την "καταστολή" του διαδικτύου!




Είναι εύκολο ακόμη και για ένα παιδί δημοτικού να αντιληφθεί ότι οι χρήσιμες πληροφορίες, εκείνες που αναδεικνύουν τις προθέσεις και αποκαλύπτουν τα σχέδια των εξουσιαστών, βρίσκονται στο διαδίκτυο. Απέναντι στη διαπλοκή των παραδοσιακών ΜΜΕ με τραπεζίτες και με ξεπερασμένα πολιτικά ανδρείκελα, το διαδίκτυο είναι εκείνο που διατηρεί ακόμη θέσεις μάχης, που ξεσκεπάζει, προβληματίζει σχολιάζει.

Το σχέδιο της κυβέρνησης όπως φαίνεται έχει άμεσο στόχο να ενδυναμώσει οικονομικά τα παραδοσιακά και πιστά μέσα ενημέρωσης, καθώς ο μόνος τρόπος να σταθούν απέναντι στην διεισδυτικότητα και την πειστικότητα του διαδικτύου είναι τα χρήματα. Αν σταθούν τα μέσα θα σταθούν και εκείνοι αν καταρρεύσουν τα παραδοσιακά μέσα θα πέσουν όλοι. Ξεπερασμένοι διευθυντές, καναλιών, κορεσμένοι παρουσιαστές, ατάλαντοι αρχισυντάκτες, θα...
 λάβουν όπως γράφεται και λέγεται μια ακόμη τονωτική ένεση ρευστότητας, προκειμένου να καλύψουν για ένα μικρό χρονικό διάστημα την ανεπάρκεια τους. Θα ανταλλάξουν την πίστη τους με άλλες δύο και τρεις δουλίτσες θα χρεώσουν μέχρι τον λαιμό άλλα δυο τρία τηλεοπτικά κανάλια.

Οι τράπεζες έλαβαν μεν μια σημαντική ένεση ρευστότητας 24 δις, (εγγυήσεις που ανταλλάσσονται με χρήματα) όμως την επόμενη ημέρα “δημιούργησαν” άνοδο του Ελληνικού χρηματιστηρίου. Εδώ οποιαδήποτε εισροή χρημάτων θα καταλήξει πάλι σε τηλεπερσόνες και τηλε-λαμόγια
Το διαδίκτυο μπορεί να ανταγωνιστεί την τηλεόραση, δεν μπορεί όμως να γίνει το αντίθετο. Κάποια πράγματα θεωρούνται φυσική εξέλιξη και μόνο να καθυστερήσουν γίνεται να αναβληθούν όχι.

olalla.gr

Το είδαμε στο Greek National Pride


Δεν υπάρχουν σχόλια: