Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Χαμάς: Η Μοσάντ πίσω από την επίθεση εναντίων των χριστιανών στην Αλεξάνδρεια


Η Χαμάς αμφισβήτησε σήμερα την καταγγελία της Αιγύπτου ότι η ριζοσπαστική παλαιστινιακή οργάνωση «Στρατός του Ισλάμ» ευθύνεται για την βομβιστική επίθεση σε κοπτική εκκλησία της Αλεξάνδρειας.

http://www.zougla.gr/Image.ashx?fid=283763&w=400&h=300&q=80Αντίθετα, η Χαμάς, η οποία διοικεί τη Λωρίδα της Γάζας, υπέδειξε ως δράστη της επίθεσης τις ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, Μοσάντ. «Καλούμε την αιγυπτιακή κυβέρνηση να συνεργαστεί με την παλαιστινιακή κυβέρνηση και να ελέγξει αυτή την πληροφορία ώστε να διαπιστώσει αν είναι ακριβής», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Χαμάς.
Η Χαμάς, η οποία διοικεί τη Λωρίδα της Γάζας, όπου ο «Στρατός του Ισλάμ» εδρεύει, ανακοίνωσε ότι ανησυχεί πολύ για την καταγγελία της Αιγύπτου και πρόσθεσε: «Είμαστε σχεδόν σίγουροι ότι η ισραηλινή (υπηρεσία αντικατασκοπείας) Μοσάντ είναι αυτή που βρίσκεται πίσω από το έγκλημα. Η Μοσάντ είναι εκείνη η οποία έχει στο στόχαστρό της την Αίγυπτο και τον λαό της μέσω ενός δικτύου κατασκόπων και άλλων εγκληματιών».

Δεν υπάρχουν σχόλια: