Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Soros: Οι ΗΠΑ πρέπει να σταματήσουν να αντιστέκονται στην ‘ομαλή’ πτώση του δολαρίου, στο επερχόμενο παγκόσμιο νόμίσμα και στη Νέα Παγκόσμια Τάξη


Στο βίντεο που πρόκειται να δείτε, ο Τζορτζ Σόρος μιλάει για «τη δημιουργία μιας νέας παγκόσμιας τάξης», συζητά την ανάγκη για μια «διαχειρίσιμη πτώση» του αμερικάνικου δολαρίου και μιλάει εκτενώς για την παγκόσμια ανάγκη για ένα  αληθινά παγκόσμιο νόμισμα. Ποιος ακριβώς είναι ο κ. George Soros; Καλά, αυτός είναι ένας δισεκατομμυριούχος «φιλάνθρωπος» ο οποίος έγινε γνωστός ως "Ο άνθρωπος που έσπασε την Τράπεζα της Αγγλίας," αφού κατάφερε να αποκομίσει κέρδος 1 δισ. δολλαρίων κατά την κρίση της "Μαύρης Τετάρτης" του νομίσματος του Ηνωμένου Βασιλείου το 1992. Αυτόν τον καιρό ο Σόρος είναι ακόμα πιο διάσημος επειδή είναι ίσως ο πιο «πολιτικά ενεργός» (τουλάχιστον ανοιχτά) δισεκατομμυριούχος στον κόσμο. Το Ινστιτούτο του της «Ανοιχτής Κοινωνίας» (‘Open Society Institute’) είναι σε περισσότερες από 60 χώρες και διαθέτει περίπου 600 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο στην προώθηση των ιδεωδών που ο Σόρος θέλει να προωθήσει.
Ο Σόρος και οι ποικιλώνυμες οργανώσεις του έχουν διαδραματίσει βασικό ρόλο σε αρκετές «επαναστάσεις» σε όλο τον κόσμο κατά τις τελευταίες δεκαετίες, αλλά αυτές τις μέρες ο κύριος στόχος του George Soros είναι να φέρει την πολιτική αλλαγή στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Αλλά, τι ακριβώς είναι αυτό που ο Τζορτζ Σόρος προσπαθεί να επιτύχει; Λοιπόν, με λίγα λόγια, αυτό που θέλει είναι μία Big Brother-style Παγκόσμια κυβέρνηση με βάση το ακραίο σοσιαλιστικό ευρωπαϊκό στιλ, τον αυστηρό έλεγχο του πληθυσμού και τη ριζοσπαστική ‘πράσινη ατζέντα’. Ένας κόσμος όπου το κράτος ρυθμίζει ασφυκτικά κάθε τι που κάνουμε για «το μεγαλύτερο όφελος του περιβάλλοντος και της κοινωνίας στο σύνολό της».
Ωστόσο, ο Σόρος δεν είναι ο "ιθύνων νους της Νέας Τάξης» όπως κάποιοι προσπάθησαν να τον κάνουν να φαίνεται. Η αλήθεια είναι ότι στους τύπους της διεθνούς τραπεζικής ελίτ, ο Σόρος θεωρείται κάτι σαν το «μαύρο πρόβατο» και σαν «παρείσακτος». Πολλά απ 'όσα Soros προσπαθεί να ολοκληρώσει, ευθυγραμμίζονται με τους στόχους της διεθνούς τραπεζικής ελίτ, αλλά αυτό που δεν τους αρέσει είναι ότι ο Σόρος δεν σταματάει να μιλάει δημοσίως, για ένα παγκόσμιο νόμισμα και μια "Νέα Παγκόσμια Τάξη." Φυσικά, η διεθνής τραπεζική ελίτ θέλει πάρα πολύ ένα παγκόσμιο νόμισμα και μια «νέα παγκόσμια τάξη", αλλά αυτό που δεν χρειαζόμαστε είναι κάποιον σαν τον Σόρος να κάνει τόση φασαρία τραβώντας συνεχώς την προσοχή σε αυτούς τους στόχους.
Επίσης, ο Σόρος δεν φαίνεται να κατανοεί ότι οι δύο πλευρές του πολιτικού φάσματος στις Ηνωμένες Πολιτείες, είναι βαθιά επηρεασμένες από τη διεθνή ελίτ των τραπεζών. Δυστυχώς, η αλήθεια είναι ότι η ίδια χούφτα των ελιτίστικων οργανώσεων έχει κυριαρχήσει στο γραφείο του κάθε προέδρου που είχαν οι ΗΠΑ από το Β’  Παγκόσμιο Πόλεμο. Αν έχετε αμφιβολία για αυτό, απλά δείτε πόσα μέλη της κάθε κυβέρνησης, τα τελευταία 40 χρόνια, ανήκαν είτε στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, (Council on Foreign Relations), είτε στην Τριμερής Επιτροπή, (Trilateral Commission), είτε στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. Αν δεν έχετε το έχετε εξετάσει, θα σοκαριστείτε. Δεν έχει σημασία ποιο πρόεδρος εκλέγεται, η ουσία είναι ότι πάντα οι ίδιες ακριβώς οργανώσεις παίζουν τον κυρίαρχο ρόλο στις κυβερνήσεις τους.
Αλλά ο Σόρος φαίνεται να είναι ακόμα πολύ παγιδευμένος μέσα στο δίπολο αριστεροί / δεξιοί και φαίνεται ότι έχει μεγάλη εμμονή με την καταστροφή του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Για παράδειγμα, ο Σόρος δαπάνησε ένα τρελό χρηματικό ποσό προσπαθώντας να νικήσει τον Τζορτζ Μπους το 2004. Σύμφωνα με το Center for Responsive Politics, ο Τζορτζ Σόρος έδωσε 23.581.000 δολάρια κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα σε πολιτικές οργανώσεις που προσπαθούσαν να πετύχουν την μη επανεκλογή του Μπους.
Ο Σόρος είναι επίσης ένας τεράστιος υποστηρικτής τουΜπάρακ Ομπάμα, αν και πρόσφατα ο Σόρος φαίνεται να είναι λίγο απογοητευμένος μαζί του. Μέσω των οργανώσεων, όπως το Center for American Progress και το MoveOn.org, ο Soros συνεχώς προσπαθεί να επηρεάσει το καθεστώς της αμερικανικής πολιτικής.
Τι λοιπόν σκέφτεται ο George Soros για αυτές τις μέρες; Λοιπόν, στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, ο Soros συζητεί "για την ομαλή πτώση" του αμερικάνικου δολαρίου, για το επερχόμενο παγκόσμιο νόμισμα και τη σημασία της Νέας Τάξης Πραγμάτων ....
Μήπως παρατηρήσατε πόσο άβολα φαινόταν να είναι ο Σόρος όταν έλεγε τον όρο "Νέα Παγκόσμια Τάξη";
Η αλήθεια είναι ότι ξέρει ακριβώς τι σημαίνει αυτή η φράση. Ξέρει ότι είναι μια φράση που ο ίδιος πιθανότατα δεν θα έπρεπε να πει και ότι θα τραβήξει πολλή προσοχή.
Αλλά το είπε έτσι κι αλλιώς.
Ο Σόρος επίσης, φάνηκε να νιώθει λίγο άβολα, όταν ο ίδιος μίλησε για "την ομαλή πτώση" των δολαρίου.
Ο Σόρος λέει ότι δολάριο θα πρέπει να πάει κάτω για αρκετό διάστημα τώρα, και μιλά για την επερχόμενη πτώση του δολαρίου σαν να είναι αναπόφευκτη.
Το μόνο πράγμα που Σόρος φαίνεται να φοβάται είναι ότι η «διαχειρίσιμη υποτίμηση» του δολαρίου θα μπορούσε να «ξεφύγει από τον έλεγχο» και θα μπορούσε να οδηγήσει σε παγκόσμιο οικονομικό χάος.
Ο Σόρος είχε μάλιστα το θράσος να πει ότι το να είναι το δολάριο το αποθεματικό νόμισμα του κόσμου, δεν είναι προς το εθνικό μας συμφέρον και ότι η μετάβαση προς ένα παγκόσμιο νόμισμα αποτελεί μία «υγιή, αν και επώδυνη, αναπροσαρμογή» που θα πρέπει να υπομείνουμε για το «γενικότερο καλό της παγκόσμιας οικονομίας».
Το αν συμφωνεί ο λαός με όλα αυτά, άνδρες, σαν τον Τζορτζ Σόρος, δεν τους ενδιαφέρει. Στον κόσμο που ζει άτομα σαν τον Σόρος, με τεράστια χρηματικά ποσά και ισχύ,  ξέρουν τι είναι καλύτερο για μας και αν ο «λαουτζίκος» δεν φαίνεται να περπατήσει στον δρόμο αυτό που εκείνοι χαράζουν, η κοινή γνώμη μπορεί εύκολα «να διαμορφωθεί», εάν ξοδευτούν αρκετά χρήματα.
Η πικρή αλήθεια είναι ότι ήδη ζούμε σε μια παγκόσμια οικονομία. Απλά πηγαίνετε σε σχεδόν οποιοδήποτε κατάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες και να δείτε τα προϊόντα που έχουν κατασκευασθεί. Πολύ λίγα από τα πράγματα που αγοράζουμε κατασκευάζονται ακόμα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Σήμερα, η εργασία είναι ένα παγκόσμιο αγαθό. Αμερικανοί εργαζόμενοι πρέπει τώρα να ανταγωνιστούν για θέσεις εργασίας με εκείνους που φτιάχνουν μισθούς σκλάβων στην Κίνα και την Ινδία.
Και οι περισσότεροι Αμερικανοί μικρή ιδέα έχουν για το πόσο πολύ επηρεάζουν την καθημερινή τους ζωή, διεθνείς οργανισμοί όπως τα Ηνωμένα Έθνη, η Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ και ο ΠΟΕ.
Η αλήθεια είναι ότι ήδη ζούμε σε έναν κόσμο που έχει βαθιά, έχει ενοποιηθεί. Καθώς αυτό συνεχίζεται, κάποια στιγμή θα φαίνεται πολύ «φυσικό» για την Αμερική να συμφωνήσει σε ένα πραγματικό παγκόσμιο νόμισμα και μία πλήρη παγκόσμια πολιτική ενοποίηση.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: