Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Η εικόνα της ντροπής


75913_0957.jpgΗ θέα και μόνο του Δημάρχου Στυλίδας με τις χειροπέδες με οδηγεί σε θλιβερούς συνειρμούς.
Μήπως σε αυτή τη φωτογραφία είναι ο Μαντέλης που πιάστηκε με την κλεμμένη κότα στο χέρι;
Μήπως είναι ο Ταμίας του ΠΑΣΟΚ που εξαφάνισε το 1.000.000 μάρκα που του έδωσε από τα λεφτά της siemens ο Τσουκάτος;
Μήπως είναι ο Λαλιώτης για την υπόθεση κτηματολόγιο;
Μήπως είναι ο Σημίτης με τα σουάπς της γκόλντεν σακς και τα τοξικά ομόλογα που έβαλε το νερό στο αυλάκι του σχεδίου που πρόθυμα υλοποιεί ο Γιωργάκης υπέρ των τοκογλύφων ξεπουλώντας τη χώρα και ρίχνοντας τους Έλληνες στη μαύρη απελπισία της πράσινης κατοχής;
Μήπως είναι τα άλλα λαμόγια που επιστρατεύτηκαν να καθαρίσουν τους άτυχους εργαζόμενους και την έγκυο γυναίκα στην Τράπεζα του κ Βγενόπουλου για να σταματήσουν το μαινόμενο πλήθος από το σοκ του βίαιου σοσιαλιστικού μετασχηματισμού της κοινωνίας.
Όχι! Για να δικαστεί ένας βουλευτής επειδή οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε ατύχημα, πρέπει να ψηφιστεί από τη βουλή των Ελλήνων άρση της βουλευτικής του ασυλίας και αυτό δεν γίνεται!
Άρα ποιός μπορεί να είναι ;
Να είναι κανένας μεγαλοφειλέτης του Δημοσίου; Μπα, αυτούς τους τα χαρίζουν τα χρέη με τροπολογίες στη βουλή.
Τότε Ποιος; Κάνας φουκαράς που χρωστάει στο Δημόσιο μερικά ευρώ γιατί δεν έχει να πληρώσει.
Μαι αυτός θα μπορούσε να πάει με χειροπέδες μέσα αλλά χωρίς κάμερες και φωτογραφίες για να μην βλάψουμε την εικόνα της κυβέρνησης και το κοινωνικό προφίλ του Γιώργου!
Τότε να δεις που θα είναι αυτός ο τρελαμένος Δήμαρχος της Στυλίδας που τόλμησε να τα βάλει με τα συμφέροντα για το δίκαιο αίτημα των δημοτών του.
Καλά θα του δείξω εγώ του κ….παιδου.
Με λίγη φαντασία θα μπορούσε να είναι ένας πραγματικός διάλογος μεταξύ των κρατούντων της εξουσίας που αγωνίζονται για τη σωτηρία της Πατρίδας.
Αφιερωμένο στον Οικονόμου και Λυριτζή και στον Βασίλη Χιώτη και σε όλους του εντολοδόχους προπαγανδιστές δημοσιογράφους που συνειδητά και επί χρήμασι εξυπηρετούν το σύστημα ει βάρος του λαού.
Μάκης Αρμενιάκος
www.antilogoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: