Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Ύποπτη η μη αντίδραση Ερντογάν…



Παρήλθε ανεπιστρεπτί η εποχή όπου οι αφελείς ιθαγενείς εντυπωσιάζονταν από προπαγανδιστικά καθρεπτάκια. Πραγματικά εντυπωσίασε την ελληνική Κοινή Γνώμη ο τρόπος με τον οποίο ο κ. Παπανδρέου έθεσε τα θέματα παραβιάσεων από την πλευρά της Τουρκίας της Εθνικής μας Κυριαρχίας και μάλιστα στο χώρο που τα έθεσε. Εκείνο όμως που πιο πολύ εντυπωσίασε τόσο την ελληνική όσο και την τουρκική Κοινή Γνώμη ήταν η μη αντίδραση Ερντογάν, ο οποίος αρκέστηκε σε μια γενικόλογη απάντηση, παρουσία του κ. Παπανδρέου, ωσάν να αποδεχόταν τις καταγγελίες του κ. Παπανδρέου.

Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στα ελληνικά ΜΜΕ και στα παπαγαλάκια του συστήματος προπαγάνδας να πανηγυρίζουν, παρουσιάζοντας τον κ. Παπανδρέου περίπου ως θριαμβευτή, ενώ αντίθετα τα ΜΜΕ της Τουρκίας, καθώς και τα τουρκικά κόμματα της αντιπολίτευσης στηλίτευσαν και κατέκριναν την μη αντίδραση Ερντογάν.

Αλήθεια ποιός αφελής πλέον πιστεύει ότι ο κ. Ερντογάν, ο οποίος ξεκίνησε…. από το μηδέν, ανήλθε στο ανώτατο αξίωμα της Τουρκίας, διέλυσε την τουρκική αντιπολίτευση και οδήγησε την Τουρκία στις G20 του πλανήτη, οραματιζόμενος μάλιστα την ανασύσταση της οθωμανικής αυτοκρατορίας και αδιαφορώντας για τα θέσεις της ΕΕ, μπροστά στα τουρκικά συμφέροντα, θα άφηνε αναπάντητες τις καταγγελίες του κ. Παπανδρέου;; Πόσο αφελείς πια καλούμαστε να γίνουμε;;

Θα θέλαμε λοιπόν να γνωρίζουμε τι ακριβώς συζήτησε ο κ. Παπανδρέου με τον κ. Ερντογάν για 3 περίπου ώρες, ώστε να οδηγήσει τον κ. Ερντογάν σε αυτή την κατά τη γνώμη μας ύποπτη μη αντίδραση, ενόψει μάλιστα και επικείμενων εκλογών στην Τουρκία, όπου ένας λεονταρισμός θα απέφερε πολιτικά οφέλη στις κάλπες;;

Πάντως για να μην τρέφουμε αυταπάτες ότι κατατροπώσαμε τους τούρκους την απάντηση την έδωσε χθες ο μεγαλοιδεάτης κ. Νταβούτογλου, όταν είπε ότι οι θέσεις της Ελλάδας είναι γνωστές και ότι κανείς δεν είναι σε θέση να υποδείξει στην Τουρκία τι θα κάνει. Δηλαδή κανείς δεν μπορεί να υποδείξει στην Τουρκία, αν θα παραβιάζει ή όχι την Εθνική μας Κυριαρχία.
Έτσι για να πάψουμε να είμαστε αφελείς ιθαγενείς.

Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/01/blog-post_4532.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: