Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Θύμα εξωγήινης πειρατείας το Voyager 2


Θύμα εξωγήινης πειρατείας το Voyager 2. Τριάντα τρία χρόνια μετά την αναχώρησή του από τη Γη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ο ισχυρισμός ότι το Voyager 2 ίσως να έπεσε θύμα πειρατείας από εξωγήινους, καθώς εστάλησαν πίσω στη Γη μηνύματα με δεδομένα, τα οποία οι επιστήμονες της NASA δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν.

Η NASA είχε τοποθετήσει στο Voyager 2 έναν δίσκο 12 ιντσών, που περιείχε μουσική και χαιρετισμούς σε 55 γλώσσες, με την ελπίδα πως κάποια στιγμή αυτός ο δίσκος μπορεί να έπεφτε στα χέρια ευφυούς εξωγήινης ζωής.

Σήμερα, το διαστημικό αεροσκάφος στέλνει πίσω στη Γη κάτι σαν... απάντηση. Σήματα σε μία άγνωστη μορφή δεδομένων!

Οι μεγαλύτεροι εγκέφαλοι του επιστημονικού κόσμου δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να αποκρυπτογραφήσουν τις περίεργες αυτές πληροφορίες. Μήπως πρόκειται για κάποιο απόκρυφο μήνυμα;

Ο ειδικός σε θέματα εξωγήινων, Hartwig Hausdorf, δήλωσε: «Φαίνεται σαν κάποιος να επαναπρογραμμάτισε ή να έκανε πειρατεία στο σκάφος -μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποια είναι η αλήθεια.»

Μηχανικοί εργάζονται πυρετωδώς για να λύσουν τις μεταδόσεις δεδομένων από το Voyager 2, το οποίο βρίσκεται κοντά στην άκρη του ηλιακού συστήματος.

Το αεροσκάφος άρχισε να στέλνει στα τέλη του περασμένου μήνα επιστημονικά δεδομένα από απόσταση 8.6 δις μίλια μακριά από τη Γη, σε μία αλλαγμένη μορφή, την οποία δεν μπορούσαν να αποκωδικοποιήσουν οι υπεύθυνοι της αποστολής.

Από τότε, οι μηχανικοί προγραμμάτισαν το Voyager 2 να μεταδίδει μόνο δεδομένα που έχουν να κάνουν με την κατάσταση του σκάφους, όσο αυτοί θα εργάζονται για να λύσουν το πρόβλημα.

Το Voyager 2, που εκτοξεύτηκε το 1977, και το δίδυμό του, Voyager 1, εξερεύνησαν τους γιγάντιους πλανήτες του Δία, του Κρόνου, του Ουρανού και του Ποσειδώνα. Σχεδόν 33 χρόνια μετά, είναι τα πιο απομακρυσμένα από τη Γη αντικείμενα, που κατασκεύασε ο άνθρωπος.

Το Voyager 1 βρίσκεται σε απόσταση 10.5 δις μιλίων από τη Γη και σε περίπου 5 χρόνια αναμένεται να περάσει από τη φωτόσφαιρα, ένα αδιαφανές κέλυφος που δημιουργεί ο ήλιος γύρω από το ηλιακό σύστημα, και να εισέλθει στο διαστρικό διάστημα.

Daily Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια: