Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

Ο Πρωθυπουργός θέλει μια "ισχυρή" οικονομία πολεμώντας τους ελεύθερους επαγγελματίες!


Κλασσικό λάθος που έκαναν ανέκαθεν όλοι μας οι "ταλαντούχοι" πρωθυπουργοί, και υπουργοί οικονομικών
Όλοι τους πάντα πολεμούσαν με μανία τους ελεύθερους επαγγελματίες! Αλήθεια, πιστεύετε πως η κατεστραμμένη αυτή οικονομία μπορεί να στηριχθεί αποκλειστικά και μόνο στο δημόσιο, για αυτό και πολεμάτε την μοναδική πραγματική πηγή εσόδων αυτού του κράτους με κάθε δυνατό τρόπο;
Για αυτό βγάζετε τους εφοριακούς (δημόσιους υπάλληλους) να κυνηγάνε τον μικρομεσαίο ελεύθερό επαγγελματία όπως ο χάρος με το δρεπάνι το υποψήφιο θύμα του; Αυτό είναι το όραμα σας για την οικονομία; Κυνήγηστε τους τύπαδες με τις καγιέν και τις παράνομες πισίνες, αυτούς ναι! Συμφωνώ μαζί σας!
Αλλά τους άλλους, αυτούς που μόλις ξεκινούν κάτι δικό τους και τους βάζετε το μαχαίρι στο λαιμό " ω εσείς καλοί υπάλληλοι του κράτους", γιατί τους φέρνετε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας;
Βέβαια, σας ξέρω εγώ καλά... Σας έχω μάθει! Κοιτάτε τις παράνομες πισίνες από το Google Earth , και για να σας πει και κάνα μπράβο ο προυστάμενος-που στα διαλείμματα παίζετε μαζί τάβλι- ρίχνετε και κανένα πρόστιμο σε κάποιον φουκαρά, ενώ μόλις σας έχει λαδώσει ο "κύριος" με την καγιέν και τη πισίνα! Γιατί έτσι και σας πιάσει ο σεκιουριτάς ο φουσκωτός του μεγαλοεπιχειρηματία να κοιτάζετε από κοντά την πισίνα, και θα σας τουλουμιάσει στο ξύλο, και θα σας δώσει στο σκύλο να σας φάει, και στο τέλος θα σας ρίξει έτσι για πλάκα μέσα στη πισίνα και θα σας κατουρίσει κιόλας μαζί με το σκύλο του αφεντικού! Οπότε για το καλό σας εσείς τα περήφανα "λαγωνικά" τους ξετρυπώνετε με ασφάλεια από το Google Earth!
Εντάξει κύριε πρωθυπουργέ;
Ευχαριστημένος;
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: