Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία και οι πολεμικές ασκήσεις του ΝΑΤΟ (Briliant Ardent)

ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΞΟΤΙΣ

Η απαγόρευση αεροπορικών πτήσεων εξ αιτίας της ηφαιστειακής στάχτης ήταν μια συνωμοσία. Η απαγόρευση ίσχυε μέχρι τις 22.4.2010, μόνο για την διάρκεια των ασκήσεων Brilliant Ardent του ΝΑΤΟ - ασκήσεις για έναν επικείμενο πυρηνικό πόλεμο

του Εμμανουήλ Σαρίδη

Για την απαγόρευση αεροπορικών πτήσεων κατα την κηδεία του πολωνού Προέδρου Lech Kaczynski οι ηγέτες της Δύσεως ζήτησαν συγγνώμη. Μόνο η ρωσική ηγεσία δεν έλαβε υπ' όψιν την απαγόρευση αυτή και πήγε στην Πολωνία με αεροπλάνο, αγνώντας τα ψέματα της Μαφίας του Κεφαλαίου, στα οποία υπέκυψαν ακόμη και οι ΗΠΑ. Η ηφαιστειακή τέφρα ήταν ενα καθαρό παραμύθι - τα αεροπλάνα σε περίπτωση συγκεντώσεως τέφρας στον αέρα απλά την προσπερνούν, απο δίπλα.

Κλειστοί παρέμειναν λοιπόν μόνο αερολιμένες στο δυτικό μέρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μπορεί ένας επιβάτης αεροπορικών εταιρειών που δεν μπόρεσε να ταξιδέψει να θύμωσαι και να πηδούσε, όμως το χρήμα ειναι αυτό που κυβερνά τον κόσμο - και η μαφία των Rothschild είχε αποφασίσει να παραμείνουν τα αεροσκάφη στο έδαφος, για να μπορέσει να διεξαχθεί η άσκηση χωρίς εμπόδια κάνοντας μια πρόβα για επίθεση εναντίον του Ιράν.

Το μικρό ηφαίστειο στην Ισλανδία με την τέφρα που εκτόξευσε στον ορίζοντα δεν εμπόδισε σε καμμία περίπτωση την εναέρια κυκλοφορία. Η μεγάλη κυκλοφορία στρατιωτικών αεροπλάνων για την άσκηση του ΝΑΤΟ "Brilliant Ardent" χρειαζόταν έναν ουρανό χωρίς πολιτικά αεροπλάνα (για την ασκηση, που διευθύνονταν απο το Στρατηγείο του ΝΑΤΟ στην Σμύρνη, βλεπε και στο "Brillant Ardent").

Δεκάδες χιλιάδες επιβάτες που διανυκτέρευσαν σε αεροδρόμια, άκουσαν τα παραμύθια περι ηφαιστειακής στάχτης, ταλαιπωρήθηκαν, δεν μπορεσαν να φτάσουν στον προορισμό τους. Και λοιπόν; Για την ηγεσία του ΝΑΤΟ και τους πιο ψηλά ιστάμενους οι άνθρωποι γενικά δεν θεωρούνται σαν άνθρωποι, αλλά σαν ζώα (goyim). Για την απαγόρευση αεροπορικών πτήσεων την περασμένη εβδομάδα βλέπε και το άρθρο που δημοσίευσα εδω Die aktuelle Katastrophenmeldung vom üblichen Lügenverein. -μετάφραση του οποίου αποτελεί η προηγούμενη ανάρτηση "Ψέματα η "τέφρα" που σταμάτησε τις πτήσεις")

Όσο για την έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία, πολλοί υποστηρίζουν, ότι προκλήθηκε από τις εγκαταστάσεις HAARP βορειοδυτικά της Gakona στην Αλάσκα, που λειτουργούνται απο το University of Alaska, την US Air Force και το US Navy. Το σύστημα HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) αποτελεί μέρος ενός πολιτικού και στρατιωτικού προγράμματος για την έρευνα της ατμόσφαιρας (και ιδίως της ιονόσφαιρας) μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων υψηλης συχνότητας. Υποστηρίζεται, ότι υπάρχει μια στενή σχέση μεταξύ της λειτουργίας των εγκαταστάσεων HAARP και των καταστροφών που συμβαίνουν σε διάφορα μέρη του πλανήτη, όπως σεισμοί, πλημμύρες, διακοπές ηλεκτροδότησης και ηφαιστειακές εκρήξεις (και για να δούμε και που φτάνει το ελληνικό δαιμόνιο, εκτός Ελλάδος!, να αναφέρω, ότι το HAARP δημιουργήθηκε την δεκαετία του 80 απο τον Bernard Eastlund που χρησιμοποίησε όμως τις ιδέες του Νικολάου Χριστοφίλου, τις οποίες μάλιστα πατεντάρισε. Για όλα αυτά βλέπε στην http://de.wikipedia.org/wiki/HAARP).

Το τι πραγματικά συνέβη στην περιοχή του ηφαιστείου στην Ισλανδία, μπορείτε να δείτε και στις πολυ αποκαλυπτικές φωτογραφίες στο ακόλουθο Λινκ:

και να αντιληφθείτε τον συσχετισμό μεταξύ της εκρήξεως του ηφαιστείου και της ενεργοποίησης της μέσω ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων υψηλης συχνότητας απο τις εγκαταστάσεις HAARP.

Αν λοιπόν το Ισραήλ θέλει να γίνουν μεγάλες ασκήσεις για μια επικείμενη επίθεση εναντίον του Ιράν, τότε ζητάει απο τις ΗΠΑ να θέσουν σε λειτουργία την εγκατάσταση HAARP - και οι ΗΠΑ υπακούουν.

Πηγή: BERLIN_ATHEN

Δεν υπάρχουν σχόλια: