Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Φετίχ με τις κουρτίνες έχουν οι δεξιοί!!! Δεν εξηγείται αλλιώς


Μπορεί πριν λίγο ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου να εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην ΝΔ για ασυδοσία και πλιάτσικο κατά την περίοδο που διακυβέρνησε την χώρα, όμως πρέπει να αφουγκραστεί τα φετίχ και τις εμμονές κάποιων και πιο συγκεκριμένα των δεξιών! Στην ομιλία του ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι θα στείλει στον εισαγγελέα τους ενόχους του πλιάτσικου και κατήγγειλε «υπουργό της κυβέρνησης της ΝΔ ο οποίος δαπάνησε 28.000 ευρώ για κουρτίνες». Σιγά τ’ αυγά!!!
Ο δεξιός δήμαρχος Κομοτηνής Δημήτρης Κοτσάκης σύμφωνα με τον κωδικό του τελευταίου προϋπολογισμού που ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο … ξοδεύει 900.000 ευρώ για το πλύσιμο των κουρτινών και των γραφείων!!! Τι εμμονές με τις κουρτίνες αυτοί οι δεξιοί…
piazza


Απο ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: