Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΗΜΑΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΩΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ


Πολλοί άνθρωποι στο Μεσαίωνα, ιδιαίτερα γυναίκες, βρισκόταν κάτω από φοβερούς διωγμούς από τη καθολική και βυζαντινή Εκκλησία(Inquisition). Στις περισσότερες φορές κατέληγαν μετά από βασανιστήρια να δικαστούν σε θάνατο, πολλάκις να καούν ζώντας στο πύρ. Ξέρει ο αναγνώστης περί τι είδος άνθρωποι επρόκειτο και τι είδος "έγκλημα" έκαναν οι άνθρωποι αυτοί? Ας δούμε πρώτα το ρόλο των θρησκειών στη πυραμίδα της εξουσίας:

Τέτοιου είδους ανθρώπων υπάρχουν και σήμερα σε κάθε κράτος του κόσμου, μόνο που σήμερα οι γύρο συναθρωποί τους πρώτα τους αποφεύγουν σχεδόν όπως ο διάβολος το λιβάνι, στο επόμενο στάδιο τούς καταδικάζουν τρελούς και δαιμονικούς και στο τελευταίο στάδιο τους κλείνουν στο ψυχιατρείο.

Γιατί αυτό?

Διότι οι άνθρωποι στην Ελλάδα αναγκαστικά λειτουργούν και αντιδρούν βάση των προγραμμάτων που προγραμματίσθηκαν από μικρής ηλικίας, προερχόμενα από τους κόλπους της θρησκείας και της παιδείας, αγκυροβολημένα στο υποσυνείδητο, όπως αυτά είναι:

  • Επικοινωνία με πνευματικά φωτεινά όντα, μπορούν μόνο άτομα της εκκλησίας και μοναχοί από τα κελιά τους. Μόνο αυτοί βρίσκονται και είναι σε επαφή με την αλήθεια του θεού!
  • Ένας πιστός στον έξω κόσμο δεν μπορεί να επικοινωνεί με πνευματικά όντα διότι είναι, ήταν και θα είναι αμαρτωλός και αν το πράξει, σε κάθε περίπτωση βρίσκεται σε επαφή με δαίμονες και ποτέ με όντα του φωτός.
  • Δέν υπάρχει άλλο φωτεινό όν εκτός από τον Ιησού Χριστό και κανείς πιστός, εκτός της ορθόδοξης ιεραρχίας, δεν είναι άξιος να επικοινωνήσει μαζί του.
  • Ο έκαστος που επικοινωνεί με άλλους κόσμους και όντα βρίσκεται, κατά την ορθοδοξία, υπό κατάληψη σκοτεινών όντων ή δυνάμεων και επομένως πνευματικά άρρωστος, δαιμονισμένος, επικίνδυνος μή κολλήση τον "Ιό" και σε άλλους και πρέπει να απομονωθεί από τους υπολοίπους πιστούς.

Αυτά αγαπητοί αναγνώστες είναι βαθύς μεσαιωνικός σκοταδισμός.Δέν έχει αλλάξει τίποτε στοιχειώδεις από το μεσαίωνα έως τώρα στο μεταφυσικό τομέα τών δομών πίστεων.

¨Οπως βλέπεται στην εικόνα μία από τις ποιό δυνατές βάσης που έκτισαν οι ιλλουμινάτι την αυταπάτη τους, τη Μάτριξ, είναι οι θρησκείες. Μέσω των θρησκειών αφήνουν οι άνθρωποι τον εαυτό τους παν εύκολα να ελέγχοντε υποσεινήδητα απο άλλες δυνάμεις. Αντιθέτως υπερασπίζουν με λύσσα τα αυτά προγράμματα νομίζωντας ότι είναι ορθά και θεικά. Στά νάνο-τσιπ αντιδρούμε, στα προγράμματα του υποσεινήδητου που έρχονται απο όλους τους τομείς της ζωής, όχι. Πίσω από όλα κρύβεται ο φόβος. Ο φόβος της Μάτριξ, μη τυχόν μάθει ο άνθρωπος ποιος πραγματικά είναι τότε το ολόγραμμα της θα καταρεύσει ευθύς και μαζί της και οι ιλλουμινάτι ώς γεννήματα και τέκνα τών αφεντικών τους, των ερπετοειδή νεφελίμ.

Δύο παραδείγματα από τη καθημερινότητα:

Πρώτο: Δύο αδέλφια, και οι δύο επιστήμονες, σε ένα ελληνικό χωριό ξυλοκοπούν τη μητέρα τους. Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και κατόπιν συνεννόησης, κλείνουν τη μητέρα τους στο ψυχιατρείο.

Δεύτερο: Πές σέ έναν τυχαίο Έλληνα στο δρόμο ότι επικοινωνείς με πνευματικά φωτεινά όντα. Σε κλάσματα δευτερολέπτου θα σε κοιτάξει στραβά και θά σου πεί ότι τα όντα που παρουσιάζονται πρέπει να είναι οπωσδήποτε δαίμονες. Δυστυχώς έτσι έχουν προγραμματίσει τον Έλληνα, οι πρίγκιπες του Σκότους. Η ίδια η ερώτησε σε ινδιάνους της αμερικής θά σου απαντούσαν με κατανόηση ότι αυτό είναι αυτονόητο και αναγκαία πράξη για τον άνθρωπο διότι είναι η σύνδεση μας με τη πηγή.

Τι ήταν το "κακό" λοιπόν που έκανε η μητέρα αυτή στο πρώτο παράδειγμα. Υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι σε όλο το πλανήτη, που γεννιούνται με ιδιαίτερες θεικές ικανότητες, αυτές της ενόρασης, διόρασης και το άνοιγμα του τρίτου ματιού. Για τη θρησκεία μας αυτές οι θεικές ικανότητες ειναι σατανικές, γιαυτό μετά τη γέννηση μας σφραγίζεται άρρον άρρον το τρίτο μάτι μας για να μην ανοίξει ποτέ στη πάροδο της ζωής μας. Σε όλες τις εποχές υπήρξαν άνθρωποι με αυτά τα χαρίσματα, όπως για παράδειγμα ο Πυθαγόρας, ο Πλάτων, ο Σωκράτης, ο Ορφέας, ο Ιησούς Χριστός κ.ο.κ. Μάλιστα ο Σωκράτης προφήτεψε τη νίκη(την είδε σε ενόραση) των Αθηναίων μία μέρα πριν τη μάχη στη Ποτίδαια της Χαλκιδικής αφού πήρε ο ίδιος μέρος και αφού πρώτα είχε επικοινωνία το δαιμόνιο του(η ψυχή του στα αρχαία ελληνικά) με τα όντα του φωτός στα εσωσύμπαντα.

Τί κοινό λοιπόν έχουν όλοι αυτοί οι γίγαντες του ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ και της ΑΓΑΠΗΣ?

Η απάντηση είναι ότι όλοι τους επικοινωνούσαν με τη πηγή, την αληθινή πατρίδα τους, τις εσωδιαστάσεις του φωτός και ΖΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ. Ήταν παράδειγμα για όλους τους ανθρώπους και κανείς από αυτούς δεν δίδαξε ότι ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ, ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ, ΣΕ ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΤΙΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ, ΠΟΙΟ ΚΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΜΑΤΙΟ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΣ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. Αυτό σημαίνει για έκαστο άνθρωπο στη γη ότι μπορεί να έχει πρόσβαση στη πατρίδα του που την εγκατέλειψε για μικρό διάστημα, τούς κόσμους του φωτός από εκει που ήλθε και εκτός αυτού μπορεί να έχει και πρόσβαση και σε άλλα γήινα ζωικά Βασίλεια που ζούν παράλληλα με το άνθρωπο όπως τα ντέβας, Έλβας κ.α. αφανείς πρός το παρόν για μας διότι βρίσκονται σε υψηλότερο κραδασμό. Δεν θα αργήσει πολύ και αυτοί οι κόσμοι θά γίνουν ορατοί σε όλους μας, μην ξεχνούμε ότι μπαίνουμε με ταχύτητα στη 4. και 5. διάσταση.

Ημαστε ΠΟΛΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΑΚΑ ΟΝΤΑ. Πώς μπορούμε κάτι που είμαστε να το αρνούμαστε επίμονα?

Τά άνωθεν λέγοντα έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση με τη Μάτριξ που ζούμε και αυτά είναι τα προγράμματα της έκαστης θρησκείας αλλά και της ιατρικής. Ολοι τους προσπαθούν να αποκρύψουν μία ΦΟΒΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ότι ο άνθρωπος ειναι

ΑΓΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΑΓΑΠΗ

ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: