Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Μέγα το μυστήριο στο Δία. Εξαφανίστηκε μια ζώνη!

Χάθηκε η SEB-South Equatorial Belt-Νότια Ησημερινή Ζώνη στον πλανήτη Δία. "Αυτό είναι ένα μεγάλο γεγονός", δήλωσε ο ειδικός της NASΑ Glenn Orton. Βλέπουμε στη φωτογραφία του Αυγούστου 2009 τις δυο γνωστές νεφώδεις ζώνες, ενώ στη φωτογραφία του Μαϊου 2010 εμφανίζεται μόνο η Βόρεια Ησημερινή Ζώνη. Οι επιστήμονες μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουν κάποια εξήγηση για το φαινόμενο και η πρώτη προσπάθεια προσέγγισης είναι, ότι όπως στη Γη εμφανίζονται νέφη σε μεγάλα ύψη από σταγονίδια νερού, προφανώς κάποια ανεξήγητη νέφωση από σταγωνίδια αμμωνίας περικυκλώνουν τη Νότια Ζώνη του μεγαλύτερου πλανήτη του Ηλακού συστήματος. Βέβαια, η εξασθένηση της Νότιας Ζώνης είχε παρατηρηθεί αρκετό καιρό πριν, αλλά όχι η πλήρης εξαφάνιση. Βέβαια, στην πολύ καλή φωτογραφία του Αυστραλού ερασιτέχνη αστρονόμου Anthony Wesley, που κάνει το γύρο του κόσμου και χρησιμοποιεί η NASA για να μιλήσει για το φαινόμενο, βλέπουμε, έστω αχνά να υπάρχει η νότια ζώνη, που σημαίνει ή ότι αδυνατίζει συνεχώς μέχρι απόλυτης εξαφάνισης ή κάτι από επάνω από τη νεφώδη ζώνη εμποδίζει να φανεί καθαρά, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια. Το πλάτος τη ζώνης είναι δυο φορές η διάμετρος της Γης και 20 περίπου φορές η έκτασή της.

Είναι μυστήριο και περιμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξή του.


Jupiter Loses a Stripe (Before and After, 568px)

Δεν υπάρχουν σχόλια: