Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Οι παρακρατικοί ξεκίνησαν τη “δουλειά” τους.

http://img.pathfinder.gr/Media/i/4/4013/9530.jpgΔιαβάστε το αστυνομικό δελτίο από τις χθεσινές προβοκάτσιες: Εννέα άτομα οδηγούνται σήμερα στον Εισαγγελέα για τα επεισόδια που σημειώθηκαν χθες, κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων – πορειών για την Εργατική Πρωτομαγιά, στο κέντρο της Αθήνας.

Οπως έγινε γνωστό απο την αστυνομία, συνολικά προσήχθησαν 27 άτομα, απο τα οποία τρεις Ελληνες συνελήφθησαν για επίθεση και εξύβριση σε βάρος αστυνομικών, ενώ ένας… Ελληνας και πέντε αλλοδαποί (4 παλαιστίνιοι και ένας ρουμάνος) συνελήφθησαν για κλοπή απο κατάστημα.

Και ρωτάμε: ΠΟΙΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ βρε καθάρματα; Ποιοί “παλαιστίνιοι” βρε παρακρατικοί συκοφάντες; Το κάθε απόβρασμα τσιράκι των δουλεμπόρων που παίρνει πλαστά χαρτιά “Παλαιστινίου” για να αποφεύγει την απέλαση;

Όσο “Παλαιστίνιος” ή “Ιρακινός” ήταν το λαμόγιο με το Κοράνι. Όσο “Αφγανός” ήταν ο βιαστής ανηλίκων της Νίκαιας.

Όπως ακριβώς είχαμε περιγράψει μήνες πριν, το κράτος επιστρατεύει το άθλιο παρακράτος των νεοφασιστών (πιστό και ορκισμένο στη “Νέα Διακυβέρνηση”) για να συκοφαντήσει και να αμαυρώσει τις λαϊκές κινητοποιήσεις. Όλοι βαφτισμένοι από τους δουλεμπορικούς διαύλους της Εργενεκόν και του Πακιστανικού φασισμού που στηρίζει κάθε βήμα του φασιστικού “ΠΑΣΟΚ”.

Πάλι όμως είστε ένα βήμα πίσω “σύντροφοι”. Όταν οι πραγματικές κινητοποιήσεις ξεκινήσουν, να είστε σίγουροι ότι θα δείτε το παράδειγμα της Αργεντινής πολλαπλασιασμένο. Κάθε κουκούλα θα ξεριζώνεται μαζί με το κεφάλι. Κάθε παρακρατική “κοτσίδα”, μαζί με το σκαλπ.

Αφήστε λοιπόν τα παραμύθια και αρχίστε να κλείνετε “θέσεις”। Όσοι προλάβετε.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: