Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Συγχαρητήρια κ. Δημαρά


Ο λαός θα το θυμάται...!
Με ανακοίνωσή του ο βουλευτής Γιάννης Δημαράς εξηγεί γιατί ψήφισε «παρών» στο νομοσχέδιο, καθώς όπως επισημαίνει, ο Κανονισμός της Βουλής δεν δίνει τη δυνατότητα σε κανέναν εκ των βουλευτών να αιτιολογήσει την ψήφο του.
«Δηλώνω παρών στις γενεές των συγγενών αλλά και των άλλων συν-Ελλήνων, που έχουν την ίδια κοινωνική καταγωγή με μένα. Δηλώνω παρών στη μάνα μου και τον πατέρα μου, που με γέννησαν και με μεγάλωσαν αγωνιζόμενοι κάθε μέρα και νύχτα για να υπερασπιστώ την αξιοπρέπεια, την τιμή και το δικαίωμα των απλών ανθρώπων στη ζωή…» αναφέρει μεταξύ άλλων.
Δηλώνει εξάλλου την πίστη του ότι η Ιστορία δεν γράφεται μόνο με τις σοφίες των τεχνοκρατών, αλλά πρωτίστως με το συναίσθημα, τον ηρωισμό και την αυτοθυσία των απλών ανθρώπων.
«Εκτιμώ ότι, αυτή την κρίσιμη στιγμή για την χώρα μας, η ανάγκη διαφύλαξης του αγαθού της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας υπαγορεύει πρωτίστως άμεση κάθαρση του πολιτικού συστήματος και αυτών που το συνθέτουν…».
Ο Γ. Δημαράς καταλήγει με την πρόταση όσοι εκ του νόμου υποχρεούνται (εντός και εκτός Βουλής) να καταθέτουν «πόθεν έσχες», αυτό να διερευνηθεί επισταμένως σε βάθος 25ετίας και τα όποια περιουσιακά αποκτήματα δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, να αποδίδονται με δήμευση στο Δημόσιο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: