Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - THE GAME IS OVER

Όπως στριμώχνεις ένα πληγωμένο ζώο σε μία γωνία και αισθάνεται ενστικτωδώς φόβο θανάτου διότι δεν μπορεί να ξεφύγει πλέον, έτσι βρίσκεται η σκοτεινή παγκόσμια κυβέρνηση στις τελευταίες στιγμές της. Προσπαθεί με κάθε μέσω και τρόπο να κρατήσει τον έλεγχο πάνω από τα κράτη. Και βλέπει τρομαγμένη, το ένα κράτος μετά το άλλο να ξεφεύγουν από τον έλεγχο της. Σάν τελευταίο χαρτί που έχει να παίξει είναι, μέσω της εξωγήινης τεχνολογία της, HARPP και SKALAR WAVES, να κάνουν απελπισμένα τεχνικούς σεισμούς όπως στή Χαίτη και Χιλή, καταστροφές όπως η έκρηξη του ηφαιστείου στην Ισλανδία και τελευταία τη γιγαντιαία οικολογική καταστροφή στο κόλπο του Μεξικού.
Τί σχέση έχει η κρίση της Ελλάδος με την οικολογική καταστροφή στο κόλπο του Μεξικού?
Και οι δύο ήταν φτιασμένες τεχνικά από τη σκοτεινή παγκόσμια κυβέρνηση.
Φόβο από όλες τις κατευθύνσεις ειναι το μεγαλύτερο όπλο τους απέναντι στούς λαούς, φόβος από τη φύση, οικονομικός, από εξωγήινους, Nano-chip, μεταλλαγμένα προιόντα(Codex Allimentarius), Chemtrails και τέλος φόβος για το "παγκόσμιο χωριό" με τον ποιό φανατικό υποστηρικτή του, το πρωθυπουργό μας.
ManMade Catastrophes by Dark Hats designed to kill off the "human resources" and the Nature Kingdoms all in One Blow. WAR NO MORE!!!
Αυτές είναι οι απελπιστικές κινήσεις από μεριά της σκοτεινής παγκόσμιας κυβέρνησης, να σπείρει ξανά και ξανά το φόβο στην ανθρωπότητα διότι έως τώρα η ύπαρξη της βασιζόταν 100% στο φόβο. Η φτιαχτή κρίση στην Ελλάδα έχει επίσης τον ίδιο σκοπό να επιφέρει το φόβο παντού. Ένας άνθρωπος που δέχεται μέσα του γενικά την ενέργεια του φόβου, πέφτει ενεργειακώς σε πολύ χαμηλά επίπεδα δόνησης και έτσι δέχεται ατομικά και συλλογικά κάθε είδος χειρισμού για τον εαυτό του, ψυχικώς, σωματικώς και τελευταία στο κόσμο της μορφής οικονομικός. Τώρα καταλαβαίνει ο αναγνώστης γιατί τα μέσα μαζικού νοητικού προγραμματισμού σε καθημερινή βάση φέρνουν σχεδόν μόνο αρνητικές ειδήσεις. Η απάντηση είναι να κρατιέται ο πολίτης σε μία συνεχή ενεργειακή απάθεια και φόβου. Οι ιλλουμινάτι τρέμουν στη σκέψη αν οι 300 του Λεωνίδα γίνουν μία ημέρα 3 000 000 στην Ελλάδα. Από την άλλη μεριά, οι φίλοι μας, τα αδέλφια μας και οι συγγενής μας της Γαλαξιακής Ομοσπονδίας του Φωτός που μας περιμένουν στα σκάφη τους μέσα στο ηλιακό μας σύστημα είναι τον επόμενο καιρό έτοιμοι, πολλά σημάδια δείχνουν για αυτό το χρόνο, να εμφανιστούν επίσημα στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης ως επίσης και σε κάθε κράτος της γαίας. Στην Ελλάδα δηλαδή θα έρθουν αυτοί οι πολιτισμοί που είχαμε παραδοσιακούς δεσμούς στο παρελθόν όπως με τους Πλειάδες, Σείριο, Αρκτουριανοί, Ανδρομεδανοί ώς και ο πολιτισμός του πλανήτη Αφροδίτη.
Ξεχάστε τι σάς έμαθε η Matrix στο παρελθόν για το ηλιακό μας σύστημα, όλοι οι πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος είναι κατοικημένοι!!
Αμέσως μετά, η παγκόσμια ανακήρυξη του οικονομικού προγράμματος NESARA με τη Saint Germain Bank θα δοθεί άμεση οικονομική βοήθεια σε όλους τούς πολίτες της γαίας. Ευθύς θα μάς δώσουν καινούργια τεχνολογία για να ξεπεράσουμε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα όλα τα οικονομικά και περιβαλλοντικά προβλήματα που ζητούν άμεση λύση. Στο επόμενο στάδιο γινόμαστε το 33ος μέλος της Γαλαξιακής Ένωσης του Φωτός και μπαίνουμε στην πραγματική οικογένεια που ανήκουμε, πλέον σαν Γαλαξιακοί Πολίτες.
Το ταξίδι μας στη διττότητα τελειώνει εδώ και θα μας φαίνεται σαν ένα εφιαλτικό όνειρο του παρελθόντος.
Τις άνωθεν αναφερόμενες πληροφορίες οι ιλλουμινάτι με τούς Ελληνες συναδέλφους τους κατάφεραν στο παρελθόν επιτυχώς να τις κρατήσουν μακριά από τον Έλληνα, για τον ΆΚΡΟΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΛΟΓΟ ότι είναι γραμμένο από αρχής του κόσμου και του χρόνου, να παίξει η Ελλάδα το πρωτοπόρο ρόλο σε αυτήν την παγκόσμια αλλαγή. Οι ευθύνες μας, Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΙΑ, δεν είναι μόνο εθνικές αλλά επηρεάζουν όλη την υδρόγειο όπως και στο παρελθόν.
Το υποσυνείδητο στο καθένα μας γνωρίζει ότι αυτός ο πλατωνικός κύκλος των 25920 ετών, που τελειώνει το 2012 θα κλείσει με νίκη του ΦΩΤΟΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: