Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Η ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ ΔΝΤ!


Διάβασα πρόσφατη έρευνα του ΔΝΤ η οποία έχει χρηματοδοτηθεί μεταξύ άλλων και από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή από την οποία προκύπτει ότι το ΔΝΤ δουλεύει για τους πλανητάρχες (πολυεθνικές αιχμής και τραπεζικούς κολοσσούς όπου γης), και για να μη σας κουράζω η στρατηγική που χρησιμοποιεί και θα εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί (όσο την βρίσκει ανταποδοτική) είναι τριαξονική:

Άξονας 1: Εσκεμμένη απορρύθμιση των υγιών κρατικών οικονομιών.
Άξονας 2: Υπαγωγή των πάντων στο ιδιωτικό παγκόσμιο κεφάλαιο.
Άξονας 3: Συνεχή συγκέντρωση της γνώσης (αιχμής) στους ελάχιστους που δουλεύουν για τους πολυεθνικούς και παγκόσμιους τραπεζικούς κολοσσούς.


Ένας από τους τρόπους που χρησιμοποιείται κατά κόρο τα τελευταία ιδίως χρόνια για την επίτευξη των σκοπών αυτών είναι η προπαγάνδα άλλοτε για ενημέρωση για "επενδυτικές ευκαιρίες", άλλοτε για την ανάγκη για "ευρύτερη δυνατή συναίνεση", άλλοτε ως συστράτευση για τη σωτηρία του πλανήτη μέσω της "Κλιματικής Συνθήκης", άλλοτε για σύγκλιση με τους όρους της Λισσαβώνας, κ.ο.κ.

Είναι απίστευτο το πόσο πολύ δουλεύουν συνεχώς με παγκόσμιες συνεχείς τηλεδιασκέψεις, συνεχή reports, και εκ νέου διασκέψεις ώστε να προσεταιρίζονται όλους τους ηγέτες και τις κυβερνήσεις στο "κοσμοσωτήριο έργο τους". Για παράδειγμα, μόνο για την Κλιματική Συνθήκη διαβουλεύονται εντατικά κάθε βδομάδα με feedbacks από τις κατά τόπους κυβερνήσεις και πάει λέγοντας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ερευνητές τονίζουν ότι η τριαξονική στρατηγική αυτή έχει αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική για την επίτευξη των στόχων της Λισσαβώνας! Δεν μπορώ να σας αναφέρω για ποια έρευνα πρόκειται, αφού όλες οι έρευνες του ΔΝΤ τουλάχιστον έχουν προειδοποίηση στην πρώτη σελίδα η οποία απαγορεύει να αναφέρουμε ότι οι έρευνες αυτές αντιπροσωπεύουν απόψεις του ΔΝΤ. Τώρα κατά πόσο δεν αντιπροσωπεύουν απόψεις του ΔΝΤ από την στιγμή που προέρχονται από αυτό και χρηματοδοτούνται από αυτό και τους εταίρους του, αυτό είναι άλλη ιστορία.

Ρε σε τι "αγγελικό" κόσμο πάμε, τρομάρα μας!

Πηγή

http://www-voulgari.blogspot.com/2010/05/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: