Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Η Επανάσταση αρχίζει...!


Γράφει ο Πυθαγόρας
ΕΛΛΑΣ 2010: Το χρονικό μιας προδιαγεγραμμένης επανάστασης

Ασφαλώς ο καθένας μας αναρωτιέται " Αυτή η αγανάκτηση μέσα στην κοινωνία , θα οδηγήσει τελικά σε εξέγερση ή θα ατονήσει ; " . Νομίζω πώς γνωρίζω την απάντηση που θα πρέπει να δώσει ο καθένας μας : "Αν ΕΓΩ καθήσω ήσυχος στο σπιτάκι μου , η εξέγερση δεν θα γίνει και η Νέα Τάξη θα νικήσει " .
Επιχειρώ να γράψω το χρονικό της ( επερχόμενης ) λαϊκής έκρηξης για να βοηθήσω τον ιστορικό του μέλλοντος . Τα καθεστωτικά βοθροκάναλα παραποιούν ή αποκρύπτουν τα γεγονότα . Αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ και πηγές του διαδικτύου ή πληροφορίες που ταξιδεύουν απο στόμα σε στόμα . Εάν βρείτε λάθη σε όσα γράφω υποδείξτε τα . Εάν γνωρίζετε γεγονότα που αγνοώ , γνωστοποιήστε τα .
Μετά την εγκατάσταση της δήθεν δημοκρατίας ( το 1974 ) αρχίζει η τελευταία φάση παρακμής του νεοελληνικού κρατιδίου . Αργή και δυσδιάκριτη στην αρχή , επιταχυνόμενη με την πάροδο του χρόνου . Παραθέτω έναν κατάλογο των πράξεων των κηφήνων που έχουν προσβάλλει βάναυσα την νοημοσύνη μας . Ακόμη και για ένα απο αυτά θα είχαν κρεμαστεί σε μία ευνομούμενη χώρα :
1) Σκάνδαλο Κοσκωτά ( γύρω στο 1989 )
2) Φιάσκο στα Ίμια
3) Φιάσκο Οτσαλάν
4) Παράλυση της χώρας απο κλείσιμο της Εθνικής Οδού απο τα τρακτέρ ( κινητοποιήσεις αγροτών )
5) Παράλυση της χώρας απο κλείσιμο της Εθνικής απο τις νταλίκες ( κινητοποιήσεις φορτηγατζήδων )
6) Μεγάλες μαθητικές κινητοποιήσεις όταν ήταν υπουργός παιδείας ο Αρσένης
7) Σκάνδαλο Χρηματιστηρίου ( 1999 )
8) Σκάνδαλο Ζαχόπουλου
9) Σκάνδαλο SIEMENS
10 ) Κάψιμο ( κάθε χρόνο ! ) του Πολυτεχνείου απο "άγνωστους" κουκουλοφόρους .
11) Το βιβλίο της Ρεπούση
12) Η κατάργηση του αυτοδιοίκητου της Δικαιοσύνης ( Ιούλιος 2008 )
13) Σκάνδαλο ύποπτου πλουτισμού Βουλγαράκη
14) Σκάνδαλο Βατοπαιδίου ( Φθινόπωρο 2008 )
15) Διεθνής οικονομική κρίση ( Φθινόπωρο 2008 )
16) Κάψιμο των μεγάλων πόλεων απο κουκουλοφόρους ( έπειτα απο φόνο 15 χρονου απο αστυνομικό τον Δεκέμβριο του 2008 )
17 ) Κατάρρευση του συστήματος Υγείας στις αρχές του 2009
18 ) Αμερικανικά φαινόμενα στο ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα : ένοπλος μαθητής εκ Ρωσίας πυροβόλησε συμμαθητές του και μετά αυτοκτόνησε ( Απρίλιος 2009 )
19 ) Έξαρση εγκληματικότητας και εισβολής μεταναστών την άνοιξη του 2009 .
20) Χρεωμένος στραγγάλισε τη γυναίκα του , προσπάθησε να κάνει το ίδιο με τα παιδιά του και μετά αυτοκτόνησε . Αδελφός , εγγυητής δανείου , πυροβόλησε την αδελφή του και μετά αυτοκτόνησε . ( ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ESPRESSO 29-4-2009 ) . Άνεργος σκότωσε τη γυναίκα του και πήδηξε μαζί με τα παιδιά του απο το παράθυρο ( ALPHA 19-5-2009 ) .
21 ) Στις ευρωεκλογές Ιουνίου 2009 η αποχή μαζί με άκυρα - λευκά , έφθασε το 48,7 % . Τα δύο πρώτα κόμματα μαζί πήραν 36,27 % των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων .
Στο τέλος του 2009 ο Καραμανλής λιποτακτεί έντρομος απο την εξουσία και αφήνει τον Παπανδρέου να βγάλει το φίδι απο την τρύπα . Η λαϊκή αντίδραση ενάντια στα τρωκτικά διογκώνεται μέρα με τη μέρα .
Ένα είναι σίγουρο : Αν ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ τους τη χαρίσουμε , θα είμαστε ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΜΑΣ !
Τέλος 2009 - αρχές 2010 :
Στην Σπάρτη Έλληνες έκαψαν κτίριο που στέγαζε μετανάστες διότι κάποιοι ένοικοι αποπειράθηκαν να βιάσουν μια Ελληνίδα
Μάρτιος 2010 : Όταν συζητιόταν το νομοσχέδιο για τα πολιτικά δικαιώματα στους μετανάστες , 3000 άτομα έξω απο τη Βουλή κρέμασαν θηλιές σε ένα δένδρο και γιουχάϊσαν τον Θεόδωρο Πάγκαλο .
25-3-2010 : Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου εκφωνεί ο ίδιος έναν πύρινο λόγο ( σαν πανηγυρικό της ημέρας ) κατά των διεφθαρμένων πολιτικών .
25-3-2010 : Στους δρόμους της Καβάλας εμφανίζονται φυλλάδια με χλευαστικό περιεχόμενο κατά του Πάγκαλου που επισκέπτεται την πόλη σαν αντιπρόσωπος της κυβέρνησης για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου .
25-3-2010 : Άγημα πεζοναυτών που παρελαύνει στην Αθήνα φωνάζει συνθήματα κατά των μεταναστών . Τίθεται σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής .
Τέλος Μαρτίου 2010 : Η εγκληματικότητα εκτοξεύεται στα ύψη . Οι ληστές πυροβολούν άνευ δισταγμού . Βόμβα κοντά σε κάδο απορριμάτων σκοτώνει 15χρονο Αφγανό ( προβοκάτσια της κυβέρνησης ; ) . Φιλομεταναστευτική υστερία της κυβέρνησης και των ΜΜΕ . Η σύζυγος του πρωθυπουργού επισκέπτεται την μητέρα του 15χρονου . Ο ταταρομογγόλος πατέρας του 15χρονου εμφανίζεται στα κανάλια φωνάζοντας " Τάνατος στις τρομοκράτις" . Περιέργως ξεχνά να ζητήσει θανατική ποινή για όσους τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει το Αφγανιστάν . Τέλος Μαρτίου 2010 : Παιδάκι πεθαίνει επειδή σε ολόκληρη τη Δυτική Μακεδονία δεν υπάρχει ένας παιδίατρος σε κρατικό νοσοκομείο .
Αρχές Απριλίου 2010 : Γελοίος υπουργίσκος δεσμεύει ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ασθενοφόρο της Βέροιας για να τον μεταφέρει στην Αθήνα . Προφανώς δεν τόλμησε να νοσηλευθεί σε νοσοκομείο κοινών θνητών . Στα κανάλια λένε οτι ο υπουργίσκος ΟΔΗΓΗΣΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ το αυτοκίνητό του έως την Αθήνα !
Τέλη Απριλίου 2010 : Με άνωθεν ( πόσο άνωθεν ; ) εντολή , η Αστυνομία κατάσχει τα μηχανήματα του ραδιοσταθμού ΝΕΑΠΟΛΙΣ ΡΑΔΙΟ της Καβάλας δήθεν μετά απο "ανώνυμη" καταγγελία πολίτη !!! . Το ΡΑΔΙΟ ΝΕΑΠΟΛΙΣ είναι ο μόνος σταθμός της Καβάλας που κάνει "καυτές" εκπομπές περί πολιτικής. Οι πολιτικάντηδες αρχίζουν να πανικοβάλλονται .
1-5-2010 : Ο Κακλαμάνης ( του ΠΑΣΟΚ ) καταδιώκεται απο οργισμένους πολίτες και κρύβεται σε τουαλέτ τα καφενείου για να γλυτώσει !
2-5-2010 : Εμφανίζεται δημοσκόπηση σε εφημερίδα που λέει :
Το 51% του λαού λέει "ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ !"
Φυσικά έχουμε κάθε δικαίωμα να υποψιαζόμαστε οτι το γκάλοπ είναι παραποιημένο και το ποσοστό είναι πολύ υψηλότερο .
2-5-2010 : Κυκλοφόρησε ανακοίνωση της ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ που μεταξύ άλλων λέει :
ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ.
Ο Παπανδρέου και ο «Τούρκογλου» , απαγόρευσαν στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία να πετάει στην Ελληνικό Εναέριο Χώρο, και να αναχαιτίζει τα τουρκικά μαχητικά. Καταργούν τις Σχολές Ευελπίδων, Δοκίμων και Ικάρων και φτιάχνουν , «Στρατιωτικό Πανεπιστήμιο»(ΣΥΡΙΖΟΛΑΠΑΔΩΝ) ! Αποφάσισαν, Τουρκοι, Αλβανοί , και Πακιστανοί, να γίνονται αξιωματικοί των Ελληνικών ( ; ) Ενόπλων Δυνάμεων, κόβουν τους μισθούς των αξιωματικών και απαλλοτριώνουν παράνομα την περιουσία του ΠΝ, για να χτίσουν Τζαμί για τους Σιΐτες.
Απέναντι σε αυτές τις εξελίξεις αξιωματικοί όλων των κλάδων αντιστεκόμενοι στην υπονόμευση της εθνικής ασφάλειας και τη διάλυση της εθνικής άμυνας της χώρας, θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα , 3 Μαϊου, στις 16:00 το απόγευμα έξω από το σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι, στην πρώτη διακλαδική εκδήλωση διαμαρτυρίας। Λοχαγοί, ταγματάρχες, πλωτάρχες, σμηναγοί , θα συγκεντρωθούν φορώντας κανονικά τις στολές τους , ενωμένοι, - όπως θα πολεμούσαν τον εξωτερικό εχθρό - σε μία σιωπηλή, αλλά και ταυτοχρόνως βροντερή διαμαρτυρία.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: