Δεν αξίζει να κλάψεις για κανέναν...
όσοι αξίζουν τα δάκρυά σου,
δεν θα σε κάνουν ποτέ να κλάψεις...
Αυτοί που μας πληγώνουν,
ποτέ δεν ήταν δικοί μας και όμοιοί μας...


"Ό,τι είμαστε είναι αποτέλεσμα του τι σκεφτόμαστε"

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους."

"Κανείς δεν είναι πιο υποδουλωμένος από εκείνους που εσφαλμένα πιστεύουν πως είναι ελεύθεροι"

Φιλοι μου ο σημερινός εχθρός μας είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδατε κάτι που σας άγγιξε , κάτι που το θεωρείτε σωστό, ΜΟΙΡΆΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύευτε οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένετε απαθείς. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Έτοιμη να εκραγεί η ανατολική Μεσόγειος




  • Για εξέγερση όλων των μουσουλμάνων εναντίον Ισραηλινών πρεσβειών καλεί η Χαμάς
  • Τουρκία: Το Ισραήλ θα υποστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του
  • Τούρκοι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη
  • Διεκόπη η Ελληνοισραηλινή άσκηση
  • Κρύβονται στο Indymedia τώρα που το Ισραήλ δολοφονεί ακτιβιστές
Τουλάχιστον δέκα είναι οι νεκροί από την επίθεση ισραηλινών καταδρομέων στα πλοία της διεθνούς νηοπομπής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το ισραηλινό ιδιωτικό δίκτυο τηλεόρασης 10, σύμφωνα με δημοσίευμα του ΑΠΕ.
Άνδρες των ομάδων καταδρομών του ισραηλινού ναυτικού επιχείρησαν να κάνουν νηοψία σε ένα από τα καράβια του στολίσκου, αλλά δέχτηκαν επίθεση με λοστούς, μαχαίρια και τσεκούρια από ορισμένα μέλη των αποστολών του διεθνούς στολίσκου, με αποτέλεσμα να ανοίξουν πυρ σύμφωνα το ίδιο δίκτυο.
Το ίδιο δίκτυο δεν προσδιορίζει εάν μεταξύ των νεκρών και των τραυματιών περιλαμβάνονται και ισραηλινοί στρατιώτες, ωστόσο από άλλες πηγές αναφέρεται ότι υπάρχουν και σοβαρά τραυματισμένοι Ισραηλινοί.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, οι νεκροί φτάνουν τους 16, ενώ οι τραυματίες τους 50. Το γερμανικό Spiegel μεταδίδει ότι ανάμεσα στους νεκρούς περιλαμβάνονταν και Τούρκοι ένοπλοι που φέρονταν προετοιμασμένοι να κάνουν χρήση βίας αν δέχονταν πρόσκληση να παραδοθούν, όπως και έγινε.
Το αποτέλεσμα ήταν οι ισραηλινές δυνάμεις υπό

αυτές τις συνθήκες να ανοίξουν πυρ ως αυτοάμυνα, όπως φαίνεται και από το ανωτέρω βίντεο.
To ισραηλινό υπουργείο Άμυνας επιβεβαιώνει 2 νεκρούς και 30 τραυματίες. Σύμφωνα με το Al Jazeera, οι τραυματίες διακομίσθησαν με ελικόπτερα σε νοσκομεία στην Χάιφα.
Τα πλοία που δέχθηκαν τις νηοψίες θα ρυμουλκηθούν στην Χάιφα, όπου θα ελεγχθούν.
Ισραηλινοί πεζοναύτες σήμερα τα ξημερώματα επί ισραηλινού σκάφους. (C) DPA
Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος εκατοντάδες Ισραηλινοί καταδρομείς με ταχύπλοα και ελικόπτερα.
Οι ισραηλινές αρχές είχαν προτείνει στους ακτιβιστές να παραλάβουν το φορτίο σε ισραηλινό λιμάνοι και να το παραδώσουν οι ίδιοι στους Παλαιστήνιους στην Γάζα, ώστε να εξασφαλιστεί ότι δεν θα πέσει στα χέρια της Χαμάς, πλην όμως οι ακτιβιστές επέμεναν να το παραδώσουν οι ίδιοι.
Για εξέγερση όλων των μουσουλμάνων εναντίον Ισραηλινών πρεσβειών καλεί η Χαμάς
Η ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς κάλεσε σήμερα τους Άραβες και τους μουσουλμάνους σε "εξέγερση" μπροστά στις πρεσβείες του Ισραήλ σε όλο τον κόσμο, ύστερα από την επιδρομή των ισραηλινών κομμάντος κατά του διεθνούς στολίσκου που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια προς τη Γάζα.
"Καλούμε όλους τους Άραβες και τους μουσουλμάνους να εξεγερθούν μπροστά στις σιωνιστικές πρεσβείες σε όλο τον κόσμο" δήλωσε ο εκπρόσωπος της Χαμάς στη Γάζα, Σαμί Αμπού Ζούχρι.
Από την πλευρά του, ο ηγέτης της Χαμάς στη Γάζα Ισμαήλ Χανίγιε κατήγγειλε με ανακοίνωσή του τη "βάρβαρη επίθεση" εναντίον του διεθνούς στολίσκου και κάλεσε τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών να προστατεύσει τους φιλοπαλαιστίνιους ακτιβιστές που επέβαιναν στα πλοία.
Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, τουλάχιστον δέκα από τους επιβαίνοντες στα πλοία σκοτώθηκαν κατά την επιδρομή των ισραηλινών κομμάντος.
Τουρκία: Το Ισραήλ θα υποστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του
Η Τουρκία εξέφρασε την έντονη διαμαρτυρία της για την ισραηλινή στρατιωτική επίθεση, με 16 νεκρούς, εναντίον διεθνούς αποστολής που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λωρίδα της Γάζας.
«Είναι απαράδεκτη (η επιχείρηση)...Το Ισραήλ θα υποστεί τις συνέπειες της συμπεριφοράς του», επισημαίνεται σε ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.
«Καταδικάζουμε τις απάνθρωπες πρακτικές του Ισραήλ», τονίζεται στην ανακοίνωση.
«Το λυπηρό αυτό επεισόδιο αποτελεί ξεκάθαρη παραβίαση του Διεθνούς Δικαίου και θα έχει ανεπανόρθωτες συνέπειες στις διμερείς μας σχέσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.
Τούρκοι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη
Τούρκοι διαδηλωτές επιχείρησαν να εισβάλουν στο προξενείο του Ισραήλ στην Κωνσταντινούπολη μετά την επίθεση του ισραηλινού πολεμικού ναυτικού σε σκάφη που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και τον θάνατο αρκετών ανθρώπων, μετέδωσε το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN-Turk .Οι διαδηλωτές, που πετούσαν πέτρες στο προξενείο,συγκρούστηκαν με ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας,που φρουρούσαν το κτίριο.Μεταξύ των έξι σκαφών που μετέφεραν ανθρωπιστική βοήθεια στη Γάζα και αναχαιτίστηκαν από το Ισραήλ στα διεθνή ύδατα ,ήταν και ένα τουρκικό."Δεν περιμέναμε να γίνει μιά τέτοια επίθεση σε διεθνή ύδατα" δήλωσε στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο ο Ομέρ Φαρούκ Κορκμάζ, εκπρόσωπος της φιλο-ισλαμικής ανθρωπιστικής οργάνωσης IHH, που συμμετέχει στην προσπάθεια μεταφοράς της βοήθειας στη Γάζα." Η διεθνής κοινότητα δεν πρόκειται να συγχωρήσει το Ισραήλ" δήλωσε ο Κορκμάζ.Ο ισραηλινός πρεσβευτής στην Αγκυρα κλήθηκε στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών για να δώσει εξηγήσεις για την "απαράδεκτη επίθεση", δήλωσε τούρκος διπλωμάτης στο Γαλλικό Πρακτορείο ." Ο ισραηλινός πρεσβευτής Γκάμπι Λεβί κλήθηκε στο υπουργείο και του διατυπώσαμε την έντονη αντίδρασή μας" τόνισε η ίδια πηγή.
Διεκόπη η Ελληνο-ισραηλινή άσκηση
Μετά τα σημερινά γεγονότα και την επίθεση των Ισραηλινών εναντίον της νηοπομπής για τη γάζα το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε απόφαση με την οποία ματαιώνεται η συνέχιση της εν εξελίξη ελληνοισραηλινής αεροπορικής άσκησης "Μίνωας 2010" που επρόκειτο να ολοκληρωθεί στις 3 Ιουνίου.
Ανησυχία για τους Έλληνες
Υπό κατάληψη βρίσκεται και το ελληνικό πλοίο «Ελεύθερη Μεσόγειος», με 34 Έλληνες, καθώς η επικοινωνία με το πλοίο έχει χαθεί από νωρίς το πρωί. Πιο συγκεκρίμενα, λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα κι ενώ ο καπετάνιος του πλοίου «Ελεύθερη Μεσόγειος» μιλούσε μέσω δορυφορικού τηλεφώνου με την Αθήνα έγινε η επιχείρηση των Ισραηλινών καταδρομέων και από εκείνη τη στιγμή έχει χαθεί το ψηφιακό του σήμα.
Όπως ανέφερε τη Δευτέρα το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο Ευάγγελος Πισσιάς, που συμμετέχει στην αποστολή και είναι μέλος της οργάνωσης Ελεύθερη Γάζα (Free Gaza), υπήρξε επίθεση από ισραηλινά πολεμικά πλοία και ελικόπτερα. Σημείωσε, δε, ότι το ελληνικό πλοίο αναμένει από την ελληνική κυβέρνηση εντολή «εάν πρέπει να παραδώσουμε ελληνικό πλοίο με ελληνική σημαία στο Ισραήλ».
Στην Αθήνα ενεργοποιήθηκε η μονάδα διαχείρισης κρίσεων του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών. Το τηλέφωνο που έχει δώσει το ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών για πληροφορίες σχετικά με την τύχη των Ελλήνων είναι το 210 3681730. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του ελληνικού Υπουργείου, Γ.Δελαβέκουρα, δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση.
Ταυτόχρονα, δόθηκαν οδηγίες προς την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ να έρθει σε επαφή και να ζητήσει επίσημη ενημέρωση και εξηγήσεις από τις ισραηλινές αρχές σχετικά με την επιχείρηση των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων.
Ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εξωτερικών επικοινώνησε με τον πρέσβη του Ισραήλ στην Αθήνα και του ζήτησε να έχει άμεση ενημέρωση σχετικά με την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών που επέβαιναν στα σκάφη, ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της ασφάλειάς τους.
Κρύβονται στο Indymedia τώρα που το Ισραήλ δολοφονεί ακτιβιστές
Απαγορεύεται η λέξη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ δίπλα στη λέξη ΙΣΡΑΗΛ στο Indymedia. Κοιτάξτε πόσο τρυφερά παρουσιάζουν το θέμα με τους 20 (ΕΙΚΟΣΙ) ΝΕΚΡΟΥΣ που κανόνισαν οι "καταδιωκόμενοι" Εβραίοι. Δεν αναφέρουν καν τον αριθμό των νεκρών οι ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ των Εβραϊκών συμφερόντων στην Ελλάδα.
Στις 7.00 συγκέντρωση στην Ισραηλινή πρεσβεία.
Προσοχή μην σχίσετε κανένα καλσόν. Διακριτικά χωρίς υπερβολές και ... ΜΗΝ τυχόν κάψετε καμιά Ισραηλινή σημαία και σας κόψουν οι Εβραίοι τραπεζίτες τις επιχορηγήσεις. Γουρούνια του Indymedia... υπάρχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείτε όπως το εστιατόριο που κλείσατε με το έτσι θέλω. Τώρα με τους Εβραίους του ΔΝΤ στην κυβέρνηση Τσολάκογλου-Παπανδρέου... θα έχετε την τιμητική σας.
Προσέξτε πως αναγράφεται και κάτω η είδηση: "20 σκοτώθηκαν από Ισραηλινή επίθεση" λες και ήταν τυχαίο γεγονός. Δεν τολμούν να γράψουν φράσεις όπως:
"ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 20 ΜΕΛΗ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑΣ". Τέτοιες φράσεις ΔΕΝ θα ακούσετε ΟΥΤΕ στα δελτία ειδήσεων της κατοχικής Ελλάδας.




Δεν υπάρχουν σχόλια: